Сибирско хъски (стара тема)
#49 Guest_Huskypower_*
Публикувано: 08 September 2004 - 11:31 PM
#50 Guest_Guest_rb77_*
Публикувано: 10 September 2004 - 12:39 PM
Публикувано: 10 September 2004 - 03:55 PM
А за родословието не е голяма философия /поне според мен /
До колкото знам собственикът трябва да стане член на клуб,който е член на БРФК в този случай БКК " Северни кучета " и от там заедно със собственика и отговорника по служба племенна книга да отидат един ден и да заверят родословието / стига по него всичко до е ок....да има експорт / и след това да получи оценки от изложби за да се допусне за разплод. За да не се впускам в дълги писания ако не ме лъже паметта условията за разплод ги има на сайта на клуба:-))))
Успех
Публикувано: 12 September 2004 - 01:06 PM
Цитат
problem li ima a? Lesno ne se poddavam na tapi provokacii !!!! Mislq che sam ti dala smislen otgovor za rodoslovieto i legalniq nachin za razplojdane no ti neshto mi se zaqjdash togava mainata ti !!!
p.s. pishe se " Davidovska " dori i na latinica ne e s f
#55 Guest_Guest_rb77_*
Публикувано: 12 September 2004 - 11:08 PM
Публикувано: 12 September 2004 - 11:40 PM
Преди не се бях сетила да ти кажа че ако искаш да участваш със своето хъски на изложба а то е със чуждо род. можеш да отидеш направо в БРФК и да го запишеш да участва като чуждо куче /демек собственик чужденец /е таксите са в евро но при голямо желание......и разбирасе ако род. е ок
Публикувано: 13 September 2004 - 01:02 PM
Цитат
не няма да го дисквалифицират : гледа се само вида захапка!!!!!!! И тя трябва да е ножицовидна
Публикувано: 13 September 2004 - 07:17 PM
Публикувано: 17 September 2004 - 12:08 PM
Цитат
А стига бе!! Я ми пусни една бележка да го видя тоя форум.......
между другото съм поръчала на Пламен всичко каквото ми каза на Червен бряг нали все забравям че иние имаме черен пудел )))) та той ще търси всичко необходимо
Публикувано: 20 September 2004 - 10:55 PM
В клуб Северни кучета можете да се запишете лесно )))) Всеки четвъртък на ул.Дунав №7 кафе Ибис
вярвям да намерите сродни души,подходящт партньор за вашите красавици......има уеб сайт там има инфо за клуба и всичко необходимо
Северни кучета
Публикувано: 22 September 2004 - 10:18 AM
когато го оставям само в стаята винаги му оставям вода , някоя друга играчка, ако м/у и 5м някое от кожените коълчета да си чеша зъбките и ако въпреки това го чуя да драска по вратата тропам с крак пред вратата и с по строг тон му се скарвам или леко я окрехвам и казвам ясно и строго НЕ е ясно е,че като затворя то почва отново но като го повторя наколко пъти в няколко поредни дни се научава. Но не е хубаво до остава само по цял ден.
За ръцете в никакъв случай не му разрешавайте!!!!! отново със строга команда НЕ и леко тупване по муцуната
Публикувано: 24 September 2004 - 06:58 PM

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