Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 10 January 2009 - 04:24 PM
Saab, Оззи наистина е пораснал, вие сигурно не го забелязвате, защото е с вас постоянно (от личен опит го казвам), но докато станат на годинка имам чувството, че растат всеки ден по малко;D
Целувки на всички малчовци. И напълно подкрепям идеята за нова среща. Само нека малко да се стопли, че навън е ужасно :rolleyes:
Публикувано: 11 January 2009 - 02:56 PM
Аttila,снимките са ви чудесни,много е мил с тази коледна шапчица ;)и благодарим за пожеланията,имаме нужда да бъде здрав.
Искаме още снимки на палавниците :yahoo:
Публикувано: 11 January 2009 - 05:17 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 January 2009 - 09:45 AM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 12 January 2009 - 10:17 AM
Публикувано: 12 January 2009 - 11:01 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2009 - 11:45 AM
Браво на момичето,което го е намерило и прибрало при семейството му,това е похвално!
А къде са всички кавалерчета-Ати,Шърли,Одри,Оззи и малките попълнения,няма новини от вас :(
Поздрави и целувки на всички :wub:
Публикувано: 14 January 2009 - 09:48 AM
;) Как е останалата група? При нас няма нищо ново и интересно. На Одри не й се излиза много в тоя студ. Всичко прави много бързо и бегом към къщи. През деня сигурно спи по цял ден и вечер е много щастлива когато сме заедно. Снощи даже - аз чета, а тя почти на лицето ми лежи и ме близка по бузата. Не се отделя от мен. Много са сладки и лигави. ;)
Ако Бафко чете нашият форум да се обади. До нас има още едно кавалерче, което не съм виждала - само са ми казвали за него - Оскар, но и те не се обаждат тук.
:P За сега чао и до скоро. Целувки на всички кучовци! :wub:

Публикувано: 14 January 2009 - 11:09 AM
Целувки :wub: :wub: :wub: от нас с Шърли!
Публикувано: 14 January 2009 - 12:04 PM
Тодура ,според мен и от това което знам от нашите лекари,не е много добре,че още сте без ваксина :o Ние когато взехме Бари,той също беше болен,кашляше много и имаше хрема.Въпреки че му беше време за втора ваксина,я забавихме докато не се излекува,но лекарите го оправиха за по малко от една седмица.Много сме доволни от тях.Дано малката ви красавица се оправи по-скоро,за да можете да се разхождате.
За разлика от Одри,нашия Бари се радва на снега много,тича,скача, рови се,много е щастлив,когато сме навън :yahoo:
Между другото на Бари му сложихме някъде преди 3 месеца една нова ваксина против настинки,нещо като ваксина против грип,и наистина не сме настивали тази зима,за разлика от миналата.
Пожелаваме ви скорошно оздравяване и много целувки от мен и Бари :wub:
Публикувано: 14 January 2009 - 12:13 PM
Цитат
...
Тренирай с нашийника, че понякога е голяма " драма" ;D Никога няма да забравя, как Вивиан разруши къщата, когато и турих нашийник за първи път ;D
Публикувано: 14 January 2009 - 04:52 PM
;) Миличката, защо така бавно се възстановява? Но е хубаво да сте абсолютно здрави при ваксинирането. Това всъщност си го знаете, а доктора още по-добре. Много са опасностите при ваксина в болен организъм. Ще ви стискаме палци да се оправяте. То няма да е вечно студено и ще направим гооооооляяяяяяяма сбирка на кавалерчета. :P

Публикувано: 15 January 2009 - 10:30 AM
Цитат
totschica, усещам неприятности, опитах да и сложа нещо на вратлето-беше шокирана!
Честно казано, на зъбчетата на Виви се умилявах повече, от колкото на детето ми ;D( вероятно, защото възприемам Вивиан като " първородната") .
А за нашийника- пробвай всеки ден, за да не стане като при нас с Виви- първата и разходка се измъкна от нашийника и аз изпаднах в ужас! Добре, че се оказа най- послушното куче, което съм имала...
Нямам търпение, да си видя " племенничката" Шърли :wub:
Публикувано: 15 January 2009 - 01:45 PM
:tikva: Може пък да преигравам??
Кавалер, на мен ми е много мъчно да я гледам болна, направо се скапвам, добре, че поне и се доиграва и няма температура, обаче като се заигрем или се затича започва страшна кашлица :'(
Един мрачен поздрав от мен, а може някой да си спомни младостта...
http://www.youtube.c...h?v=6lvoPSmMcXM
Публикувано: 17 January 2009 - 07:37 PM
:'( Тодура и на мен и семейството ми ни е много мъчно за Шърли /ще се оправи, не губи кураж/. Всички много й се радваме и непрекъснато разглеждаме снимките. Наистина е много сладка и си представям като си я видяла каква ти е била реакцията. В такъв момент емоциите надделяват над разума и като ти е разтопила сърцето не си си мислела от къде идва. Ще се оправи, наистина го вярвам. Ако не ти е проблем по-честичко ни се иска да публикуваш нейни снимчици. ;) Специални целувки за Шърли от Одри и от нас. :wub:
:P Как са момченцата? Бари по-често се обажда и се радваме да го видим здрав и сладък. Пишете приятели и до скорошна среща на живо! :P

Публикувано: 17 January 2009 - 07:42 PM
:'( Тодура и на мен и семейството ми ни е много мъчно за Шърли /ще се оправи, не губи кураж/. Всички много й се радваме и непрекъснато разглеждаме снимките. Наистина е много сладка и си представям като си я видяла каква ти е била реакцията. В такъв момент емоциите надделяват над разума и като ти е разтопила сърцето не си си мислела от къде идва. Ще се оправи, наистина го вярвам. Ако не ти е проблем по-честичко ни се иска да публикуваш нейни снимчици. ;) Специални целувки за Шърли от Одри и от нас. :wub:
:P Как са момченцата? Бари по-често се обажда и се радваме да го видим здрав и сладък. Пишете приятели и до скорошна среща на живо! :P