Американски булдог
Публикувано: 15 January 2009 - 06:33 PM
zdravei 4esnova както вече си разбрал АБ е едно изключително умно куче, което стига да иска ще те гледа в очите и ще изпълнява всичко което поискаш от него. Но докато това стане има мн труден и дълаг път да извървиш, на мен също ми беше мн трудно да се справя и ако не се бях срешнала с учителя на Апра незнам докъде щяхме да я докараме. Този човек просто намери правилния подход кЪм Апра и мен и аз съм му мн благодарна, ако имаш време и си от София мога да те свържа с него. Сега Апра е едно мн възпитано куче и аз мн се гордея с това.
Публикувано: 16 January 2009 - 12:52 AM
Здраво свима на овом сајту, ево и ми да поставимо неке слике наших булдога.....

за сада толико , сутра поставамо остале наше булдоге.Поздрав!

Публикувано: 16 January 2009 - 01:08 AM
zna4i az znam 4e pri kutreta ot beli roditeli e vazmojno da sa sakati,slepi ili gluhi.puk i ot beli roditeli ne e zadaljitelno da izlezat 4isto beli kutreta,to vinagi ima belo po tqh za6toto na buldoga tova mu e zalojeno v genite.no ina4e moje i ot 6areni roditeli 4isto beli kutreta da izlezat.moq e 6aren no minalata godina izkara 3 beli kutreta. ;)
Публикувано: 16 January 2009 - 08:59 AM
Цитат
Ej ovaj smajlic na kraju trebao je biti 3 znaka pitanja :->)
Публикувано: 16 January 2009 - 03:40 PM
Цитат
Ima je i na dvadeset sedmoj i na dvadesetsestoj strani braon tigrasta kujica.
Pozdrav
Pozdrav
Публикувано: 17 January 2009 - 09:22 AM
Да, преваре ту постоје ...нажалост....
Публикувано: 18 January 2009 - 02:33 PM
Lujudi pozdrav nadam se da se niste uvredili sto smo pisali na srpskom zato shto jako dobro razumemo i mi bugarski i vi srpski ;) tako da ne bi trebalo da bude nesporazuma oko toga nadam se.Shto se tiche ovoga sto je rekla 4esnova,taj problem generalno postoji zato shto je rasa u "povoju" i zato shto sertifikate rade svi zivi i naravno isto tako ih i izdaju koga zanimaju detalje neka me kontaktira na molosia@gmail.com
Pozdrav
www.mijatovickennel.page.tl
Pozdrav
www.mijatovickennel.page.tl
Публикувано: 18 January 2009 - 09:29 PM
Цитат
Предлагам Mao i Mijat ако искат да се карат да използват някакъв техен сайт, да не пълнят нашия с глупости.
Не карамо се ја и Мијат ;D ;D, само смо на српском говорили о том псу......