Човек може да хване диабет от тези сладки муцунки

!
Monsyto, говорихте ли с доктора, дали може да пътувате почти веднага след ваксината? На нас ни бяха казали да се пазим 10-15 дни след последната ваксина, така че моята препоръка е да не го събирате с други кучаци в този период, защото имунната система има да се справя със задачките от ваксината. Доколкото знам трябва да се пази и от настинки, затова внивайте с къпането и/или прегряването. Иначе ние с Шърли си ходим на моренце още от началото на май, на плажа си взимаме чадър и седим на сянка, винаги и нося и вода, защото малчовците бързо ожадняват. Относно пътя: това е изпитание за всяко куче, особено тръгването и спирането-добре е да го возите в града, за да свиква и да може да издържи по-дълъг път. Ако нямате климатик в колата и е топло е добре да спирате и да му давате почивка. Не го хранете преди път за да не повръща. Ами не се сещам за други съвети...
coraline, не се ядосвайте за саксиите, пердета и щори, те са като малки деца и докато не улегнат всичко ценно трябва да се крие, а е и опасно да не се отрови, ако похапне някое растение. Радвайте се сега, че бързичко порастват и тези моменти ще ви липсват (поне на мен ми липсват)