Голдън ретривър
Публикувано: 02 April 2006 - 09:14 PM
Публикувано: 03 April 2006 - 09:16 AM
Вчера успяхме да си намерим Голдънче и мога да кажа, че имаме най-прекрасното кученце от най- великолепните ретривъри, които сме виждали "на живо".
В кучилото има още няколко непродадени кученца, така че който си търси може да се обади на Теодор, тел.0886 58 04 35.
Ние вече сме безкрайно щестливи.
Желая същото и на вас!
Поздрави от нас и от Чара! b) b) b)
Публикувано: 04 April 2006 - 04:05 PM
Публикувано: 04 April 2006 - 09:14 PM
Ми остава да ви разкажа какво прави Бари днес:
Стана сутринта към 10 и излезе с мама за половин час! d) След това си хапна хубава закуска последвана с кокал и много подаръци w) Играхме си с един лазер-гонеше го из целия апартамент,после легна да спи oo !
След това аз излязох на вън,но ми стана гадно,че съм без него и го взех с мен.Стояхме 4 часа на вън,които прекарахме във весели игри с приятели dribble Като се прибрахме ядохме торта от блатове,саламчета,кренвиршчета(абе вие си знаете)!Отново си хапна кокалче от любимите му(тези,които се предлагат в магазините-обожава ги).Ми това е,сега е страшно изморен и спинка сладко drink

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 05 April 2006 - 10:41 AM
Съжалявам че не съм го честитила вчера,но не съм пускала компютъра...
Макър и с ден закъснение му пожелавам да е игрив,обичлив и много щастлив!! w) Гани,ти да си го обичкаш много и той теб да те обичка още повече!!!
Предай на Бари много поздрави от Кари l)
bravoS bravoS bravoS
Публикувано: 05 April 2006 - 01:36 PM
Публикувано: 05 April 2006 - 05:29 PM
Цитат
Цитат
Само да ви подразня малко - ние с Арчи (на аватара) вече няколко пъти си се къпем в морето... b)
А вие? ;)
Ние в Искъра !!! r) d) Много се радвам, че Кевин обича вода. Красен, имам въпрос - как влияе солената вода на козината ? Ползваш ли някакви омекотители след това ? Къпеш ли го след морска баня ?
Здравей... Не знам какво куче имаш /надявам се да ми кажеш ;)/... аз имам кокер шпаньол, Дейв /Дейвъл или Devil/.
направи ми впечатление че сте обсъждали въпроса за къпането в морска вода.
Дейв живее в варна. Много мрази морето, не обича да влиза дори крачка в него... може би защото го е страх от това че не вижда дъното.
както и да е.... през първата си годинка, много го водех на плаж. предимно привечер,когато няма никой на плажа.
Изкъпа се точно два пъти. след което козината му почна да пада,като на краставо куче...
Оттогава като се прибере от плажа,дори да не се е къпал. Веднага в банята, душ. и сме спокойни и козината не капе...

Публикувано: 05 April 2006 - 11:15 PM
беше много приятно...
даже си направих албумчета с снимки на вашите красавци... уверявам ви, че няма да ги разпространя из нета... просто толкова ми харесаха че не можах да устоя... а в Марти направо се влюбих w)
оттук научих един много полезен съвет за кучето си, нищо 4е ве4е е на 7 години... всъщност 2...
1. за балсама за козинката /апропо моя дейв го къпеме с бебешки шампоан - джонсън... като беше по-малък му купувахме някакви шампоани за кучета, но ни казаха че били много груби за козината му и минахме на бебешките шампоани... :)/
2. за хап4етата... бихте ли ми припомнили как им беше името...
някой разправяше че купувал от аптеката хапчета,ама те били за хора...
офтопик: а причината да влезна тук и да изчета всичко за тази порода е едно кученце от тази порода,което вчера видях докато минавах по пазара Димитър Петков, и беше толкова красиво...
бихте ли ми обяснили разликата между лабрадора и ритрийвъра? bl)

Публикувано: 05 April 2006 - 11:42 PM
Цитат
Ми остава да ви разкажа какво прави Бари днес:
Стана сутринта към 10 и излезе с мама за половин час! d) След това си хапна хубава закуска последвана с кокал и много подаръци w) Играхме си с един лазер-гонеше го из целия апартамент,после легна да спи oo !
След това аз излязох на вън,но ми стана гадно,че съм без него и го взех с мен.Стояхме 4 часа на вън,които прекарахме във весели игри с приятели dribble Като се прибрахме ядохме торта от блатове,саламчета,кренвиршчета(абе вие си знаете)!Отново си хапна кокалче от любимите му(тези,които се предлагат в магазините-обожава ги).Ми това е,сега е страшно изморен и спинка сладко drink
рожденните дни на дейв са цяло изкушение за него...:)
и понеже е умник, както вашите кучовци... той си усеща че този ден е по-различен и е много по-игрив от обикновено :)
сутринта всеки му е купил нещо ... я нова играчка, я кокал - от тия кожените... /не 4е през останалите дни не получава такива неща де ;)/
а привечер с майка тръгвахме през морската градина на разходка, та половин час пеша до центъра... после сядахме на една от масичките навън,далече от хоррата и си поръчвахме я пица, я меню от макдоналдс... и насред масата слагаме една свещичка :)
и ставаше шоу... всички от масите зяпаха и се чудеха... дейв седи на столче с шапка на рожденник и си лапа /ест. от ръка порцийката,която е само за него/... и хапваме и ние...
и цялото заведение разбираше че дейв е рожденник l)
ех,спомени l)

Публикувано: 06 April 2006 - 11:33 AM