Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 21 January 2009 - 12:47 AM
Ние все нямаме време да качим нови снимки на Оззи, който вече е поотраснал, но обещавам най-тържествено да го покажа.
поздрави от нас!
Публикувано: 21 January 2009 - 01:10 PM
Блеки е много сладко кученце :Pснимките му са много хубави,качвайте още да му се радваме :yahoo:Имате ли втора ваксина всъщност?Кога ще се разхождате?
Май никой не е съгласен с предложението ми за среща :(както искате.За нас щеше да бъде удоволствие да се запознаем :blink:Поздрави на всички кавалерчета и стопаните им
Публикувано: 21 January 2009 - 02:03 PM
В никакъв случай не ни е писнало, искаме още!
:yahoo:Радвам се,че е така :drugarche: :blink:
Cavalier Spaniel имаме 2ра ваксина,сега ако не се лъжа ни предстой 3та,после имаме и още една за бяс!...и чак тогава май ще можеме да излизаме :blink:
та като казахте,че не Ви е писнало ето още малко снимчици :izcherven: :wub:
Публикувано: 21 January 2009 - 04:18 PM
Между другото, откъде сте му купили леглото на вашия красавец?
По повод на срещата - нека се стопли още малко, че да може да си подивеят наистина добре палавниците, без да се опасяваме, че ще ги простудим. Ние се разболяхме след последното "по-сериозно излизане", и от тогава сме само вкъщи. Сега започваме вече да го обучаваме къде трябва да си върши работите ... Да видим какво ще излезне от това :-)
Публикувано: 21 January 2009 - 04:33 PM
А на Оззи какво му е :(настинал ли е?Пожелаваме ви бързо оздравяване!
Между другото има нова ваксина против точно такива настинки,не съм сигурна обаче дали всички ветеринари разполагат с нея,но може да попитате вашия.Бари има такава и сме много доволни,нито веднъж не е настинал,а разходките ни вечер са дълги,поне 1 час,и много щури :yahoo:
Поздрави и целувки на мъниците :P :wub:
Публикувано: 21 January 2009 - 05:14 PM
Кажете малко повече за тази ваксина против настинки ....
Публикувано: 21 January 2009 - 05:21 PM
Публикувано: 21 January 2009 - 06:56 PM
Ето ни и нас,изморени и гладни след дългата разходка :P
Публикувано: 21 January 2009 - 10:27 PM
Цитат
А откъде точно? Link plz!
Публикувано: 21 January 2009 - 11:27 PM
ето linka:http://bg-pet.com/Dogs/index.htm :blink:но да Ви кажа,че ако сте решили да поръчате от там,много се бават поръчките,нищо че ти казват доставка до 24 часа!На нас не ни го доставиха,а ходихме чак до магазина им,който е чак в Редута!Има много зоомагазини,който продават даже още по-хубави легалца :blink:сега ще Ви покажа снимка на една приятелка,какво легалце му бяха взели и мога да Ви кажа откаде е ако се интересувате :blink:
Публикувано: 22 January 2009 - 01:23 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2009 - 11:49 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2009 - 02:42 PM
Цитат
Да, ако може да споделите откъде е това легло. Сега му търсим на Оззи меко легло, и искаме да видим повече варианти докато му изберем подходящо.
Има много варианти по магазините, но не винаги са практични - има и по-големи, но ни се виждат нестабилни, и при няколко сгъвания просто ще се пречупят.
А това изглежда добре!
Публикувано: 22 January 2009 - 09:24 PM