Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#29 Guest_Guest_*

• Група: Гости

Публикувано: 07 August 2004 - 05:40 PM

Забравих да допълна към послеписа, че говоря за онова с белите петна над очите, а не за другото...

#30 Guest_Guest_North face_*

Публикувано: 07 August 2004 - 06:41 PM

В неделя отивам да го видя,понеже съм го виждала когато е било на 20 дена и ще му направя нови снимки и ще ти ги пусна
-----
Относно намирането на дом при някой хора може да е имало в началото някой притеснения но след като дойдат в нас и видят на живо моите кучета , в повечето случаи те са или майка или татко на малко хъски се влюбват:-)))) А аз после им показвам и много снимки от изложби на нашите кучета,други развъдчици от чужбина и т.н. най -вече с цел да им покажа че кученцето си е напълно породисто и с родители шампиони с доказан произход ))))

#31 Guest_Guest_*

Публикувано: 07 August 2004 - 11:55 PM

Благодаря много. Ако може да снимаш и онези кученца новите, за които си казала на майка ми, та да можем да предобием представа за тях :)

#32 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 August 2004 - 09:17 PM

Бели кучета в скоро време в клуба не се очакват.
Сиво-бели най-вероятно също.
Черно-бели синеоки, ако не от това кучило на Тофи, ще има след около 2 месеца, с непълни родословия и с редовни такива.
Но това за сините очи е усмъртително :((((, вече сме 21-ви век :) и как е възможно човек да предпочете далеч по-ниско качество куче заради сините му очи... по-късно ще си блъска главата в стената, защото най-вероятно след още 2-3 години това куче няма да се допуска до разплод поради наличие на множество по-качествени животни, внос и тук родени... а сините очи изобщо не са най-красивите дори :(((
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#33 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2004 - 10:09 PM

Az nqmam predpochitania za cvqt na kozinata ili ochite,no mnogo mi haresva sivo-bqlo husky s razlichni ochi(sinio i kafqvo) - ednoto studeno,a drugoto toplo - vurha!!!

#34 Guest_Guest_North face_*

Публикувано: 09 August 2004 - 10:19 PM

не се притеснявай за очите от третото кучило на Тофи жената ми каза че почти всички са със сини очи но чак след като ги видя аз към края на седмицата ще пътвърдя. Не съм обновявало сайта но като го обновя тия дни )) ще ти сложа тук снимка на Тофи и Ариел

#35 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2004 - 10:45 PM

След голяма заблуда от моя страна сбърках и не мога да се регистрирам с North face затова съм Blazy с името на една от принцесите ми)))
Golden Nicol kennel

#36 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2004 - 12:30 AM

Цитат

ще ти сложа тук снимка на Тофи и Ариел

Можеш ли да изпратиш снимки на бебетата на dogbg@abv ? Ще имат собствена фотогалерия, ще можеш да добавяш снимки когато решиш. Така ще можем да ги видим как порастват от бебета в едни страхотни кучета, как от бебета става истинско хъски, как печели награди ... ще е интересно за всички. И ако си намерят нови стопани, те също ще могат да пращат снимки и така и ти ще можеш да следиш развитието им. Не зная, на мен ми звучи хубаво.

#37 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2004 - 09:49 AM

Звучи прекрасно веднага се захващам с изпращането на снимки ))))

#38 Guest_Guest_*

Публикувано: 17 August 2004 - 06:56 PM

Blazy, кученцето, което си харесах има ли някакви ваксини бити? Днес ходихме на ветеринарен лекар за информация около ваксините и ни казаха да поптаме за ваксините? Казаха ни също, че за да свикне кучето с новия си дом по-лесно, трябва да вземем нещо- парцалче или нещо подобно, за да му напомня на майка му и да му даваме гореща вода. Има ли възможност да вземем заедно с кученцето и нещо малко. Няма значение какво :) А ми то с какво се храни?

#39 Guest_ines@gbg.bg_*

Публикувано: 29 August 2004 - 01:19 PM

hi.
az mnoo se zapalix po ky4etata.
no nz kva poroda da si zema.
iska da nay4a info za vsi4ki i da izbera edno.
iskam da pitam za sibirskite hiski za xarakter navici oby4enie?

#40 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2004 - 09:11 AM

Да ви представя и европеийския шампион за 2004г.
Качена снимка

Kalisberg del Karacces

#41 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2004 - 12:06 PM

Ето една прекрасна статия на вестник Монитор за нашите хъскита и Руския Черен териер Льова и страхотните шелтита
Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 September 2004 - 12:22 PM

Супер, нали ?

#43 Guest_Guest_*

Публикувано: 07 September 2004 - 06:52 PM

Здравейте, аз имам кученце хъски вече от няколко месеца, страшна сладурана е на име Роуз. Вече е на около 8 месеца и е страшно слодко куче, ако още не сте избрали вашата порода - направете го!
Купих си го от развъдник естествено и съм много доволен! Кученцето е страшно палаво както всички хъскита.., ама по някого е толкова непослушна и си прави каквото иска! Направо тогава ме изкарва от кожата ми... ама бързо ми минава! Не я отвързвам много щото си тръгва на някаква посока и после гледай кво гонене става... абе хора дайте ми съвет как да се справя с това.... какво може да се направи така, че кучето да не бяга или то при хъскитата няма такова нещо!

