Mushrooom, в 02 December 2011 - 08:08 PM, написа:
Здравейте уважаеми дами,
хич не е почтено да ме наричате лъжец и интригант, много добре ми е известно, че не е хубаво да се изнасят документи с невярно съдържание. Тъй като и аз обичам да проверявам всичко по няколко пъти се свързах с доктора преди да пусна този документ тук. След вашите обиди към мен изпратих и имейл на доктора за двойна проверка и да го имаме черно на бяло.
Цитат
Здарвейте Михаил,
това е сертификата на Хълк, който издадох преди няколко дни и е истински.
Степента на тазобедрена дисплазия на Хълк е : тежка форма, Е
Поздрави.
Dr. Vladislav Zlatinov
Central Vet Clinic
Sofia
Chavdar Mutafov 25 B str.
+359 2 421 9999
+359 888 100970
+359 899 100970
http://www.centralvetclinic.com/
Ето и отговора
пояснение: - "А" - Нормална става
- "В" - Гранична форма
- "С" - Лека форма
- "D" - Средна форма
-
"Е" - Тежка форма на ТБД
В друга тема съм се представил
http://forum.dog.bg/...post__p__999514
Г-жо ГОРД вие сте НАСРАН защото след датата на снимката много добре сте знаела какво е състоянието на вашето куче и съвсем умишлено сте го пуснала в разплод, състоянието на вашето женско куче също не е добро, скоро и за него ще излезе официална информация. Главата ми не побира вашата наглост след толкова извършени нарушения как си позволявате да четете морал на другите, да заплашвате, да плюете!?
Не случайно ви казах, че сте от Литовото/Пенково обкръжение, присъщо е за цялата ви групичка да мамите, лъжете и правите далавери - срамота!
От къде имам сертификата - ще обясня на разследващите органи, а вие ще обяснявате на всички стопани от кучилата ви защо са болни кучетата които сте им продали.
Г-жо Ц.Иванова, вие сте направила престъпление спрямо животните които сте развъдила, спрямо собствениците на тези животни, спрямо клуба който представлявате и сте ГОРД в него.
П.П За недоумяващите, печатът е сложен, когато д-р Златинов се е сертифицирал по ГРСК ( това е официален сертификат и важи в цяла Европа). Сертификатът е преиздаден на базата на същия такъв от датата на рентгеновата снимката.
Цитат
palaskova:
Личното ми мнение е, че това е пълен фалшификат, нямащ нищо общо с оригиналните документи. А ако кучето беше с такава степен на дисплазия - то вече трябваше да е напълно неподвижно и за да му спести мъките собственикът отдавна да го е ефтанизирал.
Искренно се надявам да се спре с цялата тази мръсотия и да започнеме да работиме чисто, прозрачно и в добри взаимоотношения между нас.
untitled.png -
Публикуваният сертификат от Mushrooom, издаден от ЦВК e ФАКТ!!!
Изказването на г-жа Паласкова си е
нейно лично мнение,неподплатено с доказателства.....!!!
Не съм съгласна и, че с тази степен на дисплазия, кучето ще бъде напълно неподвижно и ще се наложи ефтаназирането му!......казвам го от личен опит с такова куче, което в момента е на 6 години и се движи напълно нормално!...., като лечение- само хранителни добавки!
Г-жо Райнова, наистина прави впечатление на двама новорегистрирали се....., но инфото на единият не е случайно!
Не мисля, че пуснатият сертификат, с подробното разяснение след него, може да се определи, като нещо, случайно вметнато!!!...., както се опитвате да го определите във Вашият пост!
...задавате и въпрос, който заинтригува и мен.....
Цитат
rumybo:
Но от последните няколко поста в мен ( пълен лаик по развъжденето ),се породиха няколко въпроса и си позволявам да споделя с вас ,без да искам и очаквам отговор.
Ако кучето на единия ГОРД е с ТБД "Е",то защо другия ГОРД е заплодил с него и произвел бебета?
.....наистина, защо ли....
...ами отговорете си сама, погледнете добре датите, на сертификата и тогава питайте!
untitled.png (5.83MB)
Брой сваляния: 465 - заплождането на Елеганца е направено на: : 7 и 9 май 2010 г!!!..........
Аз обаче продължавам да си задавам въпросът: Защо, след като собственичката на Хълк е знаела за неговото здравословно състояние го е използвала за разплод!?! Emina Faundland е заплодена на 17.08.2010 г..........
Г-жо Райнова, няма лошо човек да е горд със своите кучета. Нико, / Masterpiece of Balkan Atlant-Niko/ е един наистина, много хубав нюф!!!
п.п. Моля / към всички/, не ми излизайте пак с обвинения, че съм защитник на г-жа Георгиева!!!
Нищо лично към никой......просто си разсъждаваме.....,всички тук....., за да стигнем до истината.......!