Американски питбул териер
Публикувано: 07 June 2006 - 12:31 PM
Сега на почти 19, мога да кажа,че бих се грижила и знам как да се грижа за едно такова куче, но за тогава със сигурност не.Самозалъгваш се, че си голям и зрял и от това ще страдате и ти и твоят приятел, защото той е твоето отражение.
1super чисто приятелски съвет

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 07 June 2006 - 12:42 PM
Успех!
Аз мога да ти намера куче,но сьм от Плевен
Публикувано: 07 June 2006 - 12:56 PM
Цитат
не съм тръгнал да озлобявам кучето или да го правя бойно както и всякакви други такива мизерства
Аз също, но зза да ти е мирна главата си го разхождай спокойно и не си прави експерименти с психиката му.Това няма да довете до нищо хубаво.
п.с. И все пак горе долу съм оцелила възрастта

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 07 June 2006 - 01:03 PM
Цитат
Аз като бях на 16 (1989 г.) в София и ротвайлери нямаше. Питбул- тогава никой не знаеше, че има такава порода. Беше голяма мизерия. Когато си взех Джъмбо на 2 месеца (през 2000 г.) знаех всичко за питовете, но...от книгите само ;) А в реалния живот е съвсем друго- чистиш урина, изпражнения, ставаш рано всяка сутрин, мебелите у нас вече нямат остри ръбове b) и т.н. Всичко това ми дойде до гушата много бързо и пуснах обява да го продавам. Обадиха се хора, но нещо в сърцето ми трепна- нали знаете как ни гледат w) Реших се на компромис- дадох го на нашите и стоя при тях 2 дена b) Седнах си на задника на края и си го взех. Сега не мога да си представя без Джъмбо- той не ми е домашен любимец. Той е част от мен w)
Публикувано: 07 June 2006 - 01:12 PM
А да знам за момента с умръзването и все още не съм решил какво да правя ,друг е въпроса за кучето в апартамент в София а има и много други неща свързани с моето поведение заради които се чудя
Публикувано: 07 June 2006 - 07:33 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 08 June 2006 - 08:17 AM
Публикувано: 08 June 2006 - 09:07 AM
Това е според мене.А до избора тои се е лично твои.Вземи си това,което те е повече в сьрцето.
Публикувано: 08 June 2006 - 09:57 AM
и все пак мисля че пит була е по-разпространен в Бг
Публикувано: 08 June 2006 - 10:04 AM
Цитат
и все пак мисля че пит була е по-разпространен в Бг
Няма значение...това не означаво,че ако някакав пич има пит бул,то и аз трябва да имам.Кучето,което те влече и ти е в сьрцето,това земи.
Точно д това е проблема,че има много пит були.Хората,които ги зимат ги прават обикновено боини или от гьзария не заради породата.