Фотогалерия на БОК
Публикувано: 29 May 2010 - 11:28 PM
Спас ЛАзаров, в 29 May 2010 - 08:20 PM, написа:
Е, чак такива крайни и категорични оценки не бива, тъй като има и други много ценни кучета в различните региони, но при всички случаи е сред топ кучетата, а е и страхотен производител. Децата му почват да го изпреварват. Ще снимам синът му Мечо Нейко Тичо Елит за да видиш какво чудо и красота е! Пък и много други синове от всякакви кучки. А и твоя очаквам да не отстъпва на баща си по нищо. Само да е жив и здрав а и ние с теб. Утре сутрин съм у вас и ще те взема с мен за да видим на Хамил братчето. Ще минем да вземем и баща ти ако не бачка. Лека.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 May 2010 - 09:45 AM
Благодаря за изчерпателния отговор г-н Попов.
Зададох го защото си мисля но не смятам себе си за капацитет , че е по-добре да няма толкова интензивна разплодна дейност но да е качествена.И ако женската ? предава по голямата част от характерните за породата черти да се залага на точните белези основно и първоначално при нея.Или да съм по ясен ако нещо в мъжкия не е така силно изразено а е важно да се търси у майката.
Дано съм бил ясен защото както казах не съм професионалист но по пътя на логиката търся отговори който да са в полза за развитието на породата.
Успех в работата и да ви доставя удоволствие!
Зададох го защото си мисля но не смятам себе си за капацитет , че е по-добре да няма толкова интензивна разплодна дейност но да е качествена.И ако женската ? предава по голямата част от характерните за породата черти да се залага на точните белези основно и първоначално при нея.Или да съм по ясен ако нещо в мъжкия не е така силно изразено а е важно да се търси у майката.
Дано съм бил ясен защото както казах не съм професионалист но по пътя на логиката търся отговори който да са в полза за развитието на породата.
Успех в работата и да ви доставя удоволствие!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 01 June 2010 - 01:50 AM
В тоя двор започна селекционното начало на нашата дейност и никога не е спирало и до днес. Доста приоритетни екземпляри тръгват именно от тук и оставят трайна следа в породата и множество потомци.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 June 2010 - 02:01 AM
Тая женица колко кученца е произвела за повече от четвърт век само тя си знае. От нейния труд и успех са захранени цели популации като Пазарджишката, Велинградската, Монтанската, Варненската, Бургаската, Панагюрската, Пловдивската, Софийската, Търновската и много, много други. От Тичо Елит водят начало кучетата на едни от най известните питомници като Аян Дико, Шарлоп, От Начеви, Стефанели и мн. други. И нямаме намерение да спираме!!! А и все още тук е извора, който ражда много прекрасни и ръстови екземпляри.

Публикувано: 01 June 2010 - 02:11 AM
Алеко Гальов, на който обещах червеното кутре, което наследи уникалния медено9червен цвят на Бодровския Мечо и е син на правнука и правнучката на Бодровеца. Много як инбридинг.

Публикувано: 01 June 2010 - 02:18 AM
Снимката е от 22.00 ч. и не е с добра резолюция, но заплождането е много добро на две топ кучета, какавито са Шаро Жак Савел Хаус и Мая Аян Дико. И двете кучета са на Красимир Найденов- Бачоната. Ашколсун Бачони.

Публикувано: 01 June 2010 - 02:23 AM
Тук не успях да снимам добре, но това е Мурджо Аида Тичо Елит, който е син на Аида Ицо Тичо Елит и Мечо Аян Дико. Прекрасно кутре вече на 7 месеца!

Публикувано: 01 June 2010 - 02:27 AM
И накрая всички да оплакнем очите с тоя хубавец Азазело Аян Дико на моята съученичка Вили Андонова, който е син на Амиго Аян Дико и Шара Данпей и вече е на година и половина.