А искам да попитам и за:
Хъскитата поддатиливи ли са на тренировки и възпитание и има ли в БГ специализирано място за това?
От каква възраст могат да почнат да се водат кучетата на изложби?
Къде мога да открия информация за провеждането на изложбите и къде ще се състоят?

Благодаря ви предварително..

#44 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2004 - 07:28 PM

Здравеей и аз съм влюбена в хъскитата за обучението трудна работа но не и невъзможна :))))
Лично аз до година и половина ми пенясва устата от командата " ела тук " но при кучетата ,които съм ги почнала от 3-4м. възраст сега бера плодовете на моя труд Двата ми мъжкара Тофи и Тауни са добре контролируеми е като всяко хъски имат голям периметър на игра но гледам да не ги губя от поглед е други като Блейзи слушаха до 2-3г. и после от много лигавене вече тичат само на оградени места в парка не!
Сега ще има курс за хендлери,който би могъъл да ти помогне за възспитанието на Роуз и за изложбеното и поведение.
Кучето може да посещава изложби от ранга национални още от 3-4м. възраст в клас бебе "3-6"м.
и от ранг международни от -9м. клас подрастващи.
За да участва собственикът трябва да е член на БКК " Северни кучета " или или към киноложкото д-во на своя град, да му е заверено родословието в БРФК
ето линк към сайта но клуба а и тук някаде май беше поместен календара до края на год.
Успех
Северни кучета

#45 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 07 September 2004 - 08:53 PM

Информация за предстоящи изложби в станата и чужбина можеш да намериш тук, в Dog.bg.

#46 Guest_mario_*

Публикувано: 08 September 2004 - 04:07 AM

Az sam tozi gore deto ne si beshe napisal imeto i zadavashe bezbroi vaprosi!
Ta blagodaria za vishckata infomacia.. do kolkoto razbiram ne e hich lesno.. napravo neznam mnogo mi se shteshe da ia zaveda krasavicata na nikoia izlojba. ama mai niama da uspeia niamam vreme da svarsha tolkova mnogo neshta...
a vsashntost kak se stava chlen.. na kluba? Podavat se dokumenti.. ?
hich ne sam naiasno za tova pitam za vsichko - Blazy iskam da te pitam kakvo e Hendler che mnogo chesto go sreshtam ama oshte niamam v rechnika si.. tochna definicia na tozi termin! I koga shte go bade tova neshto za hendlerite?!
A poglednah na saita na SEVERNI KUCHETA>. i se okaza che mai teia ot razvadnika deto sam vzel Rous iavno sa chlenove i az shte govoria s tiah.. mai direktno che shte stane po lesno.. i bez tova triabvashe da im se obadia za tatuirovka da i napravim! ;)

Aide shte bada pak na linia da si lafim tuk.. za tezi sladki HASKITA!

PS: samo da vi kaja che az reshih da imam haski tochno za edin den.. sabudih se sutrinta .. do vecherta biah nameril razvadnika.. otidoh haresah si kuchenceto.. i si go vzeh.. nashte malko v nachaloto ne biaha dovolni che shte se grijat.. za nego.. ama sega ne moga da si go izveda.. kuchenceto.. vse se butat te da go izvejdat.. i cialoto semeistvo sme super privarzani.. naprao nemoga da si predstavia kakvo shtiah da pravia bez tazi palavnica ;))

#47 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2004 - 09:10 AM

Хи-хи такива са те хъскитата омагьосват всички наред!!!!
За членството елементарно с една молба и членски внос и нямаш шанс да не си приет:))
За хендлера това е професионален водач на кучета за изложби / обобщено казано /
Айде бързайте за татуто че е задължително:-)))) и пусни една снимка на Роуз а така ли и е името по родословие или ти така и викаш? )))))))

#48 Guest_Guest_rb77_*

Публикувано: 08 September 2004 - 11:22 AM

Moito,haski jivee ve4e 5godini v apartament i se 4uvstva prekrasno.Po4ti vsiaka sabota i nedelia go vodia na planina ili more i e mnogo 6tastliv.Taka 4e ne vigdam kakav e problema da gleda6 haski v apartament.A otnosno kozinata,toi ima velikolepna kozina i ne mu davam ni6to,osven birena maia.Sibirskoto haski e edna velikolepna poroda.Tova sa mnogo inteligentni jivotni s prekrasen harakter,stiga da uspee6 da gi otgleda6 i vazpita6 pravilno.Ne e viarno tova,4e haskito triabva da se vodi samo varzano,za6toto biagalo i ne se vra6talo.Tova,4e ma hora,koito ne uspiavat da si nau4at ku4eto,ne zna4i,4e porodata e takava.Moito haski nikoga ne e vrazvano,a dosega ne sam imala takiva problemi.Toi e mnogo poslu6en i vaspitan.

• (336 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни