Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#2528 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2006 - 05:27 PM

Цитат

Ма какво е това? Нищо не разбирам. bl)
"майна, прокурор ,мазнене ,подмолно ,царят на породите......"- некакви китайски гловоблъсканици.... oleeee

за другите вярвам ама ти ????кавичките не бива да те затрудняват от
теб сум ги научил.
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2529 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:35 PM

Петко, почти не е егоистично, да кажеш, че кучето то е "царят на породите" Хах и защо, да не би да всички породи да са произлезли от НОК ... Не мисля, че си прав в случая и, че НОК-а може да прави всичко ! Повечето хора като видят НОК и си мислят, че той е умен, дисциплиниран като тези по филмите, а всичко си зависи от стопанина ! Ще ми кажеш ли, че собствениците на НОК, не се хвалят с кучетата си ? Изобщо за всяка порода ? Когато смениш породата или когато прогледаш питове, ще ме разбереш и другите във форума , не само мен !

#2530 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 July 2006 - 05:40 PM

Цитат

Цитат

Ма какво е това? Нищо не разбирам. bl)
"майна, прокурор ,мазнене ,подмолно ,царят на породите......"- некакви китайски гловоблъсканици.... oleeee

за другите вярвам ама ти ????кавичките не бива да те затрудняват от
теб сум ги научил.

Какво искаш бе, човек ?Не пренасяй тук тона от вашата тема- заяждане и плюнки.Спри с това, моля те.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2531 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 05:51 PM

Прав е Петко! Питбула е специалист ....по всичко! b)

#2532 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:00 PM

Проблема е че в началото в тази тема са влизали хора интересуващи се от породата или занимаващи се с кучета от тази порода.Напоследък влизат хора противници на породата,чудещи се как да я оплюят.Този форум според мен е създаден по един много трогателен повод(надявам се сте се постарали да прочетете историята на дог) и мисля че целта му не е да се оплюват породите.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2533 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:06 PM

Другия проблем е,че все повече хора откриват истинските качества на питбула, а това някои любители на други породи не могат да понесат..
Стрнно защо ние не ходим по техните форуми да разкриваме кусурите на техните породи.....

#2534 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 06:08 PM

аз не че съм изчел всички постове и без да заставам на ничия страна забелязах нещо вярно от това което пишеше Петко-доста от по-сложгите команди на които се възпитава питбула се учат в процес на игра , а не на дресировка-и това е доказан факт .............. е Петко пит була не е наи-умното куче , но това не означава че е и глупаво и също така не виждам защо го умаловажаваш като порода за разлика от други по-популязни породи но все пак всеки си има предпочитания ,Но това е тема за АПБТ все пак

#2535 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 07:32 PM

petko за 2ри път се опитва да убеди пишещите и защитаващите питовете,че няма смисъл от това и,че едва ли не единственото куче,което съществува е НОК.

Незнам до колко е лесно или трудно да научиш един пит на нещата дето НОК си ги имат "по рождение", но пак ще дам един малко неприятен пример:

Незнам дали е необходимо отново да постна статистиката за процентите на ухапаните от НОК и от пит деца.Пък незнам какво му е царско на тая порода.Не се интересувам от НОК или КК,или к'вато и да е овчарка, затова и не пиша в техните теми.

Затова,ако хората тук поне имат малко възпитание или ще пишат за дадената порода,или изобщо да не пишат в темата.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#2536 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2006 - 09:59 PM

Аз лично не виждам смисъл да влезнеш в тема на породите и да почнеш да "мажеш". явно трябва да свикна, че от време на време трябва да има провокации, да е "весело"!
Цар на породите, кралица на породите и принц и принцеса - такова нещо няма!
Ние тук обичаме питоподобните!
Е има хора, които никога няма да го разберат, от последния пост на petko не разбрах за пореден път за какво се бори? r)
Нека да говорим за кучета, в частност за питове!
Или някои хора искат да имат видимост в най-популярната тема във форума, да се забележат..е няма лошо тука сте вече!
Когато обичаш кучето, ти бича кучето,когато наскоро аз четох статия за чакали, аз се оцених в тия кучета!
С ремето всеки формира представата си за куче, за това човека е създал породите!
Защо пък цря да на породите да не коли, северните породи, или пита, за това всеки има свое виждане, но много моля да не обиждаме прекрасната , любяща и измъчена порода АПБТ!
Кучето, което е претърпяло най -голямаат дискриманация, унижения, и въпреки това дарява най-голямата любов.
Тт тук нататък , вече няма да отговарям , на нападаки, аз не съм гузен, а щастлив да съм собственик на едн то тях!

