Фотогалерия на БОК
Публикувано: 23 December 2009 - 09:53 AM

.......Балчев,кой е този дето си го оградил ,че немога да го позная?

Публикувано: 23 December 2009 - 11:57 AM
Той излъга цяла България и продължава да лъже че породата е призната най- безогледно без да уточни че я е признала накаква малка организация, която няма рашаващо значение в киноложкия свят и която мисля се каззва уциай или нещо такова. Навсичкото отгоре този Тома Неверни напуснал тия дни и нея и отишъл в отделилата се от уцито ику, от която пак ще се опита да цица както от НК БОК, уцито и всичко до което се е докоснал този майстор плагиат и версификатор. Бъдете уверени ще станем свидетели на още много метаморфози и далавери от този псевдо приятел на породата. Всичко което той прододе на тези организации е на постигнато от НК БОК, в който членуваше и тоз... и трябваше да отиде в FCI за да бъде признато нашето куче от което се възползваха някои недоброжелатели на българската порода и за нас остана... За да се признае породата сега ще трябва да мине много време и наново всички усилия да се повторят а бяхме само на крачка от сигурен успех свързан с години труд и човешки съдби. Пиша всичко това за да ви обърна внимание да работите честно всеотдайно и по документи за произход, което е основополагащо в породата. Знам че не малко хора от всички организации вече го правят но трябва така да работят всички. Запомнете едно: България ще има световно призната порода само тогава, когато я признае FCI.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 December 2009 - 02:38 PM

Знаеш ли колко хората им дреме за тебе, вече- няма такива

Май аз ще съм единствения коментирал поста ВИ

пс. Моля не ми отговаряите

Публикувано: 23 December 2009 - 05:04 PM
Но както казва и Ди моторо, от толкова глупости едва ли на някои му пука вече или пък ще му обърне внимание.
Но попов вие си говорете , макар и рядно , повтаряйте като развалена плоча всичко отново и отново. Балъци винаги ще има

Публикувано: 23 December 2009 - 06:03 PM
Много движение във форума и това е добре! Показани са много хубави снимки! Има и някои, които не се харесват но не т лицензирани експерти. Затова приканвам всички собственици ако искат да си сверяват часовниците, а и да сверят

Публикувано: 23 December 2009 - 06:06 PM
Но както казва и Ди моторо, от толкова глупости едва ли на някои му пука вече или пък ще му обърне внимание.
Но попов вие си говорете , макар и рядно , повтаряйте като развалена плоча всичко отново и отново. Балъци винаги ще има

Аз пък мисля че за повечето неща е прав,но всеки има право на мнение!
Публикувано: 23 December 2009 - 06:35 PM
Публикувано: 23 December 2009 - 06:56 PM

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 23 December 2009 - 08:23 PM

един от проблемите на човечеството в днещо време е ,че няма личности ,а само звезди

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 December 2009 - 09:33 AM

един от проблемите на човечеството в днещо време е ,че няма личности ,а само звезди

Може и така да е , но и проблеми не се решават с с бездействия , констатации и обикновенни обобщения.

Проблемите всички ги знаят , а ма само ги знаят

Публикувано: 24 December 2009 - 09:40 AM

Явно си в еуфория от хубавите думи казани за вас.
Тях не коментирам , става въпрос за други неща. Доста нещо беше написъл , а го прави много рядко

Публикувано: 24 December 2009 - 12:02 PM

Други им не трябват

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.