Цитат
Здравей Мила!
Mozilla е много хубава! Честито! Надяваме се да живееш в София и скоро да те видим на поляната до Хилтън в лабрадорското семейство! Съдейки по аватара ти, вече си влизала в нашия клубен сайт r) ! Браво!
Много ми е интересно от къде идва Mozilla, кои са майка й и баща й? На каква възраст е? Въобще много въпроси - разказвай, ще се радваме да те слушаме и да отговорим ако имаш някакви въпроси!
Поздрави
Разгледах сайта, да! Не знаех, че е ваш, но много ми хареса. Колкото до Зила не мога да ви кажа нищо в момента. Мисля че е от Унгария - Зоо магазинът във Варна-Фоксел ми я продава. В събота ще ми я донесат. За съжаление обаче не съм от София, а Добрич. s)
Нямам търпение да ми донесат това същество. Аз просто като я видях и се влюбих в нея, нямах намерение да си вземам куче, нито пък да е лабрадор, аз си падам по големите кучета като Датския Дог, Дого Аржентино и т.н. , но просто знаете как е.... нещо ти подсказва, че това е създадено за теб. Ще ви издам една тайна, стига да не ви е досадно: Преди около седмица сънувах полу-бяло (точно цвета на Зила) куче, което искаха да ми отнемат, не помня защо... Беше с не много щирока глава и гледаше адски тъжно s) След това ми я взеха. Тя се казваше Лора. След 2 дена намерих и моята красавица. Но не искам да си я кръстя на кучето от съня ми понеже беше кошмар и не искам да я оприличавам с онова нещастно животно. Може да ви се струва леко... "глупаво" това със сънят ми, аз също не съм суеверна, но това се случи и е факт! Просто нямам търпение да доиде събота, за да си я гушна b)
Колкото до идването в София може да се уреди, т.к. често пътуваме по работа, но това ще е за в бъдеще. Нека сега да си дойде тук и да се поуспокои, да порастне... и така... w)