Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 12 February 2009 - 11:47 AM
не знам защо е това спорене за килограмите,както казва Бетунка,важното е да са здрави.Какво искате да кажете,че Бари като е 10кг, се изключва от стандарта ли.... :o това е абсурдно просто.Имам наблюдения не върху една порода и мога да кажа убедено,че това,което се пише по сайтовете са приблизителни килограми.Специално съм питала ветеринар и отговора беше същия.Винаги има разминаване!
Тодура,какво става с Шърли?Направихте ли ваксината,напълно здрави ли сте вече?Надявам се да дойдете на срещата,много искаме да се запознаем с вас :yahoo:
Сааб, а с вас какво се случва,много дълго време ви няма на линия?Всичко наред ли е с Оззи?
Поздрави на всички :P
Публикувано: 12 February 2009 - 06:32 PM
Исках да кача снимки от обещаната актуална фотосесия, но не може, прикачване на файл вече не излиза в допълнителни опции :( Явно ще трябва и аз да се боря с галерията :'(
Публикувано: 12 February 2009 - 08:18 PM
не сме се обидили изобщо :blink: просто е излишно спорененто по този въпрос,ще се потретя сигурно,най-важното е да са здрави.Извинявам се,ако е прозвучало така :izcherven:
А за бебоците,ние сме ЗА!!!!!
Attila/Atti,намачкайте Ати от нас и се надявам да се видиме другата седмица и дано времето е с нас ;)
Целувки на всички :wub:
Публикувано: 12 February 2009 - 08:41 PM
Cavalier Spaniel, още не сме сложили - имаме уговорка за събота! То пък пак се развали времето. Като гледам ще се видим не през март, а през април :'(
Хубаво е, че се завъртя малко специализирано инфо тук за Кавалерите, мен доста ме мързи да чета стандарти и да търся по сайтове, но затова пък в youtube, като ръчнеш излизат фантастични клипчета с Кавалери :wub: :wub:
Поздрави и нежни мацешки целувки от нас!
П.С. Ние май се разгонваме :rolleyes: Това младо поколение много рано взе да се развива!
Публикувано: 12 February 2009 - 08:56 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 09:16 PM
[/quote]
Това беше яко ;D
Нямаше нашия размер, иначе веднага хукнах като грижовна майка да търся, но пък то е съвсем лекичко и може би, като за първи път ще мине бързо.
Публикувано: 12 February 2009 - 09:40 PM
Тодура,поне Шърли здрава ли е?Ако е хубаво времето другата седмица за срещате,можете да дойдете,макар и на ръце да се носите :blink:Чакаме снимки от всички!
Между другото като съм на компютъра и разглеждам снимки на сладурите от форума,Бари скача отгоре ми и наблюдава и той и раздава целувки на десктопа ;D :wub: много е сладък :P
Публикувано: 12 February 2009 - 10:21 PM
Публикувано: 13 February 2009 - 10:42 AM
Тодура, хубаво е че сладураната вече е добре, честито моминство ;D
Публикувано: 13 February 2009 - 11:18 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2009 - 11:29 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 February 2009 - 07:58 PM
И аз си мислих, че ще мине бързо, но при Бетунка кървенето продължи 16 дни, като последните 10 бяха доста тежки, затова по-добре се въоръжете с гащи ;)
Публикувано: 14 February 2009 - 03:44 PM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 14 February 2009 - 06:09 PM
Кавалер, върнах се назад в темата да потърся, дали сте говорили за промяна в режима на хранене и си припоних, че сте махнали дупната жлеза. При нас вероятно също ще се наложи, от около месец тътри дупе и скубе опашка в основата и започна да олесява отзад. Стискахме я два пъти, като втория път (вчера) беше направо ужасно за описване. Имам ли основания да се притеснявам за операцията?
А сега да ви попитам, кога преминахте от три на две хранения?