Кавалер Кинг Чарлз шпаньол
Публикувано: 18 June 2009 - 12:17 PM
Преди си имах немска овчарка, Арчи, може по-нататък да сложа и негови снимки, но той почина преди 2 години и половина и аз си помислих, че никога повече не бих си взела куче, тъй като много страдах и не знаех как бих преживяла отново такова нещо.....но прекалено много обичам кучета и затова си взех този сладур.....
Очаквам предложенията ви с нетурпение.....прегръдки на всички кучовци
Публикувано: 18 June 2009 - 01:09 PM
Поздрави на всички от мен и Бари
Публикувано: 18 June 2009 - 09:16 PM
Поздрави на всички от мин и милата Бети
Публикувано: 18 June 2009 - 09:31 PM
Публикувано: 19 June 2009 - 08:43 AM
Здравейте и на станалите бонбони. Миналата седмица ходихме до морето, имаме снимки, но още нямам време да ги кача. Ще стане скоро. Одри вече сама ходи до водата (нали знаето колко се сърди когато трябва да си вземе пръчката от водата) и тича по брега. Опитва се да я хване и беше много смешна. В момента по морските курорти (поне на юг) е много хубаво и спокойно - няма хора, много е чисто и храната е прясна и още не е поскъпнала в заведенията. И никой не се сърди заради кучо на плажа и въобще много съм доволна от прекараното време.
Поздрави на всички!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 22 June 2009 - 06:47 AM
Ние сме от Варна и от една седмица си имаме кавалерче - Коралайн, на кратко Кори.
Малката госпожица е едва на месец и половина и преобърна целият ни ритъм на живот.
Няма да ви изненадам като кажа колко сме щастливи от както тя е с нас.
До сега сме гледали писанки, но се влюбихме в породата от един детски филм и не мирясахме докато не намерихме Кори.
Малко не е трудно да се опражим с този форум. Ще пишем пак, поздрави на всички.
Публикувано: 22 June 2009 - 08:03 AM
Публикувано: 22 June 2009 - 09:26 PM
Прегръдки от нас :)
Публикувано: 23 June 2009 - 06:38 AM
Честито за хубавото име на Скоти, голям сладур е. Наистина много си приличат с Коринка.
Жалко, че не сте от Варна. Аз също доста рових в нета, но най ценна информация съм прочела тук.
Въпреки всичко доста има да учим за това какво е да си имаш кученце у дома. С радост приемаме всякакви съвети, защото сме доста боси в занаята. Кори е доста игрива, закрепва с всеки ден,има голям апетит и е голяма хапла. Та за хапането по ръцете, краката, ровенето в саксиите с цветята, пердетата и щорите, не мога да преценя нормално ли е?
И до кога ще размествам всичко у дома?
Публикувано: 23 June 2009 - 08:18 AM
Monsyto, говорихте ли с доктора, дали може да пътувате почти веднага след ваксината? На нас ни бяха казали да се пазим 10-15 дни след последната ваксина, така че моята препоръка е да не го събирате с други кучаци в този период, защото имунната система има да се справя със задачките от ваксината. Доколкото знам трябва да се пази и от настинки, затова внивайте с къпането и/или прегряването. Иначе ние с Шърли си ходим на моренце още от началото на май, на плажа си взимаме чадър и седим на сянка, винаги и нося и вода, защото малчовците бързо ожадняват. Относно пътя: това е изпитание за всяко куче, особено тръгването и спирането-добре е да го возите в града, за да свиква и да може да издържи по-дълъг път. Ако нямате климатик в колата и е топло е добре да спирате и да му давате почивка. Не го хранете преди път за да не повръща. Ами не се сещам за други съвети...
coraline, не се ядосвайте за саксиите, пердета и щори, те са като малки деца и докато не улегнат всичко ценно трябва да се крие, а е и опасно да не се отрови, ако похапне някое растение. Радвайте се сега, че бързичко порастват и тези моменти ще ви липсват (поне на мен ми липсват)
Публикувано: 24 June 2009 - 06:40 PM
Да ви разкажа Скоти какъв е образ...вчера прятеля ми го води да го ваксинират и да му сложат чип (аз пропускам тези срещи при ветеринаря, защото сам много чувствителна и когато веднъж водих предишния си заек(тъй като сега имам друг) да му бият ваксина и милото така жално ме погледна от страх, че аз се разциврих като пълен кретен все едно мен ще ме боцкат....)......та милото много е плачкало и като се върнаха и той се сгуши в мен и не ме пускаше.....и когато приятеля ми се опита да го погали или да го целуне и той се дърпаше и му буташе ръката с лапичка.....хахах.....сърдитко....и сега пак.....той се прибира и тръгва да го целува, а Скоти му обръща гръб и се сгушва при мен.....ама като го помачка малко и май му мина сърденето.....много са сладки , когато проявяват такива чувства....
И между другото мерси много на Тодура за инфото.....имаме климатик в колата, но пак ще се постараем да правим почивки....но за него няма да е много ново преживяване тъй като пътува от Чехия до тук с автобус (поне така разбрах, но се съмнявам да е било самолет).....за това и му избрах името Скот....в един сайт с кучешки имена имаше и значението, както и произхода им....Скот означава пътешественик от шотландски.....
За сега толкова от мен.....скоро ще разказвам за новите магарии(кучории) на Скоти....хихихи....прегръдки :):):)
Публикувано: 25 June 2009 - 09:02 AM
Целувки на всички!

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 25 June 2009 - 07:11 PM
И ние днес бяхме на втора ваксина, леко мина, малко поскимоцахме, но май сме глезанки. На прибиране от док минахме да си вземем едно готово печено пиле за вечеря и се посмяхме доста докато се приберем, защото Кори направо пощуря от миризмата. Като се прибрахме и тримата хапнахме сладко. Поиграхме на воля и сега сладко спим.
Искам да ви покажа любимата поза за игра на Кори, която включва хапане задължително......
Поздрави на всички малки и големи сладурчета.

Вход

Горе
Цитиране +