Смесени породи
Публикувано: 30 November 2009 - 04:49 PM
От няколко дни Лара вече ходи. По мъничко и с почивки, но си е голям нпредък! :). Днес не се наложи да я нося за разходка (само мъничко по стълбите). Разходките ни преминават главно в лежане, но като почине хуква да тича - нищо че след 3-4 метра рухва и следва отново дълга почивка. Иначе си е в чудесно настроение и се опитва да играе и да закача бездомничетата, а те нали са й приятелчета подскачат наоколо...
От няколко дни в квартала са се появили няколко нови кучовци

Ето и снимки: от снощи - гризкане на кокал и от преди малко - гушкане с възглавница :)

Публикувано: 30 November 2009 - 05:34 PM
sinioku4e въптреки,че не пиша ви чета + Ритка иии се радвам за напредъка на Ларка,дай боже по-бързо да се оправи,стискам ви палци!!!!
А относно това аз също съм останала със същото впечатление ...

Поздрави на всички!
Публикувано: 30 November 2009 - 10:26 PM

Публикувано: 01 December 2009 - 11:46 AM
Публикувано: 01 December 2009 - 01:07 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 04:50 PM
Поздрави и Успехииии!
Публикувано: 02 December 2009 - 08:30 PM

Голямо лирично отклонение направих... Извинявайте, ако поста ми е с кофти нотка, просто ми се щеше да споделя.
Лара си е все така - ходи на почивки. Търпеливо се чакаме, но вече си мечтая да потичаме...
Това е Сънко. Още идва в сънищата ми. Няма го от 9 години...

Публикувано: 02 December 2009 - 09:23 PM
sinioku4e, не съм изпадала в твоето положение, но мога да си представя как си се чувствала, защото ми е познат сблъсъка с непробиваемия еснафски манталитет на нашенеца и жалката му комплексарщина.

Моята първа кучешка любов беше безпородна - Лиза. Само че не беше бездомна - имаше си "стопани", собственици на това безкрайно мило и умно животинче. Изживя краткия си живот вързана на верига в двора на стопаните си в малък град, защото ... "тъпчела лехите с магданоз"!

Преживях с нея три незабравими лета на почивка в планината. Убедена съм - най-хубавите дни в живота й, тичаше волна и щастлива! Никой никога не си беше давал труда да я учи на команди или каквото и да е било - а тя си вървеше до нас без повод, идваше при повикване, никога не се "изпусна" нито в хотела, нито в къщата във вилното селище, макар че, убедена съм, тогава за пръв път пристъпи прага на човешки дом - стопаните й я държаха на двора, вързана, никой не й обръщаше внимание.
Реве ми се, като си спомням за нея, защото тя си отиде на 4 годинки - там, на веригата...
Снахата на въпросните "стопани" беше на работа в Гърция и преди да се прибере оттам, работодателите й подарили кученце на своята пуделка срещу обещания да го гледа с любов. Е, сами се сещате какво се случи с пуделечето - беше вързано на двора на верига, а стопаните му се фукаха на комшиите, че си имат породисто куче - "чистокръвно"!

Е да, ама станало така, че гърците били в България и минали през градчето да видят подареното кученце - и го видяли!

Извинявям се за дългия пост, исках да споделя - вие ще ме разберете.
Всяко куче изглежда много красиво, когато е огряно от любовта и грижите на стопаните си. И обратното - и най-чистопородното изглежда жалко и нещастно, ако никой не го обича и не се грижи за него.
А комлексарите - ами те са си жалки и нещастни, както и да ги погледнеш...
Целувки за всички кученца, бързо оздравяване на болните, специални поздрави за Лара - уникално мило и красиво куче!
Римела&Линда

Публикувано: 04 December 2009 - 02:33 PM
Много се радвам, че Ларка се оправя, няма как иначе да е

Поздрави и на отново кипящата от енергия Ритка !
При нас нищо ново, разходки, игри, мързелуване и тук таме някоя беличка. Сега си е набележил на каката нещата и понеже не го пускаме в нейната стая, ако няма никой, при пръв удобен момент гледа да и открадне нещо. Иначе лежи пред вратата и не мърда докато му отворя да види там ли е, няма ли е и дали има нещо друго интересно вътре. Скоро не съм му празила снимки, напоследък нямам много време , даже и разходките му съкратих, за което много недоволства , но през тази седмица е така. Уикенда ще наваксаме .
Лек и спорен петъчен ден и пожелания за един слънчев и прекрасен уикенд !

Публикувано: 07 December 2009 - 10:38 PM

Публикувано: 08 December 2009 - 10:47 AM

gngpaint Ритка и като бебе и като госпожица си е много хубава,всички останали просто да си гледат работата и да не "звънят без да ги натискат"

Публикувано: 08 December 2009 - 03:55 PM
Ставаше въпрос и за промяна на името от Cмесени породи на нещо друго
Какво ще кажете за Уникални? И подзаглавие Всички безпородни са уникални.