Лабрадор ретривър
Публикувано: 26 June 2005 - 07:01 PM
Публикувано: 26 June 2005 - 07:32 PM

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 26 June 2005 - 07:35 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 26 June 2005 - 07:45 PM

Публикувано: 26 June 2005 - 09:00 PM
Аз в събота (2.07) също ще си имам едно такова животно d)
породата му е Лабрадор Ретривър и имам снимки но не знам къде да ги кача за да ви ги покажа. Иначе е женско и ще се казва Mozilla Firefox. Голяма сладурана е w)
Публикувано: 26 June 2005 - 09:24 PM
Цитат
Аз в събота (2.07) също ще си имам едно такова животно d)
породата му е Лабрадор Ретривър и имам снимки но не знам къде да ги кача за да ви ги покажа. Иначе е женско и ще се казва Mozilla Firefox. Голяма сладурана е w)
Изпрати ги на dog.bg@mail.bg и ще ги кача. Ще се радвам да ги видим и да се запознаем !!! r) d)
Публикувано: 26 June 2005 - 10:08 PM
Прикачени файлове
-
Firefox1.jpg (9.79K)
Брой сваляния: 203
Публикувано: 26 June 2005 - 10:08 PM
Прикачени файлове
-
Mozilla1.jpg (10.68K)
Брой сваляния: 169
Публикувано: 26 June 2005 - 10:57 PM
Благодаря на всички. Ние с Грита засега и двете сме много радостни (засега, защото на нея скоро може да й писне от мен, ама дано не й).
Сега тя спи изморена от геройска борба с въжето, което татко Баркли й подари. И е мноооого послушичка. Малко с вестника за пишане и акане не се разбираме и го приемама по-скоро, като забвна шумяща вещ, ама то си е нормално и много симпати4но w). Обаче въобще не плака и не нахалства и съвсем спокойно си седи самичка в стаята при затворени врати, въпреки че се радва като щура, като влезе някой. Въобще куче непукист b)
Уф, само ви приказвам разни неща дето ги знаете от личен опит, ама ми е много весело w)
Milla, добре дошла и да разказваш за бебото.
Инче, може да се стягате вече с Leksis за бебешкото състезание - че Грита е готова да се бори за първото място r)

Публикувано: 27 June 2005 - 07:01 AM
Mozilla е много хубава! Честито! Надяваме се да живееш в София и скоро да те видим на поляната до Хилтън в лабрадорското семейство! Съдейки по аватара ти, вече си влизала в нашия клубен сайт r) ! Браво!
Много ми е интересно от къде идва Mozilla, кои са майка й и баща й? На каква възраст е? Въобще много въпроси - разказвай, ще се радваме да те слушаме и да отговорим ако имаш някакви въпроси!
Поздрави
Публикувано: 27 June 2005 - 08:44 AM
За Мартин....... следобед ще ти изпратя родословията които ми дадоха (на Ajax плюс родителите му). Ако не те затруднявам, можеш да ми отговориш тук във форума.
Публикувано: 27 June 2005 - 09:34 AM
Мисля, че е наследила гнусливостта на Баркли, защото в пет направи мааааааалко тоалетни работи и почна мн нещастно да скимти. Като се събудих беше застанала в другия край на стаята, гледаше това странно кафяво нещо с голямо отвращение и лека неувереност. Като й изчистих веднага отиде и се изпишка на вестника. Марто, аз не я карах ама тя сама реши, че ще си пишка на едно място и аз просто й подложих вестник там. Дано не е проблем. b)
Освен това прекара цели 20 минути самичка, защото ми се наложи да сляза до магазина и като се върнах беше се изпишкала пак на вестника и щазтливо си ядеше кокала. Въобще мн е послушна w)
Само имам един малък проблем. Как точно да я отуча да гони с диви скоци парцала, като й забърсвам. Толкова й е увлекателно, че никакво "Фу", пляс през муцунката и строг тон не могат да я откажат r). И понеже сме й сложили балатум и като е мокро се хлъзга е мн смешна как залита да гони "голямото бяло нещо влачещо се по пода" w)

Публикувано: 27 June 2005 - 12:51 PM
Всъщност, можете и да се смеете, само отговорете, pls!!! s)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 27 June 2005 - 01:30 PM