Здравейте !
Цяла сутрин се каня да пиша и все нещо излиза друго. Сега май съм по -свободна.
За пускането от повод, мисля ,че за ега нямаме проблем, оказа се , че слуша, не забягва с кучета нанякъде, играе играе и токо дойде при мен да види там ли съм. Също като го повикам идва. Разбира се все още много малко сме навън и всичко може да се очаква, но поне за сега.... Бях писала в една тема как избяга от парка. Наистина се оказа от тон колконите и музиката от тях, защото след няколко дни пак имаше нещо такова и определено беше неспокоен, само ,че аз не посмях да го пусна от повода, само обиколихме няколко пъти за да види , че страшно няма и се прибрахме.
За банята- влиза заради наградката която ще получи, не бяга , като го къпя застава като пън мирно и не мърда. Все пак не мисля ,че му е приятно, но май от страх ли , знам ли и аз от какво си седи и кротува.
Вчера видяхме негов събрат/ може би и в истински смисъл на думата/ само , че на 2 години. Бяха напълно еднакви, само ръстта беше различен. Стопанинът му е от квартала и и изрази съмнение, че може да имат нещо общо по родителска линия. Не бих се учудила. Това момче също си го е намерило и си го гледа. Каза нещо , което много ме зарадва, а именно, че доста негови познати и приятели са си взели куче от улицата след като са загубили техните кучета. То и при него е станало така и при нас също. Бях споменавала , че гледахме 12 години боксер и след като умря все не се решавахме на друго куче, малкият сам ни намери и се настани трайно у дома.
За храната- купувам му сухо микс от няколко вида за бебета, едноцветни гранули /роял канин, якунуба, още някаква , не сесащ името и/, понякога фрискас. Казаха ми обаче, че не било добре така, защото не мога да му хвана точна доза, всака имала разично съдържание. Сутрин задължително яде консерва. И в промеждутъци може да получи кокалче, сиренце или нещо друго. Яде всичко, като казвам това имам предвид наистина всичко/ кисела краставичка, лук, чушка, домати, краставици...камъчета малки

/ ествесвено не го храня с тези неща, но съм мудавала да опитва и не е отказвал. А.....даже и ракия пие. Имаме едно малко буренце в нас , в което за цвят от дъба мъжът ми слага ракия да престои няколко дни. Онзи ден забелязах Макси на канелката да лиже капки от огнената течност и чака още да потече.
Това накратко от нас, добре сме, времето е прекрасно за по-дълги разходки, учим се на разни неща, къде прихваща , къде не, но има време.
SisTy_bS_, кученцето т ие голямо сладурче, прекрасно е
Jarrita, казват , че безпородните кучета не боледували така както тези от някакви породи, мисля ,че е истина, защото всяка порода сии ма свои характерни болести, например боксера ми умря от ракови образувания, характерно за тази порода са тумори, епилепсия, рак. Момчето , което вчера беше със събратя на моето куче, каза , че и неговото не е боледувало.
no_brain, честита 1 годинка на Ръфи, да те радва много много години напред !
gngpaint, страхотни сте с тези чорапки, не съм се сетила още моя да го обувам, той все още се храни с тях като ги гепи от някъде.
sinioku4e, както и преди съм казвала, снимките са супер . Коя да избереш ли? Мисля, че сама трянва да прецениш по вътрешен усет, но всичките са много добри. Преди можеше да се участва с 3 , ако не се лъжа, пък и всеки месец, сега не знам как е, не съм влизала скоро в тази част на форума.
Поздрави и да гушнете кучовците !
п.п. Най-накрся успах да пиша, допиша и завърша постта си.