Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#481 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 April 2007 - 08:38 AM

Здравейте и от мен!Аз няпоследък нямах възможност да влизам и да пиша cl) Разхубавяват се все повече сладурите ^^ а за тези мънинки тумбести бонбончета нямам думи w)
Поздрави от нас със Съни! cheers
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#482 Потребителят е офлайн   polenium Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 09:13 AM

И двата мъника са страхотни,но нещо ме притеснява. Извинявам се предварително за критиката, която ще напиша. Но малките тряба да са на чисто място, а това което видях на снимката е.....нямам думи.Направете им сандъче, постлано поне с чисти парцали, но да има място и за майката да легне. Нали все пак трябва да ги кърми. Съжалявам за малките, които са починали. Грижете се добре за малките ангелчета. angelpik angelpik
User's Signature

Качена снимка

#483 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 09:46 AM

Някакви идеи за съвместна разходка при Хилтън днес или утре? d) d) cheers
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#484 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:21 PM

Здравейте на всички angelpik ! Ще пусна няколко снимчици на моя Чарли w)
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#485 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 11:17 AM

ей, че ново попълнение! w) ...мамин златен, чудесен е!!! да ти е жив и здрав 1super
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

#486 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 12:54 PM

Чарли е страхотен. w) Разкажи повече за него,от къде е,на колко е и тн.
Как са другите?

#487 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2007 - 07:31 PM

Страхотно бебе сладко!!! w) w) w) На колко е?
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#488 Потребителят е офлайн   little_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 08:34 AM

Здравейте! Позволете да се присъединя r) . От вчера нашето семейство се увеличи с още един член. Малък бебо -кучо , който още име си няма дори. b) Не можем да постигнем консенсус и ...така. Кучо е с майка болонка. За бащата казват , че е пудел, ама колко майката е болонка и колко татко е пудел- не се знае. И все пак е един симпатичен малък младеж b) За първи път ще отглеждаме куче и имам хиляди въпроси, та предположих, че тук е мястото cl) Вчера ни го подариха- досега е расло на двора с братчета и сестричета. Веднага го заведохме на лекар- дадоха му хапче за паразити и днес изкара доста s) . Държа се прилично- не е плакал много. Очаквах повече сълзи, слава богу - нямаше. Притесняваме само колко голям ще стане... Изрових от интернет снимка , кученцето на която има някаква прилика с нашият несравним бебок b) :
Качена снимка Муцунката му е такава, но не е бял а кафеникав някакъв такъв... Даже към черно бие... Оххх, ще го снимам тез дни и ще го покажа. На вчерашният преглед тежеше 1 килограм. Това много ли или малко за 40 дневно кученце? И може ли да се отгатне по това тегло колко би порастнало ? Казаха ми, че по това колко и как наддава ще се разбере след време... Къпахме се вчера, че имаше и бъхльовци освен глистите, а в събота ще ни слагат някакъв препарат за тях. И.... така... Това е засега.
Съжалявам за обърканият пост, но още не мога да свикна ...всичко ми е ново и странно. Като скимуца се чудя защо скимуца, като не скимуца- защо не скимуца и така. Дъщерите ми са във възсторг и не се отлепят от него, а и той си ги хареса- преследва ги навсякъде и ги ближе по ръцете b) . Засега съм го оборудвала с кашонче в което да спи, но имам съмнения, че няма да се задържа много там r) . Явно му е самотно там, защото се беше измъкнал сутринта самичък bl) . Дали да не вдигна всички килими и да го оставя да си щъка на воля? Не ми се иска да се учи да спи където му падне, но... И аз не знам.
Спирам да пиша засега. По-късно ще се включа със снимки и надявам се вече официално да сме дали име на сладура.
Надявам се да ми помагате s) ...

#489 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 09:41 AM

Да ви е честит мъника ! r) Предстои голямо преживяване щом е за първи път wink В сайта има информация абсолютно за всичко, така че време, търпение и всичко ще си дойде на мястото.

....чакаме снимки...и не го дръжте без име хайванчето грехота ! b) b)
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

#490 Потребителят е офлайн   little_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:25 AM

Цитат

Да ви е честит мъника !  b)  b)

Мерси! b) Засега се колебаем между Майки и Лъки - довечера на семеен съвет ще решим. Да питам нещо набързо- казаха ми да го храня 4 пъти на ден. Обаче тоя мъник ми се струва, все е гладен bl) . Хленца, скимуца и търси какво да изяде. Гранулите не му се отдава да ги хапва твърди - по му е лесно ако са накиснати - установих го случайно след като си обърна водата върху тях b) Да ги кисна ли?

#491 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:32 AM

little_bunny,честито и от нас.И аз не бях гледала кученце когато ми донесоха Рея и се бях побъркала,но тук прочетох много полезни неща.За килимите,ще прецениш сама дали да ги махнеш,но не оставяй бебето да спи кадето му падне.Направи му негово място.Както свикне от малко така ще е и за напред.За килограмите никой неможе да ти каже,но предполагам,че няма да е много голямо.Ние на 40 дни бяхме 3кг,сега на 6 месеца сме 17. b) Нацелувай мъника от нас и успех.Ако имаш въпроси питай. 1super

Ето някой полезни теми:
http://dog.bg/f/inde...t=ST&f=22&t=785
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=22&t=6666

#492 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:35 AM

Кучето винаги е гладно. b) b) b) Хубаво е в началото да накисваш гранулите,но му оставяй и малко не накиснати да си хрупа. r)