#2537 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:06 AM

Хора какво трябва да направим за да ни отворят и на нас специялен форум ???
s) r) (love)

#2538 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 July 2006 - 11:07 AM

Не знам точно- администрацията го решава.Аз лично съм постявала там този въпрос вече.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#2539 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 11:08 AM

Цитат

Хора какво трябва да направим за да ни отворят и на нас специялен форум ???
s) r) (love)

Започнал съм да правя нещо, но по ред причини е още в начален стадий и напредвам много бавно. Ще има и форум ;)

#2540 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 03:27 PM

Цитат

Петко не всички са такива. Освен това с поста си не казваш нищо ново. Ако си направиш труда да прочетеш цялата тема от 160 страници ще видиш, че много пъти е дискутирано, че пита не е куче за всеки.

профит започваш да ми харесваш ,може някои ден да те поканя да пиинеш на моето ранчо и да научиш нещо повече за пастирските кучета ,пък и вълк може да видиш,но надушват алкохола лесно.

да не всички са такива къде казах обратното
аз какво ви казах ,че трябва да се регламентира имено това кастрация и регистрация,свидетелство за съдимост,лична карта,от диспансера да не те познават професионално,знам че лекужа психиатрични заболявания ,но да не се отглежда от такива,за положителните качества сте се постарали достатучно,затова показвам недостатъците
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2541 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 03:32 PM

Цитат

ех petko ти не обичаш нашите кучета, за жалост или за радост- хора като теб никога няма да усетят, да почувстват невероятната любов, която те дават, невероятната връзка човек-куче, която се осъществява на ниво равен с равен..ама в момента ми е чудно дали ти самия не избиваш някакъв комплекс, или поне правиш опити за това...Живи и здрави...но досега във форума не видях напдаки към други породи освен нашите...АСТ и АПБТ.
Или си прекалено предубеден, или не си имал контакт с породата, мненията ти тук са отчайващо некомпетентни...
Въпросите са определено провокативни за човек, който само е виждал питбул отстрани, който може би е искал такова куче, но не имал смелстст да се справи, хайде стига толкова , Лека Нощ

митакси .....ходи се виж отстрани .това което сум искал като порода го имам и е много по трудно за откриване (еле за внасяне в страната)от пит .срещал сум обява продава се питбул от брат на "шакил"-шампион на България.не знаех че им връчват награди ,бих се радвал ако ми кажеш каква е тя,и кои е шакил
и.....стига ми и това отстрани
User's Signature

#2542 Потребителят е офлайн   zai4e^bai4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 03:44 PM

Така.... имам бял пит. Искам да го заплодя. Знам че тези неща не се предвиждат, но някой може ли да ми каже с какъв трябва да го заплодя, за да изкарам черни с бели глави, черни с бели маски, бели с черни маски, някакви такива окраски. Пак повтарям знам че е почти непредвидимо цвета на палетата, но все пак......
Лично на моята чисто бяла красавица баща и е жълт а майка и е черна и това незначи, че е на саседа тъй като той е немец. b)

#2543 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 03:53 PM

Цитат

Петко, почти не е егоистично, да кажеш, че кучето то е "царят на породите" Хах и защо, да не би да всички породи да са произлезли от НОК ... Не мисля, че си прав в случая и, че НОК-а може да прави всичко ! Повечето хора като видят НОК и си мислят, че той е умен, дисциплиниран като тези по филмите, а всичко си зависи от стопанина ! Ще ми кажеш ли, че собствениците на НОК, не се хвалят с кучетата си ? Изобщо за всяка порода ? Когато смениш породата или когато прогледаш питове, ще ме разбереш и другите във форума , не само мен !

...да ти кажа честно изразих се малко лирично но ако тя не е друга не може да бъде тя е снаи голям ареал,и многогчисленост,с наи много професии,тя не е нито наи интелигентна нито наи-силна ,нито наи бърза ,нито с наи-добро обоняние ,нито наи- издържлива -в нищо не е наи .тя има от всичко помного и то на едно място .
и не и завиждаи толкова и пита е цар във...нали знаеш иначе има и други породи
User's Signature

#2544 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 05:17 PM

Ще ви помоля да престане да давата направления кой къде да пише!
Всеки има право на мнение, а също и да може да го изрази - друг е въпроса дали на някой му харесва това.
Темата е AMERICAN PIT BULL TERRIER, давайте по нея. Всеки излишен коментар ще бъде изтрит!

#2545 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 05:51 PM

Цитат

Незнам дали е необходимо отново да постна статистиката за процентите на ухапаните от НОК и от пит деца.Пък незнам какво му е царско на тая порода.Не се интересувам от НОК или КК,или к'вато и да е овчарка, затова и не пиша в техните теми.

Затова,ако хората тук поне имат малко възпитание или ще пишат за дадената порода,или изобщо да не пишат в темата.

незнам каква статистика си постнала багира и какво си"доказвала"Според ветеринарите води кокера ,малко чудно нали .Не е важна броиката в случая а качеството бих предпочел да ме хапе кокер пред пит,и за теб дори.
хапането се определя от "ареалите"и професията на кучето през седемтесете водещи са били доберманите ,по късно ротваилерите а след това идва и нок ,но това се определя преди всичко от професионалната им насоченост,през същите тези години те са водили и класациите за предпочитани кучета за пазачи.от друга страна и от броя на кучетата въобще.нок са милони родословни кучета
За твое "радост" ще кажа че пита не е агресивен кум хора въпреки огромната агресия кум себеподобни,направо да му се чудиш (но селкцията е голяма работа )
и нещо да захапеш пастирските породи са потенциално наи опасните те трудно спират като решат нещо.обаче техния "ареал"ги изклиучва от тази статистика ,но не знам докога ,с тази мода да се гледат по градовете при това в апартамент.случката с 5,6 бок беше трагедия скоро ще стане статистика .ярук пример за това че трябва да се избират подходящи любимци.
User's Signature

#2546 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 05:58 PM

Говорите ми пълни глупости.Кой какво правил кой какви терапии.Я се осъзнайте малко бе.Оня ми говори за немски боклуци.Тая ми говори че от бяла женска иска да извади черни кучета с еди какви си маски ти чувала ли са за гени?Инженери.Отдавна тая тема изгуби смисъл.Отдавна нищо не се говори.И тоя Шакил който споменавата е 2 пъти по куче от което и да било НОК.Аве кво въобще се занимавам.Бахти глупостите.
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#2547 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2006 - 06:09 PM

Цитат

Говорите ми пълни глупости.Кой какво правил кой какви терапии.Я се осъзнайте малко бе.Оня ми говори за немски боклуци.Тая ми говори че от бяла женска иска да извади черни кучета с еди какви си маски ти чувала ли са за гени?Инженери.Отдавна тая тема изгуби смисъл.Отдавна нищо не се говори.И тоя Шакил който споменавата е 2 пъти по куче от което и да било НОК.Аве кво въобще се занимавам.Бахти глупостите.

отдавна не си идвал малкия,ако ония съм аз боклука е нок бъркаш и с двете .първо лошо куче няма ,има много неподходящи ,неподходящи ,подходящи ,и тн.т .за шакил кажи нещо че тук маи ги срам от наи-ярките представители на породата в бг,иначе кучето не е виновно
и накрая никои не те кара да се занимаваш ,мислех че те уважават аз също .
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни