Фотогалерия на БОК
Публикувано: 29 May 2010 - 01:54 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 29 May 2010 - 02:03 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 29 May 2010 - 02:08 PM

Публикувано: 29 May 2010 - 04:21 PM
Питам защото от малката ми практика съм установил че поколенията вземат повече от майката като черти.

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 29 May 2010 - 10:47 PM

Публикувано: 29 May 2010 - 10:54 PM

Публикувано: 29 May 2010 - 11:28 PM
Спас ЛАзаров, в 29 May 2010 - 08:20 PM, написа:
Е, чак такива крайни и категорични оценки не бива, тъй като има и други много ценни кучета в различните региони, но при всички случаи е сред топ кучетата, а е и страхотен производител. Децата му почват да го изпреварват. Ще снимам синът му Мечо Нейко Тичо Елит за да видиш какво чудо и красота е! Пък и много други синове от всякакви кучки. А и твоя очаквам да не отстъпва на баща си по нищо. Само да е жив и здрав а и ние с теб. Утре сутрин съм у вас и ще те взема с мен за да видим на Хамил братчето. Ще минем да вземем и баща ти ако не бачка. Лека.

Публикувано: 30 May 2010 - 09:45 AM
Зададох го защото си мисля но не смятам себе си за капацитет , че е по-добре да няма толкова интензивна разплодна дейност но да е качествена.И ако женската ? предава по голямата част от характерните за породата черти да се залага на точните белези основно и първоначално при нея.Или да съм по ясен ако нещо в мъжкия не е така силно изразено а е важно да се търси у майката.
Дано съм бил ясен защото както казах не съм професионалист но по пътя на логиката търся отговори който да са в полза за развитието на породата.
Успех в работата и да ви доставя удоволствие!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 01 June 2010 - 01:50 AM

Публикувано: 01 June 2010 - 02:01 AM