Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 June 2010 - 12:45 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 June 2010 - 11:38 PM
zhel, в 03 June 2010 - 08:12 PM, написа:
Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени. Това куче е кросингово и в него тече кръвта на трима различни рижави предци. Освен Генчо на Томето в него има и великите Мурджо Мечо и Бодровския Мечо. Нюансите им бяха различни но и трите кучета бяха рижи. В кучилото се родиха 15 и останаха живи 11 кутрета. Само две мъжки от 15 са с тази окраска, която не се бе появявала от години, а тя често е свързана със сериозен характер.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 04 June 2010 - 10:17 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 June 2010 - 09:43 PM, написа:
Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени.
Качи снимка на главата на прадядо му Генчо,да видим визията,която е наследил.А като си против изхвърлянето им и като ще ги търсим някои ден такива,вземи се заеми с промяната на стандарта в часта цвят, лично ти като един от авторите.Иначе за какво ни е стандарт.Ще си ги въдим под царевичните кошове,всякакви нюанси.
Публикувано: 04 June 2010 - 07:43 PM
zhel, в 04 June 2010 - 10:22 AM, написа:
Правнук е на Стария Генчо 1 На Томето Манджуков от Костенец-селото и наследи изцяло цвета и визията на именития си дядо. Аз също съм за придържане към стандарта, който сме приели, но съм против да изхвърляме варитети, които след време ако решим да търсим може са са безвъзвратно загубени.
Качи снимка на главата на прадядо му Генчо,да видим визията,която е наследил.А като си против изхвърлянето им и като ще ги търсим някои ден такива,вземи се заеми с промяната на стандарта в часта цвят, лично ти като един от авторите.Иначе за какво ни е стандарт.Ще си ги въдим под царевичните кошове,всякакви нюанси.
Ти пък сега - човека е зает с размножителната кампания. Кой ти гледа стандарти или пък планира скачки. Важното е да се заплоди всичко възможно, пък все ще се пръкне поне едно читаво куче.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 04 June 2010 - 07:59 PM
vano, в 04 June 2010 - 07:48 PM, написа:
zhel, в 04 June 2010 - 10:22 AM, написа:
Ти пък сега - човека е зает с размножителната кампания. Кой ти гледа стандарти или пък планира скачки. Важното е да се заплоди всичко възможно, пък все ще се пръкне поне едно читаво куче.
zna4i-ako ti rabotish taka-jiv i zdrav!no nedei da sadish za drugite po sebe si i da davash takiva glupavi komentari,4e to4no v NKBOK se raboti izklu4itelno silno varxu selekciata i podbora na ku4eta,ku4ila i zaplojdane!
i ako niakoi si zaplojda na vsi4ko,ili neshto ne e v 4as,mnogo molia da ne komentira 4ujdite selekcionni deinosti!
Публикувано: 04 June 2010 - 10:12 PM

Публикувано: 04 June 2010 - 10:22 PM