#493 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:42 AM

МЕРСИ МНОГОООО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА drink . Ами аз част от историята я написах в темата за дакелите ouu , защото излъгали тати че е дакел oleeee . Сега ще ви я напиша цялата. wink
Човека от когото го взе татиго е излагал много яко. . Отива вижда дакели и бебеца Ноември месец. Човека му казва на 22 март да отиде да вземе , щото тогава ще дават. Обаче това е в Румъния и не може да кажем щрак и да отидем , та тати отиде когато го пратиха с камиона _той е шофьор . И отива си тати с нагласата , че ще ми вземе кученцето, за което чаках толкова много и вижда 2 бебешока- пораснали вече. И си избира Чарли , ама човека казва че не иска да го дава ,, но след 2 сек. му го дава.Тати пита на колко месеца е и оня вика 5 (тук може да не се се разбрали,щото говорят 2 думе на английски,на румънски и... знаете как е) И идва си тати- не съм го виждала от седмица-две. Носи в ръката си едно нещо_аз знам че е кучеІ , но беше така хванато че му видях само главичката. Отивам , вземам го - а!? това дакел ли е ? - успокоявам се , че не е оформено още и затова сивикам -ще му порасне тялото и ушичките-има време-. Да,ама не! Виждам , че не е дакел! Ама си казвам - ми чи ко приятелство без граници, както ми каза преди 2 дена yani4ka.И като отидох на вет-а той ми каза ,че няма нищо общо с дакел, Ама аз си мисля ,че поне майката е или бащата , щото тати ги е видял тях и е сигурен. Вет-а вика най-много 20 просента има дакелско в кръвта му. Ама после след 1 -2 дена почнах да мисля , че може нито 1 родител да е дакел , защото Чарли постоянно хапе,не винаги на игра. Ето,преди половин час щеше да ми разрани ръката - хваща я и тръска настървено с главата, се едно да я разкъса. Аз го фраснах с вестник като му повтарям -не- . Не го удрям силно , а да разбере да спре да хапе. И сега си мисля, че може би в двора е имало и други кучета освен 2-та дакела или само женска, които не са породисти. И така може би женската е родила и човека (извинявам се за израза) е искал да ни пробута от непородистите. Вет-а вика , че кучо няма повече от 2 месеца , а камо ли 5 както са казали на тати. И сега макар и "дакел", аз много обичам Чарли,който не спира да ме ръфа. ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ , ЧЕ Е БЕЗ ПОРОДА! ОБИЧАМ ГООО!!!
User's Signature

Качена снимка

#494 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:57 AM

не знам за дакел обаче е страхотна душица w) ...пускай снимки да гледаме как върви момъка пу пу angelpik
User's Signature

#495 Потребителят е офлайн   little_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 05:38 PM

Здравейте отново! Нормално ли е да спи толкова това мъниче? bl) Яде, спи, поиграе малко пак яде, пак спи... oo И нещо не му се щъка много много bl) Страх ли го е още? Вече е кръстен- казва се Майкъл, а за по-кратичко- Майки. А ето и снимка на бебето:
Майкъл

#496 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2007 - 11:01 PM

Цитат

А каква точно е храната - че аз съм купила пакет Нутра Голд-американската- да не е същата?? bl)

Малко късно го видях това, ама да кажа: То си беше написано, че не е Нутра Голд. Но все пак при смяна на храната трябва да се смесва една седмица старата с новата, понеже е нормално да се адптира храносмилателната система и да има промяна в консистенцията на фекалиите. По принцип го пише на всеки чувал с храна.
User's Signature

Качена снимка

#497 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2007 - 11:30 PM

Да, аз питах тогава, но беше отдавна, не сме имали проблеми с храната. Сега му взимам Dog Chow.

Я, имаме още едно ново попълнение! Добре дошъл и на Майки w) w) w) много е сладък и синеок, нацелувайте го и от нас!!
User's Signature

#498 Потребителят е офлайн   little_bunny Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 07:33 AM

Благодаря за топлото посрещане!
Малкият вече свикна с обстановката и започна да прави бели b) . Сериозно се бях притеснила, защото първият ден беше омърлушен, спеше много и скимуцаше. Той и сега си скимуца де- лаят не му се отдава особенно . Отдадох го на ефект от хапчето за паразити, което му дадоха веднага след като го взехме...Освен това преди да го вземем го бяха хранили с домашна храна, а не ми казаха,че прехода към гранули трябва да е плавен и... ами боля го корем, плака, беше се подул като плондерче. Започнах да смесвам храненето (кажете ми ако не е правилно) - едно хранене с гранули, следващото с пилешки бульон и смляно месце(пилешко) и така. Купихме му каишка (бебешка таква една - от плат), но мисля да изчакам малко, че утре ни викат да го мажат с нещо против бълхи . И не знам- да му я сложа ли да си свиква с нея или??? И още един въпрос - казаха ми да му давам и по малко кисело мляко, но не ми е ясно - един път дневно вместо гранули ли да му давам или просто да ги понакисвам с него? Не може завалията да се пребори с твърдите гранули и му ги мокря с бульонче...
Надявам се, че не досаждам много r) с въпросите си...

#499 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2007 - 09:15 AM

Ами според мен си на прав път- не искам разбира се да давам компетентно мнение, но кучето само си показва кое му понася и кое не. Ами за гранулите с киселото мляко заедно на мен ми звучи по-добре, да не остане гладен само с млякото. А за каишката, спокойно можеш и да изчакаш още малко, аз например на Ари сложих веднага, но той си беше на 2,5 месеца като го взех и свикна много лесно с нея.
User's Signature

#500 Потребителят е офлайн   sunnybunny Икона

Публикувано: 28 April 2007 - 11:23 AM

Здравейте,
имам проблем-някой може ли да ми каже какво е това bl) b)
Качена снимка
http://www.snimka.bg...&view=1&photo=9

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена