Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 August 2010 - 06:59 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 August 2010 - 07:11 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 August 2010 - 07:14 PM

Публикувано: 11 August 2010 - 07:14 PM

Публикувано: 11 August 2010 - 11:29 PM

Публикувано: 11 August 2010 - 11:31 PM

Публикувано: 12 August 2010 - 09:56 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 11:34 PM, написа:
Хората купуват кангали и азиатци, защото с тях участват на кучешки боища, под името "тестови изпитания" и вие много добре го знаете - невиждам защо се правите на гръмнат със словоблудства от рода на анатомия, козметика, ползвателни качества и т.н. Във всичките ви постове лъха идеята ви да направите от нашето си куче, което от векове е служело на овчарите в България, подобни мутанти. И като гледам какво показвате, направо мога да ви поздравя - УСПЕЛИ СТЕ.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 August 2010 - 12:48 PM
vano, в 12 August 2010 - 08:01 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 11:34 PM, написа:
Хората купуват кангали и азиатци, защото с тях участват на кучешки боища, под името "тестови изпитания" и вие много добре го знаете - невиждам защо се правите на гръмнат със словоблудства от рода на анатомия, козметика, ползвателни качества и т.н. Във всичките ви постове лъха идеята ви да направите от нашето си куче, което от векове е служело на овчарите в България, подобни мутанти. И като гледам какво показвате, направо мога да ви поздравя - УСПЕЛИ СТЕ.
Можем да кажем че кангала няма нищо общо с Малъклъ !!!! Както и турците така и ние минахме на два фронта-по-едра и по-дребна пуполация от кучета. Напоследък започнах да свиквам с идеята за две породи в България. Нека запазим афтентичния аборигенен вид пълнещ душата на всеки Български скотовъдец. Защо да нямаме едри кучета за боеве след като това устройва половината нация???

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +