Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#1081 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 25 September 2009 - 11:24 AM

Здр.Имам въпрос относно ръбането,справихме се с ръбането на чехли,но сега ръба нас,а вече вестникът не помага. dh_188.gif
ha_081.gif rodegunda Терс е прекрасна.Жалко,че няма да я задържаш. ca_003.gif
Къде се изгубихте всички? r_181.gif

Пълен гявол е нашто... ee_017.gif dog.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1082 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• >:-D
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 September 2009 - 12:40 PM

За гризкането: Ще кажа как отшумя при нас, дано да помогне. Не, че не се случва да ни подъвче, но сега е любовно хапане или по-скоро държане на ръце в устата. :) Та при всеки опит за груба игра с ръце/крака и др. части, се казва строго НЕ и ръката се замества от някоя играчка, а особено ми помагат кожените кокали. Мисля, че разбра кое става за хапане. По време на игра, която аз съм започнала, (старая се винаги аз да я започвам. Когато тя (кучичката) иска да играем, се правя че я няма и след малко, като се откаже аз поемам инициативата) ако случайно ме ухапе играта спира веднага. Игрите винаги са с някаква играчка - въже, топка.... , за да не се налага да хапе мен. Това с вестника не го разбирам, явно при някои работи... Аз мой'та, ако я шляпна с вестник, задължително ще го възприеме като игра и ще вземе да подскача, колкото и да НЕ-кам. В тия моменти на "лудост" помага подаването на команда, която изпълнява безотказно и става сериозна и контролируема. Не съм специалист, само споделям кое роботи при нас!
Относно сайта за MIX кучовци... Доста от нашите миксове, са микс незнамтикое поколение. По-рядко е да е мелез между кучета спадащи към някоя порода. В моето например вероятно има Коли..., но се съмнявам единия родител да е токова, по-скоро някоя пра-баба :) Иначе е интерсено... Виждаш какво би се получило и дали няма да прилича на някое местно :)
По догадки - може и нещо ТАКОВА + няколко вида овчарки :)

User's Signature

Фондация "ШАРКО"

Лара си отиде на 1 година, 7 месеца и 26 дни.

#1083 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 28 September 2009 - 02:30 PM

Голяма красавица е твойта wub.gif Благодаря за съвета,надявам се да помогне wb_052.gif Rougenda какво стана с Терс? Намерихте ли и дом? oc_191.gif Искаше ми се да се срещна с някой от бургас,но за жалост във форума няма такъв. dh_188.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#1084 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2009 - 11:09 AM

gngpaint, благодаря! Вашето дяволче, май е по-дребничко от колкото изглежда. На последната снимка има база за сравнение. Много е готин и мустакат! И на мен ми се иска среща, но май нещо е доста "заспал" нашият раздел... Ако идвам към Бургас, ще ти пиша :)
Ето какво си намерих:
Акита от нета:

Лара - само, че мъничка:

Всъщност си приличат само по окраската, маската на главата и вечно завъртяната опашка
Може да си направим тема, за намиране на двойници и търсене на прилики :)
Лара вече никак не прилича на Акита, но като срешнах тази снимка и веднага се сетих за моята :)
Иначе със сигурност няма никаква връзка с тази порода, защото в града не съм виждала такива кучета... То и последното Коли за което знам почина от старост прети 3-4 месеца...
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1085 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 September 2009 - 08:57 PM

До нас имат почти същото куче като твоето.Женско е,но не се сещам сега точно за името.В тялото са почти еднакви,само че главата е малко по-различна.Ако го срещна пак ще го снимам и ще кача снимката.Доста си приличат beer.gif Рита е 39см.Не е особено едра.Горе-долу колкото Бигъл.На 19 стана на 7 месеца. ug_119.gif Ако ви се отвори път към Бургас,пиши.Като прехвърля снимките от фотоапарата ще кача горе-долу колко е висока Рита.А относно снимката на близначката и,като видя кучето ще го снимам. mg_062.gif

Виж какви пози са заели тези тримата. db_046.gif

Прикачени файлове

User's Signature

#1086 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 September 2009 - 08:59 PM

Обърках фаила. wink.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#1087 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2009 - 09:29 PM

ХАХАХХА, колко е яка тая снимкааааа... Хвърчащи, щастливи и играещи кучета :D хихи... (и малко от sims 2 :)
А мой гаден съсед изхвърли един прекрасен мустакатко, който напомня на твоето. Само че е рижав с беличко.

