Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 515
  • 516
  • 517
  • 518
  • 519
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10312 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 June 2010 - 12:45 AM

Велко, пускай го тоя хубав овчарски пес, напиши на хората и на колко месеца е, пък пусни  снимки и на другите че те край теб май бая се навъртяха и все добри!!! Това важи и за другите момчета и момичета. Барзата например има три щерки и могат да пускат снимки на 60-те си кучета до откат ако решат. Лошото е че много от хората с важни за овчарското куче питомци не се занимават с компютри и от това печелят хора недостойни и незаслужаващи да произнасят името на святото българско овчарско куче.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10313 Потребителят е офлайн   Мурджо-Мечо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Българско Овчарско Куче

Публикувано: 03 June 2010 - 11:05 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 02 June 2010 - 11:33 PM, написа:

Отново Мечо и Хера но са доста мокрички след голямия дъжд, който се изсипа днес върху нас, ама пак са си убавки!!!

kato spre da vali idvam s vas:ie_146::dog::dog: :flagbg:

#10314 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 10:29 PM

младоциПрикачена снимка

#10315 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 10:50 PM

Показване на мнениетоkaleata78, в 25 May 2010 - 08:01 PM, написа:

ЕТОГО И НЕПОБЕДИМИЯ В ПОРОДАТА ПОНЕ ВЕЧЕ 6 Г АМИГО НА БАРЗАТА

В кое е непобедим.

#10316 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 11:07 PM

Показване на мнениетоvanjo, в 25 May 2010 - 06:57 PM, написа:

Още малко снимки от мен :smile:

Хамил на 1 година

Каква му е породата?

#10317 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 11:38 PM

Показване на мнениетоzhel, в 03 June 2010 - 08:12 PM, написа:

Показване на мнениетоvanjo, в 25 May 2010 - 06:57 PM, написа:

Още малко снимки от мен  :smile:

Хамил на 1 година

Каква му е породата?

Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени. Това куче е кросингово и в него тече кръвта на трима различни рижави предци. Освен Генчо на Томето в него има и великите Мурджо Мечо и Бодровския Мечо. Нюансите им бяха различни но и трите кучета бяха рижи. В кучилото се родиха 15 и останаха живи 11 кутрета. Само две мъжки от 15 са с тази окраска,  която не се бе появявала от години, а тя често е свързана със сериозен характер.

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10318 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:17 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 03 June 2010 - 09:43 PM, написа:

Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени.

Качи снимка на главата на прадядо му Генчо,да видим визията,която е наследил.А като си против изхвърлянето им и като ще ги търсим някои ден такива,вземи се заеми с промяната на стандарта в часта цвят, лично ти като един от авторите.Иначе за какво ни е стандарт.Ще си ги въдим под царевичните кошове,всякакви нюанси.

#10319 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:47 AM

:re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10320 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:51 AM

:ea_103: :ea_103: :ea_103:
Качена снимка

#10321 Потребителят е офлайн   pack Икона

• wolf pack
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 11:30 AM

Да неби това червеното на последната снимка да е прадядото?
User's Signature

Качена снимка

#10322 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 June 2010 - 11:34 AM

Попов мога ли да помоля да качиш снимки на Гунди??? Ако имаш нови....
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#10323 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 07:43 PM

Показване на мнениетоzhel, в 04 June 2010 - 10:22 AM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 03 June 2010 - 09:43 PM, написа:

Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени.

Качи снимка на главата на прадядо му Генчо,да видим визията,която е наследил.А като си против изхвърлянето им и като ще ги търсим някои ден такива,вземи се заеми с промяната на стандарта в часта цвят, лично ти като един от авторите.Иначе за какво ни е стандарт.Ще си ги въдим под царевичните кошове,всякакви нюанси.

Ти пък сега - човека е зает с размножителната кампания. Кой ти гледа стандарти или пък планира скачки. Важното е да се заплоди всичко възможно, пък все ще се пръкне поне едно читаво куче.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#10324 Потребителят е офлайн   Мурджо-Мечо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Българско Овчарско Куче

Публикувано: 04 June 2010 - 07:59 PM

Показване на мнениетоvano, в 04 June 2010 - 07:48 PM, написа:

Показване на мнениетоzhel, в 04 June 2010 - 10:22 AM, написа:

Ти пък сега - човека е зает с размножителната кампания. Кой ти гледа стандарти или пък планира скачки. Важното е да се заплоди всичко възможно, пък все ще се пръкне поне едно читаво куче.

zna4i-ako ti rabotish taka-jiv i zdrav!no nedei da sadish za drugite po sebe si i da davash takiva glupavi komentari,4e to4no v NKBOK se raboti izklu4itelno silno varxu selekciata i podbora na ku4eta,ku4ila i zaplojdane!
i ako niakoi si zaplojda na vsi4ko,ili neshto ne e v 4as,mnogo molia da ne komentira 4ujdite selekcionni deinosti!

#10325 Потребителят е офлайн   Арон Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 June 2010 - 10:04 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 02 June 2010 - 09:33 PM, написа:

Отново Мечо и Хера но са доста мокрички след голямия дъжд,  който се изсипа днес върху нас, ама пак са си убавки!!!

Нали водата си ги влече :ba_025:

#10326 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:12 PM

Ето това е Аида Ицо Тичо Елит-майка на второ подред породно и ценно кучило. По девет от едната страна 12 от другата генерации от сън да ме вдигнат ще издиктувам произхода им. Всичко съм описал  документирал и архивирал при човек завършил архивистика. Така е и с много други развъдни линии и семейства в овчарското куче.  Знам че много ме критикуват, но нека се поставят няа моето място, когата трудът на целия ми живот бе окраден от монтанския неблагодарник, който създадох и облякох в дрехата на породата. Пък не е и само той. Със собствени средства сили и време направих така че да се познават хората в породата като от джоба си им плащах всички първоначални прояви и то не малко време. Знам че има подготвени ветеринари, зооинженери и биолози. Не им отричам познанията. Но не е честно те да отричат моите защото те са други а именно конкретно киноложки и още по-конкретно свързани с овчарското куче и за да се изравнят с мен те трябва да изживеят от начало и още веднъж живота ми. А това е много години миткарстване  по места и хора, които вече не са същите. Всеки от тях си мисли че е разбрал породата, но мое твърдо убеждение е че меко казано избързват. Показват го с това което пишат съвсем недвусмислено и аз за това не критикувам дейността им а просто развивам моята и показвам част от нея във форума. Жалко че няма да работим заедно но всеки от тях гони научните си домогвания зад, което прозират меркантилни интереси а не истинска любов към овчарското куче или към РОДИНАТА. Когато похарчат над четвърт милион сегашни лева без всякаква възвращаемост както съм го сторил аз от 1983 г. насам да дойдат ще им стистна ръката. Когато произведат 1600 чистопородни кутрета без нито едно кръстосване да дойдат и ще им стистна ръката. Явно ги дразни факта че някой прави това съвсем безкористно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10327 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:16 PM

А това са децата и от Мечо Аян Дико .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10328 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:16 PM

Отново Аида.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10329 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:18 PM

Братче е сестриче! Мъжкото е червеното.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10330 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 10:22 PM

А тук две сестри така се сбиха че се наложи да ги разтървавам. Като ги пуснах на земята веднага пак се вкопчиха и се наложи да ги затварям в различни клетки защото страшно се нараняват а не бих искал.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10331 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2010 - 04:28 AM

Показване на мнениетоzerda, в 04 June 2010 - 08:56 AM, написа:

:ea_103: :ea_103: :ea_103:
Качена снимка

Прикачена снимка

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 515