Сънчовци !
Публикувано: 03 September 2008 - 02:46 PM
Роби

:wub: :wub:

:wub: :wub:

Публикувано: 04 September 2008 - 06:08 PM
Гледам,хиля се,пак гледам,ама как така всичките ви твари все на възглавки полагат глави,моят тъпчо не ползва възглавниците по предназначение. ;D

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 04 September 2008 - 10:41 PM
Цитат
Гледам,хиля се,пак гледам,ама как така всичките ви твари все на възглавки полагат глави,моят тъпчо не ползва възглавниците по предназначение. ;D
;D това може само да те радва ;)
ние сега се учим да си ползваме леглото по предназначение :rolleyes:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 09 September 2008 - 03:06 PM
Така се спи ;D

;D

;D
Публикувано: 23 September 2008 - 04:15 PM
;D Вие това куче го биете по главата, когато заспи, нали? Затова си ляга само с каска ;)

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 September 2008 - 10:38 PM
Цитат
;D Вие това куче го биете по главата, когато заспи, нали? Затова си ляга само с каска ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com