Ето една негова не много хубава снимка :( Много е мил или поне беше! Сега първо ръмжи, а после ако не му направиш нищо се кротва. Както каза гадния чичка: "Много лош бил станал Бенджи" И аз му отвърнах, че нищо хубаво не е видял... (писала съм за него някъде из форума - беше извозен и "пуснат на свобода" в Пловдив (на повече от 20км), преди седмица се върна и сега скита из квартала). Аман от гадове... иначе е престъпление, по закон има глоба, за изoставяне на животно... ама какво от това dry.gif

User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1088 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 October 2009 - 08:36 PM

Цитат(sinioku4e @ Sep 29 2009, 07:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ХАХАХХА, колко е яка тая снимкааааа... Хвърчащи, щастливи и играещи кучета :D хихи... (и малко от sims 2 :)
А мой гаден съсед изхвърли един прекрасен мустакатко, който напомня на твоето. Само че е рижав с беличко.

Ето една негова не много хубава снимка :( Много е мил или поне беше! Сега първо ръмжи, а после ако не му направиш нищо се кротва. Както каза гадния чичка: "Много лош бил станал Бенджи" И аз му отвърнах, че нищо хубаво не е видял... (писала съм за него някъде из форума - беше извозен и "пуснат на свобода" в Пловдив (на повече от 20км), преди седмица се върна и сега скита из квартала). Аман от гадове... иначе е престъпление, по закон има глоба, за изoставяне на животно... ама какво от това dry.gif

Наистина.Доста прилича на нашта Рита.Днеска си играха с една немска овчарка,аляски маламут,лабрадор,ротвайлер,питбул и смеска подобие на Рита.След лигавенето им Рита наистина заприлича на гявол. ab_041.gif Как е "вълчето" ти? af_089.gif Жалко,че са го изхвълили.Ако имах възможност щяхме да го вземем. dh_188.gif
User's Signature

#1089 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 October 2009 - 05:41 PM

Ръфунката smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1090 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 October 2009 - 09:37 PM

Някакви съвети за лаенето? :dog ae_085.gif
User's Signature

#1091 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 06 October 2009 - 12:13 PM

Тези кои са без родословие и потекло МОГАТ да натрият в ринга носа на тези с педигрита!

Покана за онлайн-турнира http://forum.dog.bg/-t24672.html
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#1092 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2009 - 11:51 AM

Здравейте стопани на тези сладурковци, много много са сладки кучовците, чак се чудя как може по улиците да има толкова още неприбрани красавци. Чета темите в "Без дом" и знам какво изпускат тези , които по една или друга причина не се наемат да си вземат и грижат за някое паленце.

Моето безпородно и уникално кученце продължава да си е все така щуро и диво като малко пуберче, само дето още не е пропушил цигари, иначе е опитал от всички страни на живота ab_041.gif Все още са с мъжа ми на вилата в провинцията, информирам се редовно как са и много ми липсва, кучето де. Вече нямам търпение да си го нагушкам, да ме наяде, олигави, нахапе и разкъса някоя дрешка . Пък кой знае, може да се е кротнал, но ....само мечти и там и тука си е щурчо див.

Като гледам на клипчето на Апсо как кучето се справя страхотно ми се иска да имам врем да уча и моя така, ама надали ще имам тази възможност.

Лек и успешен ден на всички!
User's Signature

Качена снимка

#1093 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 October 2009 - 08:35 PM

Да пусна малко пресни снимки от вчерашната баня. ab_041.gif
Последната е от преди две минути. smile.gif
Скоро може и клипче да пусна,стига някой да иска де. x_194.gif
Как са сладурита?Незнам защо но всеки път Рита ми изглежда по-малка отпреди. dog.gif
Някакви препоръки за лаенето,почти не млъква dh_188.gif Лае за всичко.Щом седна и почва.Стана ли-пак.Когато е гладна лае,когато някой яде нещо лае,когато играе-пак.Направо ни подлудява всички ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#1094 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 10:11 AM

Така се радвам като има снимки всеки път. Особено от темата "преди и сега" като има безпородно е много интересно какво се е получило. Нищо против нямам породните - ама са ми малко скучни - изглеждат като всички останали, за външен наблюдател :) И на клипчета се радвам, естествено! Пускайте повече :) На samanta лудото хайванче, го следя с голям интерес. И Ръфунката е чудесен! Изобщо съм абсолютна фенка на безпородието... И аз много често се чудя на хората, защо изобщо си купуват, като има такъв чудесен избор - безплатно. Уважавам породите и харесвам много от тях, разбира се, но като става дума за куче-компаньон от което не се изисква нищо специално... цялата работа е само суета и показност май zz_218.gif
Много ми се иска да се пробваме в турнира на Apso, но ни е мнооого рано. Циркаджийските номера ги научава много бързо, но в последно време навън се разсейва доста и не мога да й задържа вниманието за дълго... (аз съм си виновна за което, но това е друг въпрос:).
За лаенето.... Не съм имала проблем с това никога, така че мога само да предложа и предположа някакви работи... Например - научи я да лае по команда и съответно да млъква по команда. В ТАЗИ тема мисля имаше хубаво описание как става. Друго за което се сещам е да не обръщаш никакво внимание на лаенето и изобщо при подобни възбуди я игнорирай или направо опитай да я разсейваш от това действие. Ако съзнанието е заето с нещо което ти искаш да прави - тя няма как да прави друго. Може би има тема за лаенето в раздела за Възпитание..., потърси или поискай съвет там. :) Успех и поздрави на всички!
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1095 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 October 2009 - 06:21 PM

