Фотогалерия на БОК
Публикувано: 21 October 2011 - 12:18 AM
Антон Филипов, в 09 October 2011 - 09:07 PM, написа:
само минута и половина срещу никумо неизвестно и по леко куче от там нататък на зъболекар
между другото евала на Ицо само той се престраши да се пробва председателя отиде в Молдова поне това е официалната информация от пресцентъра на БОК 

Тук Вече прекали и ще те помоля да ме изтриеш от групата на приятелите си! Изтрий и терлефона ми ако обичаш, тъй като за приятелството и честността, които ти дадох през последните години ти ми отвръщаш по този начин. Действай си с тия дето те съветват и само напред. Мен от тук нататък просто не ме търси и ме забрави.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 October 2011 - 12:30 AM
grigo009, в 08 October 2011 - 11:15 AM, написа:
Евтим Стамболов, в 08 October 2011 - 12:33 AM, написа:
grigo009, в 07 October 2011 - 11:33 PM, написа:
Евтим Стамболов, в 07 October 2011 - 08:38 AM, написа:
дави уважа
ако вашия мечо издържи ДВЕ минути срещу мое куче ви признавам че е шампион
ако вашия мечо издържи ДВЕ минути срещу мое куче ви признавам че е шампион

Г-н Стамболов заинтригувахте ме с това ваше изказане..Ще Ви бъда много благодарна, ако ми разшифровате, какво се опитвате да кажете с фразата, че "някое си куче няма да издържи и 2 минути срещу някое от вашите кучета"?!!Наистина ми е интересна, вашата интерпретация и какво всъщност сте имал в предвид?!
За лов говорим г-жо заици...лисици....язовци и т.н.

Има хора, които влизат в тази секция(явно подведени от името), и се надяват да се насладят на някои прекрасен четириног екземпляр, а то....Оставете страничния наблюдател сам да прецени, какво, защо и как.Благодаря.
Отдавна се опитвам да Ви покажа нещо интересно и като кучета и като концепция. Дано успеем да влезем в контакт. Ако ли пък не, поне се нагледайте на фотоси, които съм правил тези дни за хора като Вас, които сматам са позитивни и с по-висока обща култура и интелект. Христо Гончев от Велинград със своето прекрасно старо куче. Ицо е верен на породата и следва стария автентичен рисунък!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 October 2011 - 12:36 AM
А това е едно от най-сериозните имена в породата Митко Барзата, с който сме вършили, вършим и ще вършим много работа през годините!!!