Dog.bg Форуми : Сибирско хъски (стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (336 Страници) +
  • « Първа
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Сибирско хъски (стара тема)

#5621 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2007 - 01:06 PM

Цитат

От един ден гладуване, никой не е умрял.
На манекенките примерно, им забраняват да ядат 24ч преди ревю,
за кучетата не знам как е - като дойде време за изложба, ще питаш пак.

Сега се концентрирай към разходките и възпитанието на Дженис b)

North Face го каза много добре преди няколко поста. А и яло ... не яло ... некой не е 100 % застрахован от тая работа.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#5622 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2007 - 01:12 PM

Цитат

за да се постави чип трябва да се плати първо данъка на кучето!

Това мисля, че не е задължително. Т.е. няма как да е - ще обясня: до сега, като съм си слагала чипове на кучетата, никой не ми го е поставял като условие. Освен това, когато слагам чипове на цяло кучило бебета, които са ми се родили ... ако трябва да им плащам и данъка, някакх си не е логично, защото данъка се плаща от новия собственик по местоживеене и мисля, че срока за това беше 3 месеца от датата на придобиване.
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#5623 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:17 PM

Bansko, не че нещо, но ти от колко места си си взимал хъски, та знаеш, че само в Golden Nicol има добри?
Аз съвсем не отричам този факт, Golden Nicol имат чудесни кучета, но съвсем не са единствения развъдник в България, който има добри кучета.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#5624 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 24 August 2007 - 01:21 PM

Малко със закъснение слагам няколко снимки от Велинград,несамо от изложбата d)

Прикачени файлове

User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#5625 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 24 August 2007 - 01:30 PM

Айде моля ви се не се карайте сега за добри и лоши равъдници b) Всеки има различна призма през,която гледа за " най - добро " ;) Факт е обаче,че нашата порода е една от породите в БГ,която може да се похвали с европейско качество на внесените и произведените бебета bravoS и конкурентно способни и изън БГ - доказали сме го и това,че тук има добра конкуренция е стимул за всички да работим напред.bgflag Колкото повече - толкова повче bgflag bgflag bgflag За всички има място под слънцето

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#5626 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:57 PM

North Face Много хубави снимки!На първата тренирате нали?А втората е просто прекрасна!Дай боже всеки да има поне по две такива създания w)

Цитат

QUOTE (Poli @ Aug 24 2007, 11:18 AM)
за да се постави чип трябва да се плати първо данъка на кучето! 

Това мисля, че не е задължително. Т.е. няма как да е - ще обясня: до сега, като съм си слагала чипове на кучетата, никой не ми го е поставял като условие. Освен това, когато слагам чипове на цяло кучило бебета, които са ми се родили ... ако трябва да им плащам и данъка, някакх си не е логично, защото данъка се плаща от новия собственик по местоживеене и мисля, че срока за това беше 3 месеца от датата на придобиване.

Точно за това казах ако греша някой да ме поправи!При мен нещата стояха така както ги описах! 1super Поздрави cheers
П.П Мисля че всички развъдници в БГ заслужават много super best bravoS bravoS заради отличната си работа и кучета!
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#5627 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:59 PM

Цитат

Айде моля ви се не се карайте сега за добри и лоши равъдници b) Всеки има различна призма през,която гледа за " най - добро " ;) Факт е обаче,че нашата порода е една от породите в БГ,която може да се похвали с европейско качество на внесените и произведените бебета bravoS и конкурентно способни и изън БГ - доказали сме го и това,че тук има добра конкуренция е стимул за всички да работим напред.bgflag Колкото повече - толкова повче bgflag bgflag bgflag За всички има място под слънцето

Ура!!! Да живее България.

"Горда стара планина..."

Забравих го натам, нищо аз "съм горд", че съм Българин.
User's Signature

Save Our Wildlife.
So the Children of Tomorrow Might Know the Animals of Today!

#5628 Потребителят е офлайн   Nioni Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 02:28 PM

Привет,

днес в Младост 2 до РУМ (в София) се мотаеше загубено хъски - мъжко с кожен нашийник, разцветка черно и бяло. За съжаление на нашийника не видях да има медальонче с име и телефон.

тел. за контакт 088/7-58-11-48

#5629 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 03:21 PM

HUSKYPOWER
Аз не съм направил грешка , а най - правилният избор - LOVE ME TENDERLY OF GOLDEN NIKOL

#5630 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 03:46 PM

Bansko, за всеки неговото си е най-доро, хайде!
Edit:
Никое куче не е ГРЕШКА!
User's Signature

В приятелството няма породи!

#5631 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 04:30 PM

Изложби, изложби, да водим кучетата си на изложби, най-доброто нещо! Който е измислил изложбите трябва да му издигнат паметник. На кое място освен на изложбата може да се покаже, красотата, възпитанието и интелигентноста на едно куче. Три пъти ура за изложбите. bravoS bravoS bravoS 1super 1super
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5632 Потребителят е офлайн   Bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 04:52 PM

Три пъти ура за идиотите !!! очевидно в този форум са много . Спирам да пиша това не е форум за сибирско хъски . И не казвам че моето е наий - хубавото , а казах че съм направил правилният избор за куче от бг развъдниците .

#5633 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:05 PM

Цитат

Три пъти ура за идиотите !!! очевидно в този форум са много . Спирам да пиша това не е форум за сибирско хъски . И не казвам че моето е наий - хубавото , а казах че съм направил правилният избор за куче от бг развъдниците .

Уау, егати и готиното. Това обида ли трябваше да е. Е, нищо чадо мое, няма безгрешни хора, простено да ти е. Е сега пък спираш да пишеш, недей, без теб няма да е фън, ще ни липсваш, няма кой да ни дава мнения и съвети, без теб сме за никъде ! ! ! Особено за "идиотите" които не разбират нищо, трябва да им даваш съвети, напътствия, инче без твоето компетентно мнение по въпроса развъдчиците ще почнат да спират да развъждат хъскита, хората няма да си купуват и край на породата в БГ, защото никой не разбира повече от теб за хъскитата! cry2
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5634 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:10 PM

Цитат

Спирам да пиша това не е форум за сибирско хъски .

Е ти пък нищо не каза, Това никога не е било форум за сибирско хъски, а за мадагаскарска дива патица и южнокитайски дървесен глиган!
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5635 Потребителят е офлайн   eleos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:11 PM

Не ми е работа обаче не мисля, че точно тук трябва да се карате или да спорите.Ако искате да си кажете нещо има ЛС. r)
User's Signature

Качена снимка

#5636 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2007 - 05:15 PM

Save_The_World Направо ми се повръща от теб бееее. Писна ми да иронизираш изложбите и да плюеш върху труда на хората. Разбери изложбите не са да се показваме те са много повече от това ouu Ето ти прост пример за да има твоята кучка документ за произход то нейните родители са посещавали такива изложби и са си взели нужните оценки за разплод / о,ужас как ще ги погледнеш тези кучета сега l) та те са ходили на изложби l) l) l) /и съответно когато е дошло времето са рег. връзката в клуба и хоп - крайния резултат твоето куче е с родословие. Само незнам как ще преживееш сега факта,че родителите на твоето куче са посетили такова мероприятие като изложбата l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#5637 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:23 PM

Цитат

Save_The_World Направо ми се повръща от теб бееее. Писна ми да иронизираш изложбите и да плюеш върху труда на хората. Разбери изложбите не са да се показваме те са много повече от това ouu Ето ти прост пример за да има твоята кучка документ за произход то нейните родители са посещавали такива изложби и са си взели нужните оценки за разплод / о,ужас как ще ги погледнеш тези кучета сега l) та те са ходили на изложби l)  l)  l) /и  съответно когато е дошло времето са рег. връзката в куба и хоп - крайния резултат твоето куче е с родословие. Само незнам как ще преживееш сега факта,че родителите на твоето куче са посетили такова мероприятие като изложбата l)  l)  l)

Леллеле, немога да повярвам, просто ще взема да се гръмна, въобще не влагам никаква ирония бе хора, да си прережа ли вените за да разберете, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба, немога да разбера как да го кажа, че не съм против изложбите и искам и моето куче да отиде на изложба. Направо, искате да ме сравните със земята, другите заговорят за изложби и нищо, аз заговоря за изложби и почвате, бил съм иронизирал, бил съм против, и какво ли още не. Аз като отида на изложба някой ден ще гледам да съм анонимен вие ще ме обесите за атракция и ще ме хвърлите в някоя река да ме изядът рибите, искате да ме изкарате някакъв изрод, и като отида на изложба, да ме гледат като престъпник едва ли не. North Face просто незнам с какво си заслужих това твое отношение към мен, и всички които си мислят, че иронизирам и се подигравам с изложбите. Аз от колко време разправям, че искам да заведа Дженис на изложба, интересувам се за информация относно изложбите, и сега бил съм иронизиран, честно ти казвам направо сълзи ми напират в очите, вие се подигравате с сериозноста ми. cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2 cry2
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5638 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2007 - 05:33 PM

Спрете се! Достатъчно простотии се изписаха вече.
Save the World понякога, както можеш да забавляваш, така и дразниш! Не веднъж потребителите са ти правили забележка
Bansko, ако можеш въздържай се да очачествяваш пишещите тук като идиоти, защото така ще предизвикаш само разправии и нищо друго!
User's Signature

JulyVell Siberians

Качена снимка

#5639 Потребителят е офлайн   Save_The_World Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 05:40 PM

Дразня се, защото мислят, че иронизирам изложбите, ти знаеш, че се интересувам от това. Случайно да съм попитал нещо, и да е прозвучало иронично. Те ме изкараха изложбо-мразец и като отида на изложба някой ден, трябва да се покривам с качулка да не ме разпознаят! cry2 cry2 cry2 cry2 cry2
User's Signature

Save Our Wildlife.

#5640 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 09:46 PM

Хайде да престанете вече че нищо смислено не се получава, като искате се карайте на лични. В последната страница едно смислено мнение няма. Save_The_World замисли се малко защо всички ти правят забележки и защо ги правят само на теб. Ако целиш да трупаш мнения направи си тема и акай само там а не навсякаде. Гледам само от днес имаш 5 съобщения минимум. Лошо няма стига да пишеш нещо смислено а пък то глупости.
User's Signature

In Life only Death is certain.

• (336 Страници) +
  • « Първа
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена