Лабрадор ретривър
Публикувано: 28 June 2005 - 10:39 PM
Между другото обявата на моето сладурче гласи: Лабрадор рийтривър, на 55 дни, женско, паспорт, ваксина, внос, цена 450 лева.
Публикувано: 28 June 2005 - 11:00 PM
Публикувано: 28 June 2005 - 11:18 PM
Цитат
Мдаааааааа, питай Мартин и Иглика колко е досадно да си дадеш кученцето на побъркано същество, като мен.

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 28 June 2005 - 11:43 PM
Публикувано: 28 June 2005 - 11:44 PM
Цитат
Истина е - мой познат наскоро си беше купил малък голдън ретривър от зоомагазин за 700 лв. без родословие, но с паспорт в който са отбелязани 2 ваксини... 2 дни кученцето е жизнерадостно и радва цялото семейство с присъствието и номерата си... след това обаче залинява. Съпругата на моя приятел е ветеринарен лекар и веднага му правят изследвания, като за съжаление се оказва, че диагнозата е парвовироза - ужас! Въпреки положените усилия за лечение на 7-мия ден кученцето умира... s) Семейството е в шок, особено когато се оказва, че "случайно" са пропуснали да сложат втората ваксина, която струва да речем 7 лева... На Камчия човекът ще се сдобие вече с куче от развъдник, с гарантиран произход и от баща шампион на 6 държави за почти същата сума... но горчивината от загубата си остава. Може ли за 7 лева да погубиш живот...?
Цитат
Втори пример - за зоомагазин Фоксел. Преди известно време откриха магазин и в Бургас. От самото начало го "заредиха" с 10-ина кученца от всякакви породи и алъш-веришът потръгна a) . Имаше едно женско голдънче, което от самото начало беше обявено като "внос от Унгария, на 2 месеца и половина". В продължение на месец и половина това кученце така и не излезе от аквариума на витрината и при всяко запитване за възрастта му все си беше на 2 месеца и половина... може би го бяха консервирали, знам ли... Не е за учудване фактът, че след 3-4 месеца магазинът изчезна така, както и се появи...
Така че, без да искам да звуча менторски - направете си добре изводите!!!
Публикувано: 29 June 2005 - 12:07 AM
Публикувано: 29 June 2005 - 08:18 AM

Публикувано: 29 June 2005 - 08:50 AM
Иначе за връзката си прав. мен лично ми е и по-спокойно, като знам, че има кой да ми помогне. Пък и знаеш, че кученцето ти е било гледано и преди да си го взел, а не подритвано и оставено на самотек.
Ти имаше бебе самоед, нали? Всъщност още ли е бебе. Колко е голямо вече?

Публикувано: 29 June 2005 - 10:04 AM
Публикувано: 29 June 2005 - 10:27 AM
Zdravejte,
kuchenceto e s vaksinacionen pasport s obezparazitiavane i
vaksinacia
hrani se s granulirana suha hrana za malki kuchenca i
konserva syshto za malki kuchenca
davame mu otdelno vitamini i kalcii za kostite t.k. v
momenta raste i kalcia mu e mnogo nujen.
Moje, no ne triabva da iade obshta hrana.
Kuchenceto e vnos ot Slovakia, samo bashtata e s rodoslovie
i t.k. majkata niama takova syotvetno na malkite ne e
izdadeno rodoslovie, a i na tazi
cena.....................ne moje da kupite labrador s
rodoslovie:-)
s pozdrav zoomagazini FOXEL
Публикувано: 29 June 2005 - 10:39 AM
За консервата не съм много убедена - прочети : http://dog.bg/f/inde...t=ST&f=22&t=785, ще ти е от полза. А и храненето в сайта на лабрадорите също.

Публикувано: 29 June 2005 - 10:46 AM

Публикувано: 29 June 2005 - 10:58 AM
Цитат
Zdravejte,
kuchenceto e s vaksinacionen pasport s obezparazitiavane i
vaksinacia
hrani se s granulirana suha hrana za malki kuchenca i
konserva syshto za malki kuchenca
davame mu otdelno vitamini i kalcii za kostite t.k. v
momenta raste i kalcia mu e mnogo nujen.
Moje, no ne triabva da iade obshta hrana.
Kuchenceto e vnos ot Slovakia, samo bashtata e s rodoslovie
i t.k. majkata niama takova syotvetno na malkite ne e
izdadeno rodoslovie, a i na tazi
cena.....................ne moje da kupite labrador s
rodoslovie:-)
s pozdrav zoomagazini FOXEL
Milla, можеш да купиш лабладор с родословие ! Само реши r) Вярвай и следвай мечтите си ! Но каквото и да решиш - ще помагаме и ще бъдем твои приятели, на теб и твоето куче ! d)
Публикувано: 29 June 2005 - 11:06 AM
Цитат
Аз реших вече - това е моето кученце и то ще буде при мен, независимо от всичко!
А колкото до подкрепата и съветите на всички.... ви БЛАГОДАРЯ изключително за не знам кой път(надявам се не е досадно), но наистина правите много за мен! w)
Публикувано: 29 June 2005 - 11:09 AM
.....има и още нещо........ може да звучи малко глупаво, но приемам забележките
...искам да кача тук във форума снимки на моя Аякс, но не успявам .....някой ще помогне ли.
Публикувано: 29 June 2005 - 12:13 PM
Публикувано: 29 June 2005 - 12:22 PM