plamena_petkova_, в 06 November 2011 - 06:00 PM, написа:
Достатъчно. Защо се карате? Искам да кажа на господина само това, че айра ми е дадена от частно лице и знам че родителите и имат родословие. Незнам къде пише че не може да има бял цвят по нея. - нека ако го намери да ми го пусне тук. Жалко е че изобщо коментираме това, а не да се радваме и коментираме навиците на нашите приятели.
Здравейте,
Нямам нищо против вас и другите, просто казвам моето мнение, не е нужно да го слушате.
Да оставим на страна факта, че кучето няма родословие.
Просто си има стандарт за породата и там се казва, че при разцветка "Black and Tan" белият цвят е нежелан.
Това не прави кучето ви по-лошо, просто аз не съм съгласен, че е правилно да го развъждате или просто да го загонвате, защото е здравословно според някои хора.
Но това, че всички развъдчици, кинолози и аз споделяме това мнение, не означава че ви казваме какво да правите, това си е изцяло ваша работа. Просто споделям моето мнение, все пак това е форум и всеки може да каже мнението си. Предполагам, че сте минимум средно интелигентен човек и сама ще си намерите стандарта за породата ако имате желание.
Успех