Смесени породи
Публикувано: 20 April 2007 - 08:38 AM
Поздрави от нас със Съни! cheers
Публикувано: 20 April 2007 - 09:13 AM
Публикувано: 24 April 2007 - 12:54 PM
Как са другите?
Публикувано: 25 April 2007 - 08:34 AM

Съжалявам за обърканият пост, но още не мога да свикна ...всичко ми е ново и странно. Като скимуца се чудя защо скимуца, като не скимуца- защо не скимуца и така. Дъщерите ми са във възсторг и не се отлепят от него, а и той си ги хареса- преследва ги навсякъде и ги ближе по ръцете b) . Засега съм го оборудвала с кашонче в което да спи, но имам съмнения, че няма да се задържа много там r) . Явно му е самотно там, защото се беше измъкнал сутринта самичък bl) . Дали да не вдигна всички килими и да го оставя да си щъка на воля? Не ми се иска да се учи да спи където му падне, но... И аз не знам.
Спирам да пиша засега. По-късно ще се включа със снимки и надявам се вече официално да сме дали име на сладура.
Надявам се да ми помагате s) ...
Публикувано: 25 April 2007 - 09:41 AM
....чакаме снимки...и не го дръжте без име хайванчето грехота ! b) b)

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 25 April 2007 - 11:25 AM
Цитат
Мерси! b) Засега се колебаем между Майки и Лъки - довечера на семеен съвет ще решим. Да питам нещо набързо- казаха ми да го храня 4 пъти на ден. Обаче тоя мъник ми се струва, все е гладен bl) . Хленца, скимуца и търси какво да изяде. Гранулите не му се отдава да ги хапва твърди - по му е лесно ако са накиснати - установих го случайно след като си обърна водата върху тях b) Да ги кисна ли?
Публикувано: 25 April 2007 - 11:32 AM
Ето някой полезни теми:
http://dog.bg/f/inde...t=ST&f=22&t=785
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=22&t=6666
Публикувано: 25 April 2007 - 11:35 AM
Публикувано: 25 April 2007 - 11:42 AM
Човека от когото го взе татиго е излагал много яко. . Отива вижда дакели и бебеца Ноември месец. Човека му казва на 22 март да отиде да вземе , щото тогава ще дават. Обаче това е в Румъния и не може да кажем щрак и да отидем , та тати отиде когато го пратиха с камиона _той е шофьор . И отива си тати с нагласата , че ще ми вземе кученцето, за което чаках толкова много и вижда 2 бебешока- пораснали вече. И си избира Чарли , ама човека казва че не иска да го дава ,, но след 2 сек. му го дава.Тати пита на колко месеца е и оня вика 5 (тук може да не се се разбрали,щото говорят 2 думе на английски,на румънски и... знаете как е) И идва си тати- не съм го виждала от седмица-две. Носи в ръката си едно нещо_аз знам че е кучеІ , но беше така хванато че му видях само главичката. Отивам , вземам го - а!? това дакел ли е ? - успокоявам се , че не е оформено още и затова сивикам -ще му порасне тялото и ушичките-има време-. Да,ама не! Виждам , че не е дакел! Ама си казвам - ми чи ко приятелство без граници, както ми каза преди 2 дена yani4ka.И като отидох на вет-а той ми каза ,че няма нищо общо с дакел, Ама аз си мисля ,че поне майката е или бащата , щото тати ги е видял тях и е сигурен. Вет-а вика най-много 20 просента има дакелско в кръвта му. Ама после след 1 -2 дена почнах да мисля , че може нито 1 родител да е дакел , защото Чарли постоянно хапе,не винаги на игра. Ето,преди половин час щеше да ми разрани ръката - хваща я и тръска настървено с главата, се едно да я разкъса. Аз го фраснах с вестник като му повтарям -не- . Не го удрям силно , а да разбере да спре да хапе. И сега си мисля, че може би в двора е имало и други кучета освен 2-та дакела или само женска, които не са породисти. И така може би женската е родила и човека (извинявам се за израза) е искал да ни пробута от непородистите. Вет-а вика , че кучо няма повече от 2 месеца , а камо ли 5 както са казали на тати. И сега макар и "дакел", аз много обичам Чарли,който не спира да ме ръфа. ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ , ЧЕ Е БЕЗ ПОРОДА! ОБИЧАМ ГООО!!!
Публикувано: 25 April 2007 - 11:57 AM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 25 April 2007 - 05:38 PM
Майкъл
Публикувано: 25 April 2007 - 11:01 PM
Цитат
Малко късно го видях това, ама да кажа: То си беше написано, че не е Нутра Голд. Но все пак при смяна на храната трябва да се смесва една седмица старата с новата, понеже е нормално да се адптира храносмилателната система и да има промяна в консистенцията на фекалиите. По принцип го пише на всеки чувал с храна.
Публикувано: 26 April 2007 - 11:30 PM
Я, имаме още едно ново попълнение! Добре дошъл и на Майки w) w) w) много е сладък и синеок, нацелувайте го и от нас!!

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 27 April 2007 - 07:33 AM
Малкият вече свикна с обстановката и започна да прави бели b) . Сериозно се бях притеснила, защото първият ден беше омърлушен, спеше много и скимуцаше. Той и сега си скимуца де- лаят не му се отдава особенно . Отдадох го на ефект от хапчето за паразити, което му дадоха веднага след като го взехме...Освен това преди да го вземем го бяха хранили с домашна храна, а не ми казаха,че прехода към гранули трябва да е плавен и... ами боля го корем, плака, беше се подул като плондерче. Започнах да смесвам храненето (кажете ми ако не е правилно) - едно хранене с гранули, следващото с пилешки бульон и смляно месце(пилешко) и така. Купихме му каишка (бебешка таква една - от плат), но мисля да изчакам малко, че утре ни викат да го мажат с нещо против бълхи . И не знам- да му я сложа ли да си свиква с нея или??? И още един въпрос - казаха ми да му давам и по малко кисело мляко, но не ми е ясно - един път дневно вместо гранули ли да му давам или просто да ги понакисвам с него? Не може завалията да се пребори с твърдите гранули и му ги мокря с бульонче...
Надявам се, че не досаждам много r) с въпросите си...
Публикувано: 27 April 2007 - 09:15 AM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 28 April 2007 - 11:23 AM
имам проблем-някой може ли да ми каже какво е това bl) b)

http://www.snimka.bg...&view=1&photo=9