Dog.bg Форуми : Лабрадор ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (70 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лабрадор ретривър

#261 Потребителят е офлайн   laboriero Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 July 2005 - 07:03 AM

Мила, много съжаляваме и двамата с Иглика! Преживяхме го лично!
Слушай ме сега много внимателно, колкото и да ти е гадно, и дано този път ме чуеш! Вэеми веднага кученцето и отивай право в магазина! Неприятно е, но трябва! Искай си парите на всяка цена. Тези хора са те излъгали според мен съзнателно! Първо ти казват една възраст, а тя се оказва друга, после ти продават болно куче, което умира! В никакъв случай не приемай да ти "внесат" или дадат друго куче! Искай си парите! Аз бих ги осъдил, но това е тема на друг разговор! Напиши дали са ти ги върнали. Не се отчайвай, ймаме бебета в Пловдив на 10-тина дни. Има две жълти момиченца. Чакаме и още едно кучило. Засега цената е 600 лв., но мисля, че можем да измислим нещо и да ти помогнем щом имаш такова желание да гледаш куче от любимата ни порода! Засега, най-важното е да си вземеш парите обратно, а куче ще имаш! Този път, обаче послушай хората и ми се обади! Аз не съм търговец, а един от хората на които им пука за тази, а и за всички останали породи!

#262 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 07:49 AM

Боже Мила, много съжалявам. s) Прочетох го преди доста време, но още не мога да си събера мислите. Ужасно е. s) Дори не мога да си представя какво ти е. Но и Мартин и Сънди са прави. Не бива да оставяш нещата така. Най-малкото каза, че кученцето е живяло с едно коли. То най-вероятно също не е добре. Би било ужасно ако още някой загуби кученцето си по този жесток начин. s) Тези хора са направо изверги a) (без никакво извинение) и аз също мисля, че напълно умишлено са ти продали много болно кученце. Просто стомаха ми се обръща само при мисълта за това какъв човек трябва да си, за да направиш такова нещо. a) Наистина не заслужават да бъдат оставени намира. Кой знае колко още кученца са погубили и колко още хора са разплакали. a).
Моля те не оставяй нещата така!
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#263 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 01 July 2005 - 08:42 AM

Търговци на живот ... как да не плачеш, как ... как може да има такива хора !!! Това не са хора ... Това е ужасно !!! Само мога да предполагам какво ти е ... съжалявам, ужасно съжалявам, че има такива хора и че това се случва.

#264 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 08:49 AM

/постът е изтрит/ b)

#265 Потребителят е офлайн   Romario Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 08:51 AM

Ох Мила ........ съжалявам за мъничкото, но най-вече за теб. Гадно е само един ден след радостта да изпиташ такава болка .....
Не знам какмо смяташ да предприемаш сега, сигурен съм че ще превъзмогнеш стреса и ще намериш разрешение на задачата.
Определено се ядосах ....... ако решиш да предприемаш някакви съдебни или административни мерки мисля, че ще мога да ти бъда от полза ...... практикуващ юрист съм и ще ти окажа всякаква безплатна правна помощ ако решиш да заведеш граждански дело или пък да сезираш прокуратурата за извършено престъпление - мился че деянието на собственицата на магазина може да се квалифицира като измама .....
Готов съм да ти помогна, защото и аз бях измамен от тях ..... макар кучето ми да е здраво и хубаво, все пак е без валидно родословие.
Обади се ..... ако искаш ще ги смачкаме.

#266 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 09:22 AM

Цитат

СЪБУДИХ ОНАЗИ КУ**А (ИЗВИНЕТЕ) В 6 ЧАСА! ПИТАХ Я ОТ КАКВО МИ Е БОЛНО КУЧЕТО ОТНОВО МИ СЕ ОТГОВОРИ - ТАЛАЖ! ПРИ КОЕТО АЗ И СЕ РАЗКРЕЩЯХ: "ТАКА ЛИ? ЗАЩОТО ТОКУ ЩО КУЧЕТО МИ ПОЧИНА!" И ТЯ: "КАКВОООООО?" СЛЕД КОЕТО И КАЗАХ ДА МЕ ЧУЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ ДО ОБЯД КУЧЕТО ЩЕ БЪДЕ В МАГАЗИНА ОТ КЪДЕТО Е ВЗЕТО, ЧЕ ОТ СЪЩОТО МЯСТО ЩЕ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ И ЧЕ ЩЕ ГИ "РАЗПЕРДУШИНЯ" (КОЕТО ЗНАЧИ - СЪД!!!)

извинете за големите букви, това е яростта и мъката ми.

Само така ... КАЖИ И ГО !!! Изкрещи и го

КУЧЕТО НЕ Е СТОКА И НЕ МОЖЕ ДА ТЪРГУВАТЕ С НЕГО ! НЕ СЕ ТЪРГУВА С ЖИВОТ !

#267 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 01 July 2005 - 09:34 AM

Milla
s) страхотно съжалявам......
с теб съм, ако имаш нужда от каквато и да е помощ.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#268 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 09:53 AM

Мила, дали от нашето наистина искрено съчувствие ти става мъничко по-леко? Ужасно е!
Скандал са си заслужили, но им е твърде малко. Твърде! При тях това сигурно е практика. Разбрах, че си от Добрич. Разрових мрежата, но за съжаление открих един-единствен медиен сайт - Нова Добруджанска трибуна - http://ndt.netplusdb.bg/. Според мен си струва да потърсиш адресите (или адреса) на редакциите на най-популярните (най-четени) регионални вестници в града и да направиш всичко възможно да пуснат материал за случая. И С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ПОСОЧАТ ИМЕТО НА МАГАЗИНА И НА СОБСТВЕНИКА!!! И НА ВЕТЕРИНАРНАТА КЛИНИКА С ДОКТОРА, АКО ИМАТ УЧАСТИЕ В БЕЗОБРАЗИЕТО!
При голям скандал от твоя страна, може и да ти върнат парите. Но утре (или още днес) друг ще влезе в магазина, за да си вземе приятел. И няма никаква гаранция, че някой ще се е трогнал и ще му спести болката и сълзите. Ако имаш сили и нерви, опитай се да ги удариш там, където ще ги заболи най-много. Изгодния мръсен бизнес!
"НИЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОПИТОМЯВАМЕ!" (Антоан дьо Сент Екзюпери)
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#269 Потребителят е офлайн   Mini Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 12:41 PM

Мила.....
най-искрени съчувствия от мен и мъжа ми s) s).
Бъди силна и въздай справедливост.

#270 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 12:58 PM

Milla,ужасно ми е мъчно за това,което ти се е случило:(Колкото и съболезнованя да напишем, едва ли ще ти олекне s)И все пак ............... наистина незнам какво да кажа.Ужасно е:(Бъди силна!

#271 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 01:04 PM

Можем да помогнем ... просто разкажете това на вашите приятели, нека всички да разберат. Ние, хората, които обичаме кучето имаме сила, сила, която те, търговците нямат. Те имат пари, реклами ... ние имаме единствено любов. Можем да помогнем в името на това кученце. Няма да го върнем, но можем да спасим други. Заради него ... поне това можем да направим, колкото и малко да е това ...

#272 Потребителят е офлайн   Romario Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 01:23 PM

Точно Дог ....... ако всички говорим, не само в нета, но и на приятелите си ......... ако всички разберат за тази мерзост по отношение на мъничкото същество ........ то гадовете ще си загубят поне част от клиентите.
.....ДА ГО НАПРАВИМ.....

#273 Потребителят е офлайн   Красен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 02:19 PM

Съболезнования, Мила... не падай духом!!! a)

#274 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 02:22 PM

Цитат

Точно Дог ....... ако всички говорим, не само в нета, но и на приятелите си ......... ако всички разберат за тази мерзост по отношение на мъничкото същество ........ то гадовете ще си загубят поне част от клиентите.
.....ДА ГО НАПРАВИМ.....

О.К !

#275 Потребителят е офлайн   ro6ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 02:50 PM

Здравейте, чета ви често ,но не пиша почти никога, освен като попадна на обява за намерено/изгубено куче. Имам куче...улично - намерихме си го на пътя и си го прибрахме...стана голям красавец, но не затова пиша....
Мила, съжалявам за това,което преживяваш...
Прочитайки темата днес се сетих за друг подобен случай. Колежката ми купи котенце - сиамче - подарък за детенце за Коледа. По това време обаче аз имах здравословни проблеми и не бях на работа 2 мес. Връщайки се рзбирам ,че котенцето / за съжаление / е било болно и си е отишло 10 -ина дни след като са го взели в къщи...Стана ми много тъпо... Та исках да ви кажа НЕ КУПУВАЙТЕ ЖИВОТНИ ОТ МАГАЗИНА , КОЙТО СА НАМАРА НА ГЪРБА НА ПАЗАР КРАСНО СЕЛО - в един дълъг блок.

#276 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 02:55 PM

Искам да разкажа какво се случи:

След като пристигнахме на мястото ми беше връчен лист с принитиран на който беше последният ми пост! Бях уведомена, че всичко което сме писали (не само аз, но изглежда и вие) е било следено от няколко дни. След което ми се каза, че можело да се докажи че съм го писала това аз като ми се разбере ИП-то (което е динамично и е невъзножно, но нека сега да си мислят хората каквото искат). Също така, персоната, към която беше насочен постът отправи молба към мен и майка ми, да се прекрати писането МИ в този форум - молбата няма да бъде убовлетноворена! Същата тази личност ще прочете и това както и следващите постове. Имам предложения за решение на проблема, но това на ЛС към дог.бг! Щом може да се спекулира така.......
Парите бяха дадени на майка ми, с ЛОЯЛНОСТ и, айде да не обиждам пак ще го кажа съркастично - нахалност, състояща се от покана не помня точно каква но нещо като "ако решите да си вземете пак куче, ние внасяме и по поръчка" хахахахахахахахахахахаха
това е за сега... чеее да не дойде следващия път полиция да ми предава принта l)

колкото до животното.... много ме боли за него! Но нямам избор вече. Просто ще направя каквото мога, но това няма да се спре! s)

#277 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 02:59 PM

Още нещо! Аз изтривам "обидния" пост и айде сега да доказваме кой какво е писал!!! a)

#278 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 July 2005 - 03:14 PM

Цитат

Искам да разкажа какво се случи:

След като пристигнахме на мястото ми беше връчен лист с принитиран на който беше последният ми пост! Бях уведомена, че всичко което сме писали (не само аз, но изглежда и вие) е било следено от няколко дни. След което ми се каза, че можело да се докажи че съм го писала това аз като ми се разбере ИП-то (което е динамично и е невъзножно, но нека сега да си мислят хората каквото искат). Също така, персоната, към която беше насочен постът отправи молба към мен и майка ми, да се прекрати писането МИ в този форум - молбата няма да бъде убовлетноворена! Същата тази личност ще прочете и това както и следващите постове. Имам предложения за решение на проблема, но това на ЛС към дог.бг! Щом може да се спекулира така.......
Парите бяха дадени на майка ми, с ЛОЯЛНОСТ и, айде да не обиждам пак ще го кажа съркастично - нахалност, състояща се от покана не помня точно каква но нещо като "ако решите да си вземете пак куче, ние внасяме и по поръчка" хахахахахахахахахахахаха
това е за сега... чеее да не дойде следващия път полиция да ми предава принта l)

колкото до животното.... много ме боли за него! Но нямам избор вече. Просто ще направя каквото мога, но това няма да се спре! s)

Радвам се, че тези ... не мога да ги нарека хора, търговци ... четат това ! Мила, ние сме много !!! Тези, които обичаме кучето сме повече от тези, които търгуват с него !!!

#279 Потребителят е офлайн   Topsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 03:36 PM

Мила, историята е много тъжна , представям си какво ти е.
Но хубавото е че много хора ще го прочетата, тези хора ще са потресени от случващото се , те ще го разкажат на свой приятели.Така малко по малко твоята тъжна исторя ще помогне на други хора да не повтарят грешките ти .
а това че тези хора четат е хубаво , така ще разберът какво други хора мислят за тях.Аз не вярвам да се почувстват виновни, предполагам че чувствата отдавна са и непознати, но поне ще усетят намалелият приток на пари а от това ще ги заболи.
Стискам палци да и се случи.

#280 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2005 - 03:38 PM

Много,много съжалявам и за милото кученце и за Мила. Не бях влизала цял ден във форума, защото отсъствах от града и изведнъж попадам на съобщението за Зила. А очаквах някакви радостни вести от Мила за нея. Не знам, защо бях толкова сигурна, че ще се оправи. Но онези търгаши трябва да си го получат. В момента не знам как, толкова съм объркана. Горкото КОЛИ, как ли е и то? Съжалявам, страшно много съжалявам.....Толкова беше сладка на снимките.
User's Signature

прочети правилата за подписите

• (70 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема