Dogo Argentino
Публикувано: 03 October 2005 - 09:41 AM
!! на мен така си ми харесва пове4е! най много бяхя по ушите, но заедно с ушите и те из4езнаха b) b) b)
пудри не ползвам само шампоан, освен той да ги е измил oleeee

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 03 October 2005 - 11:59 AM
там ми е като втори роден дом cheers пи4овете от сърф у4илиштето са ми приатели от години!! казаха ми 4е е имало тази година дого там!!
това дого явно е млади4ко о6те!!
на някои от снимките не6то не ми харесва главата му! но това е може би заштото е мокро ,и от ъгъла на снимане super

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 03 October 2005 - 12:10 PM
Хубавото в главата на това дого че, че според мене има правилни...пропорции май се казваха. Челната издатина е на еднакво разстояние от кокалчето на главата иалвеоларния край на горната челюст (това немога да го запомня наизуст с тези думи l) ) ама за косури...във всяко куче могат да се намерят.
Морти, как може да те е срам, не си ли помисли как ще се израдвам на малко повече инфо n)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 03 October 2005 - 05:57 PM
Ако намеря из нета картинката на черепа ще я пусна тук да видите какво имам в предвид. angel
Още несъм. Разучаването ми ще трае по-дълго, не става за един ден l) cheers
Ама тва кученце много готини очонки има b) Супер са!
И ми прави впечатление че е много бял-Лексис като се намокри s) става като далматин s)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 03 October 2005 - 07:19 PM

не попитах случайно или от любопиство! просто преди време едно такова куче изчезна, но не го виждам добре от тази снимка. Моля поне напишете знаете ли, или не знаете нещо по въпроса.

JulyVell Siberians
Публикувано: 03 October 2005 - 10:17 PM
Цитат
беше малко странно но мисля 4е беше няквя руска порода от по дребните!!
А плажа е малко по надолу от синеморец, по4ти до турската граница!!
но не е Резово!!
Huskypower, май това е единственото което се знае за това куче...

Публикувано: 04 October 2005 - 02:07 AM
Прикачени файлове
-
Yatay_20Del_20Gualilan.jpg (25.6K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 04 October 2005 - 02:20 AM
Цитат
Да , това е Yatay super
Публикувано: 04 October 2005 - 03:08 AM
Цитат
Ето тук http://www.kinologij...ntino_glava.htm може да видите пропорциите на главата и подробни обяснения , но са на сръбски b)
Публикувано: 04 October 2005 - 09:25 AM
Между другото искам да направя едно уточнение, на третата снимка е дадено, че трябва да е равана едната част от коста на главата до очната издутина, на очната издутина към носа на кучето. Това е погрешно. Незнам как да го обясня. Показва се по-лесно на череп...
Излезнали са резултатите, супер! bravo