Dogo Argentino
Публикувано: 11 June 2005 - 02:24 PM
Алекс, проблем може да имаш може и да нямаш. Зависи как ще се справиш с възпитанието на догото. Попринцип при лов кучетата са няколко (глутница) и не трябва да бъдат агресивни едно към друго.
А когато го вземеш, а и преди това бъди сигурна че помощ няма да ти бъде отказана b) За приятелите - със сигурност. b)
trenertg, ще го снимам, аз си го снимам периодично, но ще си го видиш като дойдеш ;)
А когато го вземеш, а и преди това бъди сигурна че помощ няма да ти бъде отказана b) За приятелите - със сигурност. b)
trenertg, ще го снимам, аз си го снимам периодично, но ще си го видиш като дойдеш ;)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 11 June 2005 - 05:01 PM
Ти и на мен ми обеща да го снимаш и да го покажеш:). Колко е голямо вече. Аз днес ходих да видя кученцата и си избрах една женска хубавица. Много е сладичка. нямам търпение да си я взема. Днес за малко да си я отнеса с мен ама е още много бебешка. Нека стои при мама:). На 26 ще ходя да си я взема и тогава какво мачкане ще падне:)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 11 June 2005 - 06:02 PM
Ами аз съм пуснала снимчици b) И в темата за изложбата мисля че има...
Иначе ето го ловеца на лъвове вчера или онзи ден:

Сега мисля че има още 100 грама отгоре - може и повече да са l)
И специално за Таня ;)
Теди, супер! Няма да ти казвам честито още, защото не е хубаво r) Като си го вземеш b) Но се радвам. b) Черо също е имал приятелче черен лабрадор, та сега и Лекси ще има приятелче лабрадорче от квартала да играят r) w)
Иначе ето го ловеца на лъвове вчера или онзи ден:
Сега мисля че има още 100 грама отгоре - може и повече да са l)
И специално за Таня ;)
Теди, супер! Няма да ти казвам честито още, защото не е хубаво r) Като си го вземеш b) Но се радвам. b) Черо също е имал приятелче черен лабрадор, та сега и Лекси ще има приятелче лабрадорче от квартала да играят r) w)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 14 June 2005 - 07:13 PM
Мерси, Морти b)
Ами все още незнам дали ще ги копирам. Попринцип ми харесват повече с копирани уши, но пък ако тръгнат както трябва може да ги оставя дълги. Зависи от самите уши как ще се развият r)
Ами все още незнам дали ще ги копирам. Попринцип ми харесват повече с копирани уши, но пък ако тръгнат както трябва може да ги оставя дълги. Зависи от самите уши как ще се развият r)

Публикувано: 14 June 2005 - 09:08 PM
ти искеш клепнали?аз по принцип се кефа на клепнали, но понякога щръкват и са смешни.а м/удругото как си познава как вървят ушите.на Оскар му бяха много големи.първо му седяхя клепнали напред, после настрани а накрая пачнаха да мущръкват малко, ама дотам-одрязахме ги.аз се кефа на клепналите напред, като на Американски булдог или настрани, ама да стърчат............. bl) ама немога да разбера как се разбира?!а мисля на следващото куче , ако не мущръкнат да ги оставя, ама как да разбера? bl)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 15 June 2005 - 08:59 AM
Инче как ще режеш ушетата на изложбено куче bl) .... нали ще го водиш и в чужбина на изложби искаш да ви изпъдят ли a) ....
има си начини да станат естествено хубаво увиснали , r) пък и малкия е такъв сладур с ушета w) b)
има си начини да станат естествено хубаво увиснали , r) пък и малкия е такъв сладур с ушета w) b)
Публикувано: 15 June 2005 - 02:40 PM
Ами да, клепнали като на далматинец ги искам. Иначе не ми харесват. Просто се губи догешкия вид.
Тренер, да искам да излизам, но мисля, че това не ми пречи. На Европейското гледах, че са с рязани уши, на сегашните бебета договци (изложбените) също им режат ушите на някои. Иначе какви са тези начини, аз знам за нещо при колитата....как могат да се запазят клепнали?
Тренер, да искам да излизам, но мисля, че това не ми пречи. На Европейското гледах, че са с рязани уши, на сегашните бебета договци (изложбените) също им режат ушите на някои. Иначе какви са тези начини, аз знам за нещо при колитата....как могат да се запазят клепнали?