Dogo Argentino
Публикувано: 25 January 2005 - 08:54 PM
Инче,кучетата видени от мен са доста,но повечето нейзвестни,защото никой не ги водеше по изложби :((( Част от тях съм обучавала и именно за това мога да кажа,че имам преки наблюдения :)
А съм виждала Багира и много негови потомци и според моето скромно мнение това е едно куче много допринесло за развитието на породата в България!А за имената на останалите кучета вече не се сещам,виждала съм ги по изложби и освен да 'обърнем' две думи със стопаните за повече не е имало време!
А съм виждала Багира и много негови потомци и според моето скромно мнение това е едно куче много допринесло за развитието на породата в България!А за имената на останалите кучета вече не се сещам,виждала съм ги по изложби и освен да 'обърнем' две думи със стопаните за повече не е имало време!
Публикувано: 25 January 2005 - 09:21 PM
Цитат
В края на 2002 година, с Пламен погребахме Багир...
Искренно съжелявам!!!
Почивай в мир прекрасно куче!
Публикувано: 25 January 2005 - 09:38 PM
Аз знам един много добър потомък на Багир ;) Казва се Черо де ла Баго w)
Много кучета съм испуснала аз, за което ме е яд, но да гледаме напред и да се надяваме, че нивото ще върви само нагоре r)
Много кучета съм испуснала аз, за което ме е яд, но да гледаме напред и да се надяваме, че нивото ще върви само нагоре r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 30 January 2005 - 12:40 AM
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=7][FONT=Arial]
no poneje imam pit bull i po princip se kefa na si4ki ku4eta,ta misulta mi be6e ima li nqkoi koito se interesuva i ot pitove.a btw in4eto ti slu4aino da si ot mladost?
r)
no poneje imam pit bull i po princip se kefa na si4ki ku4eta,ta misulta mi be6e ima li nqkoi koito se interesuva i ot pitove.a btw in4eto ti slu4aino da si ot mladost?
r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 30 January 2005 - 10:18 PM
да бе разбрах за снимката,жалко.попринцип се интересувам доста от АПБТ и кане корсо.а понеже има едни снимки дето много приличат да са в младост та за тва.пък и има един близо до нас с 2 дого, ама не сме се заговаряли,щото ше се сбият кучетта.а м/удругото догоман ти си...? r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 01 February 2005 - 05:15 PM
Здравейте приятели,имам дого и видях в интернет датите за таз годишните изложби, някой знаели кога и къде трябва да се подадът документите за участие в изложбата на 03.04.2005г. в Пловдив,защото нашият председател на клуба си води само той кучетата на изложба без да ни се обади благодаряви предварително.
Публикувано: 01 February 2005 - 05:25 PM
Цитат
Здравейте приятели,имам дого и видях в интернет датите за таз годишните изложби, някой знаели кога и къде трябва да се подадът документите за участие в изложбата на 03.04.2005г. в Пловдив,защото нашият председател на клуба си води само той кучетата на изложба без да ни се обади благодаряви предварително.
Следете на сайта, ще има информация за всички изложби в страната, както и много в чужбина. Повече информация можете да получите в Изложби, състезания, календар.