Снимчици от днешната игра.Харесват ли ви?Днешната разкъсана вещ... af_089.gif Относно лаенето,ако не и обръщам внимание идва,почва да дава лапа и да се въргаля и ако не стане на нейното пак почва лая. dh_188.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#1096 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 08:31 PM

af_089.gif Ехееее хитруша :) Може би все пак получава каквото иска с лаенето? Или е много емоционална zz_207.gif , може и вие вкъщи да сте по-емоционални... Моето лае рядко, дори когато се звъни на вратата, мълчи, само проверява кой е (ако е свой да се порадва). Винаги като се е звъняло съм я разсейвала - даже не съвсем нарочно, просто си се занимаваме с нещо. Също така доста пътуваме, ходим на гости и се среща с много хора. А все си мисля, че от такива аларми нямам нужда. Случвало се е да излая вечер, ако дойде някой, също и при необичайни шумове и случки (като среща с таралежи:). Вчера на разходаката се заяде с един ръждив кюнец. Беше й много любопитно, но от предпазливост не смееше да провери какво е :) Та го полая, докато не отидох да й покажа, че не е страшен. Също лае, ако не й позволя да осъществи контакт с непознато куче и/или въпросното й се звери нещо, но това смятам да го преодолея някак ea_103.gif Предполагам, че все още характера й ще се променя (сега е на 1 годинка), а на твоето още повече! Ето една картинка и от мен:)

User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1097 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 09 October 2009 - 09:27 PM

Все някак ще се справим с лаенето. wb_052.gif Днеска си игра с кръстоска с бретон спаниел и куцхаар.Но нашта никой не може да я настигне ae_085.gif Всички ги минава.Утре даже и снимки ако успея мога да постна.На Рита най-интересни и са котките.Днеска голям смях с едно коте.То измяука,тя се скрие зад дървото,доближи се,то пак измяука,тя отново зад дървото. ab_041.gif Но иначе само големите котки лае,иначе малките не ги закача.Твоята как е,има ли нови приятели? af_089.gif Ние сега спинкаме. smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#1098 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 10:04 PM

Здравейте.
Искам да ви покажа едни убавец.Аз му викам Рони ab_041.gif ... много е готин,игрив вечно щастлив,но за сега живее на улицата и е в процес на търсене на дом,ако някои ваш приятел иска кученце покажете му Рони ще дам веднага още инфо и актуални снимки!
Рони ще стане огромно куче съдейки по телосложението му,а снимките не са актуални и вече е пораснал (ще направя нови снимки тези дни smile.gif )
Ето и него.
С пожелания за хубави почивни дни на прекрасите и неповторими,много сте ми драги всички,целувки за четирикраките и поздрви за двукраките от мен smile.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#1099 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 10:12 PM

Ох и моята е луда и неуморна. За съжаление нямаме много приятели. Живея на края на града и се разхождаме извън него, а той е малък град и рядко срещам други стопани. Особено такива с нормално отношение и с любимец, за който се полагат елементарни ветеринарни грижи. В такъв случай е същото, като да играе с бездомни кучовци. Любимият ми "навлек" (също изхвърлен, по-назад го има на снимка) - Рекси редовно се мъкне с нас, но аз не винаги ги оставям да играят (на Лара й се появи някакъв кожен проблем с неясна диагноза миналия месец). Ето му ТЕМАТА която бях пуснала в без дом, но мисля, че е абсолютно безнадеждно при този наплив и в този град). В момента сме в едно много неприятно положение, иначе бих го обезпаразитила (отвсякъде) ПОНЕ :(. Иначе със сигурност е по-щастлив от колкото като стоеше вързан... Мисля че всички го хранят и не спира да расте и схваща команди много бързо! Днес играха много с него, страхотно щастливо изглеждат... и кално, и с тръни, и бълхички...:) Тия дни, ако не ме мързи да нося фотото ще ги показвам. А котките са една мнооого интересна играчка. Няколко пъти Ларата е яла шамари от смели котки, но повечето бягат и тя съответно ги гони. При среща с малко коте - което не се сеща да бяга и да съска - се проявяват явно някакви майчински инстинкти ab_041.gif Побутване с нос и близване, много е смешна!

Писала съм заедно с shrekky - много е хубав тоя Рони!
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1100 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 October 2009 - 07:39 AM

До сега Рита не е изяждала някоя лапа,но има време за всичко. smile.gif Както се пери,предричам,че това ще е много скоро скоро. ab_041.gif Преди малко се върнахме от разходка целите мръсни,като изкаля един пудел от бял стана на черен. db_046.gif
User's Signature

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена