Не това е момче,но е още бебе на 6м. d)
По принцип е нормално да има разлика между това ,което показвам аз или някой друг развъдник с повечето от това което се среща по улицата. Породата си е една - сибирско хъски но има няколко развъдни линии...например в България има доста кучета, които имат доста дефекти от към екстериорна гледна точка, но тук се набляга единствено и само на сините очи
изключвам в това число развъдниците Естествено и зоомагазините винаги са добре заредени n) или пък обикновенно хората се срещат, харесват се bl) и решават кучетата им да си имат поколение...за здраве cl) Много малко хора се интересуват от родословието ,което не е за награди ами е гаранция за произход на първо място,после все пак в това родословие е описано много точно кои са родителите, развъдчиците прилагат документи за здравето на родителите ,наследствени заболявания и т.н. Та точно тия срещи за заплождане са ме учудвали .....еми то може кучетата да са брат и сестра или баща и дъщеря ама кой може да ти каже без документ. И така се раждат повечето синеоки хъскита в България s) засега....
Винаги съм се чудила като някой си взима куче и нищо не го вълнува,няма никакви изисквания за бъдещото си куче но после почти винаги се разплождат тези кучета s)
Иначе като се замисля можем да разделим хъскито на два типа спортни кучета и изложбени. В първия тип става дума за работни кучета, при които се търсят най - вече работните качества а при втория тип екстериорните. Това е най-общо казано. Но и двата типа могат да посещават изложби и да се състезават. Например във Франция за да може едно хъски да стане шампион то трябва да мине работен тест super
ето няколко снимки на работни кучета и на есктериорни

И т.н. снимки мога да слагам и до утре но ако ви е любопитно разгледайте това
Husky color