Лабрадор ретривър
Публикувано: 01 July 2005 - 07:03 AM
Слушай ме сега много внимателно, колкото и да ти е гадно, и дано този път ме чуеш! Вэеми веднага кученцето и отивай право в магазина! Неприятно е, но трябва! Искай си парите на всяка цена. Тези хора са те излъгали според мен съзнателно! Първо ти казват една възраст, а тя се оказва друга, после ти продават болно куче, което умира! В никакъв случай не приемай да ти "внесат" или дадат друго куче! Искай си парите! Аз бих ги осъдил, но това е тема на друг разговор! Напиши дали са ти ги върнали. Не се отчайвай, ймаме бебета в Пловдив на 10-тина дни. Има две жълти момиченца. Чакаме и още едно кучило. Засега цената е 600 лв., но мисля, че можем да измислим нещо и да ти помогнем щом имаш такова желание да гледаш куче от любимата ни порода! Засега, най-важното е да си вземеш парите обратно, а куче ще имаш! Този път, обаче послушай хората и ми се обади! Аз не съм търговец, а един от хората на които им пука за тази, а и за всички останали породи!
Публикувано: 01 July 2005 - 07:49 AM
Моля те не оставяй нещата така!

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 July 2005 - 08:49 AM
Публикувано: 01 July 2005 - 08:51 AM
Не знам какмо смяташ да предприемаш сега, сигурен съм че ще превъзмогнеш стреса и ще намериш разрешение на задачата.
Определено се ядосах ....... ако решиш да предприемаш някакви съдебни или административни мерки мисля, че ще мога да ти бъда от полза ...... практикуващ юрист съм и ще ти окажа всякаква безплатна правна помощ ако решиш да заведеш граждански дело или пък да сезираш прокуратурата за извършено престъпление - мился че деянието на собственицата на магазина може да се квалифицира като измама .....
Готов съм да ти помогна, защото и аз бях измамен от тях ..... макар кучето ми да е здраво и хубаво, все пак е без валидно родословие.
Обади се ..... ако искаш ще ги смачкаме.
Публикувано: 01 July 2005 - 09:22 AM
Цитат
извинете за големите букви, това е яростта и мъката ми.
Само така ... КАЖИ И ГО !!! Изкрещи и го
КУЧЕТО НЕ Е СТОКА И НЕ МОЖЕ ДА ТЪРГУВАТЕ С НЕГО ! НЕ СЕ ТЪРГУВА С ЖИВОТ !
Публикувано: 01 July 2005 - 09:53 AM
Скандал са си заслужили, но им е твърде малко. Твърде! При тях това сигурно е практика. Разбрах, че си от Добрич. Разрових мрежата, но за съжаление открих един-единствен медиен сайт - Нова Добруджанска трибуна - http://ndt.netplusdb.bg/. Според мен си струва да потърсиш адресите (или адреса) на редакциите на най-популярните (най-четени) регионални вестници в града и да направиш всичко възможно да пуснат материал за случая. И С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ПОСОЧАТ ИМЕТО НА МАГАЗИНА И НА СОБСТВЕНИКА!!! И НА ВЕТЕРИНАРНАТА КЛИНИКА С ДОКТОРА, АКО ИМАТ УЧАСТИЕ В БЕЗОБРАЗИЕТО!
При голям скандал от твоя страна, може и да ти върнат парите. Но утре (или още днес) друг ще влезе в магазина, за да си вземе приятел. И няма никаква гаранция, че някой ще се е трогнал и ще му спести болката и сълзите. Ако имаш сили и нерви, опитай се да ги удариш там, където ще ги заболи най-много. Изгодния мръсен бизнес!
"НИЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОПИТОМЯВАМЕ!" (Антоан дьо Сент Екзюпери)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 01 July 2005 - 01:04 PM
Публикувано: 01 July 2005 - 02:22 PM
Цитат
.....ДА ГО НАПРАВИМ.....
О.К !
Публикувано: 01 July 2005 - 02:50 PM
Мила, съжалявам за това,което преживяваш...
Прочитайки темата днес се сетих за друг подобен случай. Колежката ми купи котенце - сиамче - подарък за детенце за Коледа. По това време обаче аз имах здравословни проблеми и не бях на работа 2 мес. Връщайки се рзбирам ,че котенцето / за съжаление / е било болно и си е отишло 10 -ина дни след като са го взели в къщи...Стана ми много тъпо... Та исках да ви кажа НЕ КУПУВАЙТЕ ЖИВОТНИ ОТ МАГАЗИНА , КОЙТО СА НАМАРА НА ГЪРБА НА ПАЗАР КРАСНО СЕЛО - в един дълъг блок.
Публикувано: 01 July 2005 - 02:55 PM
След като пристигнахме на мястото ми беше връчен лист с принитиран на който беше последният ми пост! Бях уведомена, че всичко което сме писали (не само аз, но изглежда и вие) е било следено от няколко дни. След което ми се каза, че можело да се докажи че съм го писала това аз като ми се разбере ИП-то (което е динамично и е невъзножно, но нека сега да си мислят хората каквото искат). Също така, персоната, към която беше насочен постът отправи молба към мен и майка ми, да се прекрати писането МИ в този форум - молбата няма да бъде убовлетноворена! Същата тази личност ще прочете и това както и следващите постове. Имам предложения за решение на проблема, но това на ЛС към дог.бг! Щом може да се спекулира така.......
Парите бяха дадени на майка ми, с ЛОЯЛНОСТ и, айде да не обиждам пак ще го кажа съркастично - нахалност, състояща се от покана не помня точно каква но нещо като "ако решите да си вземете пак куче, ние внасяме и по поръчка" хахахахахахахахахахахаха
това е за сега... чеее да не дойде следващия път полиция да ми предава принта l)
колкото до животното.... много ме боли за него! Но нямам избор вече. Просто ще направя каквото мога, но това няма да се спре! s)
Публикувано: 01 July 2005 - 02:59 PM
Публикувано: 01 July 2005 - 03:14 PM
Цитат
След като пристигнахме на мястото ми беше връчен лист с принитиран на който беше последният ми пост! Бях уведомена, че всичко което сме писали (не само аз, но изглежда и вие) е било следено от няколко дни. След което ми се каза, че можело да се докажи че съм го писала това аз като ми се разбере ИП-то (което е динамично и е невъзножно, но нека сега да си мислят хората каквото искат). Също така, персоната, към която беше насочен постът отправи молба към мен и майка ми, да се прекрати писането МИ в този форум - молбата няма да бъде убовлетноворена! Същата тази личност ще прочете и това както и следващите постове. Имам предложения за решение на проблема, но това на ЛС към дог.бг! Щом може да се спекулира така.......
Парите бяха дадени на майка ми, с ЛОЯЛНОСТ и, айде да не обиждам пак ще го кажа съркастично - нахалност, състояща се от покана не помня точно каква но нещо като "ако решите да си вземете пак куче, ние внасяме и по поръчка" хахахахахахахахахахахаха
това е за сега... чеее да не дойде следващия път полиция да ми предава принта l)
колкото до животното.... много ме боли за него! Но нямам избор вече. Просто ще направя каквото мога, но това няма да се спре! s)
Радвам се, че тези ... не мога да ги нарека хора, търговци ... четат това ! Мила, ние сме много !!! Тези, които обичаме кучето сме повече от тези, които търгуват с него !!!
Публикувано: 01 July 2005 - 03:36 PM
Но хубавото е че много хора ще го прочетата, тези хора ще са потресени от случващото се , те ще го разкажат на свой приятели.Така малко по малко твоята тъжна исторя ще помогне на други хора да не повтарят грешките ти .
а това че тези хора четат е хубаво , така ще разберът какво други хора мислят за тях.Аз не вярвам да се почувстват виновни, предполагам че чувствата отдавна са и непознати, но поне ще усетят намалелият приток на пари а от това ще ги заболи.
Стискам палци да и се случи.
Публикувано: 01 July 2005 - 03:38 PM

прочети правилата за подписите