Сибирско хъски (стара тема)
Публикувано: 05 November 2007 - 07:38 PM
Дали можем да платим на бързо в кафето преди 7 или трябва след 7 и в четвъртък?
Публикувано: 05 November 2007 - 09:21 PM
Цитат
Ейй за нищо! Ще се радвам да дойдете на клубната, аз ще съм там!

JulyVell Siberians
Публикувано: 06 November 2007 - 11:31 AM
Значи да не се притеснявам за моето хлапе, че не прави опити да лае.
Rositoo Тара е родена на 14 май 2007 и на 14 ноември става на 6 м.
Като беше на 5 м. и половина я премерих - 48 см. при холката и 17 кг. ;D ;D ;D
Една вечер я разхождах около блока и тя видя човек под терасите.За пръв път тогава я чух да лае-много дълбок, басов лай, но май беше уплашена.Навря се между краката ми и оттам лаеше.Явно на човек лае различно, а и беше тъмно.
Поздрави от нас
Публикувано: 06 November 2007 - 07:12 PM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 07 November 2007 - 10:50 AM
Ние не сме член на БКК Северни кучета, а и София ни е далече.Само в София ли се организират тези специализирани изложби? Мой познат ми каза, че през октомври месец е имало някаква кучешка изложба в Кърджали с излъчване на победители и награден фонд за 1,2 и 3-то място.Не съм знаела за това.Къде мога да получа повече инфо за такива местни мероприятия, кой ги организира и др.подробности.Поздрави :wub:
Публикувано: 07 November 2007 - 07:11 PM
Цитат
Ние не сме член на БКК Северни кучета, а и София ни е далече.Само в София ли се организират тези специализирани изложби? Мой познат ми каза, че през октомври месец е имало някаква кучешка изложба в Кърджали с излъчване на победители и награден фонд за 1,2 и 3-то място.Не съм знаела за това.Къде мога да получа повече инфо за такива местни мероприятия, кой ги организира и др.подробности.Поздрави :wub:
Публикувано: 08 November 2007 - 09:28 AM
Lub0^ аз и Тара сме от Кърджали, затова се жалвам, че София ни е далече. А тук, на месно ниво се организират някакви изложби и състезания за кучета, но откъде мога да почерпя информация за тях нямам представа. Може би от месните медии-не зная. Поздрави на всички: :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 08 November 2007 - 10:32 AM
Другите изложби - национални и междуналодни - за всички породи се организират от БРФК или местните дружества. Обявяват се на сайта на БРФК. Обявените до момента за 2008 година можеш да видиш ТАМ най-долу.

JulyVell Siberians
Публикувано: 09 November 2007 - 09:18 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Aurora At Vabank
п.п. Съжалявам за оф-топика, но ми стана интересно.
Хихих, не е Лара, някоя адашка е това :)
Ето едно куче, което исках да ви покажа .. Това е най-уникалното хъски, което съм виждала ... Случайно се запознахме със стопанина и, казва се Кити и е много мила. Най-интересното е, че не бяга, стои като залепана до крака му и го слуша безотказно. Ако не го бях видяла, нямаше да повярвам. През цялото време беше без каишка и не направи нито една магария, за разлика от Лара, която се опитваше всякчески да магарее :)
Ето го и ангелчето Кити:
Има и такива редки птици. И аз имам едно такова "славейче" :kuchence:
Местя разговора тук, да не се разводнява фототемата :)
Интересно ми е, това въпрос на характер ли е ? Как така, всички са своеравни, а това се държи като най-дисциплинираното куче? Ето вие имате много кучета, предполагам се държите по един начин с всички, как повечето са "магаренца", а едно е "славейче" :) ?
За Ларе е късно, от нея пионерче няма да стане, ясно е това.... но следващото искам да е славейче хахахаха
Мисля да поканя Кити и стопанина и на гости в нас. Какво може да се очаква от кучето домакин, трябва ли да взема предпазни мерки за да предотвратя прерикания помежду им?
Публикувано: 10 November 2007 - 10:36 AM
Husky Lara подкрепям, че следващото "славейче" трябва да бъде. ;D
Не знам дали правя някаква грешка при обучението на най-важната команда или просто "магаренцето" си е "магаренце. Тя я знае много добре, но като дойде време да влезе в действие на вън (вкъщи е добре) и се появяват тапи в ушите. Уж спазвам правилото, когато си играе или е "заета" с нещо интересно да не я викам, защото ще я науча да идва когато си поиска, но пак.. Примерно когато тръгне да се отдалечава на някъде и като кажа "Ела тук" - ни чул, ни видял. Ако има някаква опасност и като тръгна да я хващам ми бяга.. поне 40 минути отиват в "залавяне на заека". :rolleyes:
Е, има разходки, на които идва, но са по-рядко.
А за идването на друго куче. Аз само махнах купите с храна и вода, защото Прешъс не дава да и ядат от храната а камоли да и пият от водата. Нямах проблеми. И хъски е идвало в нас и голдън ретривър и с двамата много игра. Зависи какво дава Лара и какво не.
Публикувано: 10 November 2007 - 10:40 AM
Публикувано: 10 November 2007 - 01:26 PM
поне при нас е първи ;D :yahoo: :yahoo: :yahoo: В Шумен е направо ужас, и сняг и дъжд и вятър едновременно :rolleyes:, много исках днеска с Бленика да излезем, но май няма да стане в такова време. :huh: :huh:
Но все пак.........СНЯЯЯЯЯЯЯГ :->)СУПЕРРРР :->)

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 10 November 2007 - 01:57 PM
Мога само да ви завиждам за ПЪРВИЯ СНЯГ, понеже при нас в Кърджали вали като из ведро, но само дъжд...сега е отвратително мокро, кално и духа силен вятър. :-
С Тара току-що се прибрахме от разходката и сме две мокри кокошки.Днес тя показа характер: застана смело пред офиса и с много дълбок, басов лай прогони една голяма немска овчарка, която беше решила да се разходи в близост до нас.След като овчарката се забърза да си отива, Тара се спусна стремглаво след нея и аз се изплаших и рязко й извиках: Тара тук! - повторих няколко пъти с рязък и висок тон.За моя изненада Тара още при първата заповед намали скорост, завъртя се кръгом и се върна. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
А и и дома като се приберем е много послушна, играе си с играчките, спи, хапва си и не ми създава никакви проблеми. :blink: Личи си вече, че наближаваме шестия месец, като че ли помъдря и разбира по тона и жестовете ми какво да прави.Поздрави от нас...да се налудувате в снега и заради нас... :yahoo:
Публикувано: 10 November 2007 - 02:31 PM
Публикувано: 10 November 2007 - 03:30 PM
След малко ще си едитна поста и ще добавя линка към клипчето.
ЕДИТ: Ето го и клипчето: http://www.zazz.bg/play:a4b068ce Това черното дето закри обектива, беше пръста ми. Без да искам от студа. ;D
Публикувано: 10 November 2007 - 04:03 PM
Поздравииииии :P :P

Публикувано: 10 November 2007 - 09:56 PM
Снимка 1,,Бели като СНЯГ,,
Снимка 2,,Дирята в снега,,
Прикачени файлове
-
DSC00306.JPG (272.59K)
Брой сваляния: 63 -
DSC00306.JPG_thumb (77.35K)
Брой сваляния: 34 -
DSC00307.JPG (99.62K)
Брой сваляния: 62 -
DSC00307.JPG_thumb (30.33K)