Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#301 Потребителят е офлайн   irishbgbg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2008 - 02:38 PM

Здравейте от 2 седмици имам Американски булдог и съм най-щастливия на света, но имам един проблем-когато е сам ближе тапетите и кара майка ми д аполудява :o .Дайте съвети как да го науча да не ги ближе или да му отвличам вниманието по някъкв начин (това го прави само като няма никой вкъщи). През уикендите е най-любвеобилния и дори вече почва да скимти и да ходи на вратта, за да се изпишка. Казва се Чарли и ена 2 месеца. Ето го и него-Чарли

#302 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 03:14 PM

Според мен има 2 варианта - или е голям пакостник и трябва да си "поговорите мъжки", или има нужда от калций и за това ближе стената.
Иначе е голям сладур! Много ми харесва!  :wub:

#303 Потребителят е офлайн   irishbgbg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 03:35 PM

Ами и на мен ми споменаха за Калций (другата седмица ще ходим на доктор), но от петък до неделя той нито за миг не е близал стените. Храня го с гранулирана храна, но днес или утре ще му сготвя пилешки бульон с хляб, казаха ми да не му давам мляко. Когато не мързелува и особено вечер към 22-23 ч е неудържим  ;D

#304 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 07:34 PM

здравей, Чарли е мн мн сладко бебе, да ти е живо и здраво, и мн да те радва!!! Според мен е важно да му даваш калций, защото наще кучета стават големи и силни, и е важно да го пият заради костите. В гранулите има К но не е достатачен, аз на Апра и давах докато направи 1 год. А за белите на малкия сладур може да му купуваш играчки, аз така си реших проблемите от както апра е вкъщи, мнлко скъпо излиза но няма абсолютно никакви пакости. А ти от къде си? Ако си от соф къде ще разхождаш малкия? Ние си търсим мъжко приятелче за игра  ;)
качи повече снимки да му се порадваме на Чарли
:->)

#305 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 09:49 PM

Здрасти,многооооооооо следко бебе,токо го обичам чи искам още едно ноооооо след моите поражения зза сега не,като си направим къщата може и 5,ами според мен зависи от нрава на кучето при мене и играчки не помогнаха,но моита палавница хапва други неща,но намерхи нещо което я радва топки гоеми футболни по 2 3 купувам на седмица.Успехи и много снимки слагаи.Имам един випрос,кажете ми някаква каишка мног здрава,защото ми писна да купувам вижени метал сичко заминава,много се дърпа. :-

#306 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 06:01 AM

купи и строг нашиник - при мен това мн помогна, сега вече дайе не го слагам - няма вече дърпане!!! само като види строгия и се стряска - мн го мрази!!! като неслуша за назидания и го слагам, но вече все по-рядко.

#307 Потребителят е офлайн   irishbgbg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 08:59 AM

Значи от София съм и най- вероятно ще се разхождаме в Овча купел, а през уикендите щсигурно в Южния паркл Вчера някой е забравил вратата на едната стая и няма да описвам какво е станало с цветята, а на всичкото отгоро да му е по сладко се изакал на едното и изпишкал на другото. С една дума беше чудо :rolleyes:. Сутринта доизяде цветята в хола за 30 сек и като му се скараха щеше да се пребие във врата, за да се добере до мен. Въобще приятни емоции :yahoo:. Прилагам и още няколко снимки, но за съжаление с мобилен талафон.

#308 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 12:58 PM

бебето наистина е страхотно, много се радвам че си от овча купел, аз живея в красна поляна - много ще се радваме с Апра да се разхождаме понякога заедно - когато му доиде времето разбира се!!! той кога ще може да излиза навън - наваксвате ли с ваксините? а от къде си го взел? кои са родителите му? мак мн въпроси зададох.... :wub: :rolleyes:,
айде доскоро
целувки за бебчо...

#309 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 06:42 PM

много е сладко наситина,аз съм от надежда 3,при нас има един ам.булог нели същия е като апра едно към едно ама мъжки.общо взето маи не сме на големи разстояния че да не можем да се срешнем сички,аз имам апартамент в красна поляна. до стадиона септември.

#310 Потребителят е офлайн   Mijat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 12:07 PM

Ciao svima nedavno sam saznao za ovaj forum pa reko da se i ja uclanim.Nadam se da razumete sta sam napisao  ;)Nasa odgaivacnica se nalazi u Temerinu(Novi Sad)Serbia i odgajamo american bulldoge i Naepolitan mastiffe.Aovo su nasi ameicki bulldozi.

ROMUL(na slikama 8 meseci(month))
Качена снимка

MISTY(na slikama 15 meseci)
Качена снимка

REA (na slikama 2 meseca)
Качена снимка

other pics look on:
www.mijatovickennel.page.tl
User's Signature

Качена снимка

#311 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 02:17 PM

Аз си харесах ROMUL!!! Невероятен е!!! ;)
irishbgbg, длъжна съм да ти кажа - много внимавай с играчките! Не знам другите кучета как се справят, но моята има навика понякога да гълта парчетата, които е откъснала от играчките... Това е много опасно, защото може да се запуши и... Така че не го оставяй без надзор когато е с играчка. Поне докато е малък и няма изградени навици. А за калция - наистина е много важен, особено през първата година.

#312 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 02:19 PM

... аз съм от Бъкстон  ;)

#313 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 03:09 PM

Супер всички живеем наблизо, но за съжаление аз мога да се срещам само с мъжки американци, много искам да се видя и с ваще девойки ,но трябва да дойда с учителя на Апра за да знам 100%, че няма да и хрумне нещо!!! Все пак тя е една истинска кучка  :wub: :P ;) ;),
поздрави и пращаите снимкииииииии

#314 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 09:06 PM

ROMUL  :yahoo:ето това е кучето за наще бъдещи бебта,с къса муцуна същия е но нямам как да се срешнем много сте далече.Нели,апра напада ли,мая не даже като я види ще полуде да тича, като луда тича,аз мисля че няма да има проблем,твоита е истинска кучка а моита е истински лигоч  ;D оф имам 2 снимки ама са много големи немога да ги качада видите мая в деиствие с щерка ми на 1,3м това тяхното е голяма любов.Малката само маи маи маи демек мая по цял ден вика  :rolleyes:

#315 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 10:59 PM

напада не е точната дума, първите 5 мин е малко дръпната и ако другото куче и израмжи го натиска на замята и му показва колко е силна, това се отнася само за други женски кучета, но с мъжки нямам проблеми.

#316 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2008 - 12:12 PM

ооооо,гарантирам че с нас няма да имаш проблем,моита е много дружелюбна,никога не е нападала,куче но хора да.

#317 Потребителят е офлайн   irishbgbg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 08:46 AM

Вчера бяхме на лекар и от страх се напишкахме ;D. Направиха му вътрешно обезпаразитяване и живот и здраве другата седмица ще слагаме ваксината.

#318 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 11:45 AM

Браво на вас,аз пък вече тоя звяр незнам какво да го правя,поредния изяден чепик на брат ми,омръзна ми да му купувам маратонки вече,чесно хора не мене ми доиде до гуша от това куче  :rolleyes: каде да я сложа кфо да я пра незнам,мися да я дам на мъж ми там на къщата му тои е секи ден там,ама незнам как ще го преживее,че толко време живее в апартамент.Оф и аз незнам хем да я дам,хем не ми се иска че я е страх там,незнам от кфо.Много ми писна от щуротиите и,докато беше бебе ок ама са вече.Вие как бихте постъпили?

#319 Потребителят е офлайн   Kamenagi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 31 October 2008 - 09:18 PM

Цитат

Браво на вас,аз пък вече тоя звяр незнам какво да го правя,поредния изяден чепик на брат ми,омръзна ми да му купувам маратонки вече,чесно хора не мене ми доиде до гуша от това куче  :rolleyes: каде да я сложа кфо да я пра незнам,мися да я дам на мъж ми там на къщата му тои е секи ден там,ама незнам как ще го преживее,че толко време живее в апартамент.Оф и аз незнам хем да я дам,хем не ми се иска че я е страх там,незнам от кфо.Много ми писна от щуротиите и,докато беше бебе ок ама са вече.Вие как бихте постъпили?

За това се мисли, преди да вземеш животно вкъщи. Дай я най-добре на някой, който ще се грижи добре за нея, ти явно не можеш. И най-добре повече не експериментирай.

#320 Потребителят е офлайн   bg-dog-cat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 09:24 PM

B) ;DЕх,кво да ви разправям страхотни са ;D B)

;DКачена снимка B)

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема