Американски питбул териер
Публикувано: 13 July 2006 - 06:48 PM
Не искам никой да ми обеснява кое куче става кое не става.Казах за боклука щото говорите глупости и ви се каза за статистика за хапане и вие пак не четете и не искате да гледате.Ами ако щете.Вече влизам все по рядко да го чета тоя форум мисля че ще и спра да го чета просто защото вече всичко западна.Няма нова информация няма нищо.

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 13 July 2006 - 07:09 PM
Надявам се, ще се намерят ентусиасти да преведат текста на български. Не разполагам с време за това. Специално за питбула мога да предоставя и статия, но също на английски език.

Публикувано: 13 July 2006 - 07:35 PM
http://www.pitbullso...ll/findpit.html
Публикувано: 13 July 2006 - 07:40 PM
Цитат
http://www.pitbullso...findpit/b13.jpg
ако има някакво особено значение - от първия път.
Публикувано: 13 July 2006 - 07:57 PM
За снимките заблуждаващо е единствено с 3тата снимка защото все пак е булдог и носи някакви отличителни белези на главата но в крайна сметка като видиш 16тата и видиш цялото тяло ти става ясно кое какво е.
Познах от първия път но признавам че като видях 3та реда ми се наби първо 3тата снимка след това като смъкнах скролъра видях 16тата и я кликнах!

Публикувано: 13 July 2006 - 07:58 PM
Цитат
Поздрави от мене !
Преди години правих подобна "анкета" но по отношение на друга порода - овчарска. Е, там положението бе изключително трагично. Колкото "познавачи" попитах, никой не разпозна тази иначе известна българска порода. И като имате предвид, че аз не бях поместил само една снимка, а няколко. Имаше такива, които улучиха някои от снимките, но в същото време посочиха и такива, които по стандарт нямаха нищо общо с това куче.
Публикувано: 13 July 2006 - 08:13 PM
Канадска Ветеринарномедицинска Асоциация:" Чували ли сте за 189-те фатални инциденти с овчарки срещу хора за последните 2 години ?Виждали ли сте в медията уголемени фотографии на детско лице ,нахапано от други породи кучета? Не, разбира се!Не е достатъчно гореща новина.Атаките от пит були са едва 3 % от всички фатални инциденти с кучета в Америка."
Американска Тест Темперамент Асоциация : данни за 2004 год - издържали теста - ....АСТ - 83 ,3 % , АПБТ -83 , 4 % , НОК- 82, 4 % ......
-----------------------------------------
извадка от пресконференция в Онтарио, август 2005, по повод BSL там
п.п.това не защото съм против овчарките ,а просто инфо .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 July 2006 - 08:23 PM
Знаете коя е ТАЗИ тема-пишете по нея .
И на мен ми писна от глупости ,malkia.Но още устисквам да пиша тук- заради нашите кучета.Много хора четат тук и това май е единственото място, където прочитат нещо хубаво за тези животинки- всичко наоколо- от тъпите журналисти ,до лаиците кинолози ,през тъпаците с питове в градинките - всичко е в плюнки по тях!Не ти ли пука, братче?
сериозно ли се объркахта с 2та булдога....марш да четете стандарта и 16тия го научете наизуст.. b)

Публикувано: 13 July 2006 - 08:28 PM
Цитат
Естествено ! Не става въпрос да хулим или превъзнасяме отделни породи. Проблемът в крайна сметка опира до нас - хората. Няма лоши кучета. Има лоши стопани. Първо като селекционери, че за да избиват комплекси или поради изродена психика са създали "лоши" породи и второ - като отгледвачи - също поради духовна нищета и морална изроденост да прeвръщат кучетата си във врагове на човека.
Това, което съм извличал от подобни статистики е почти идентичната информация от всички сериозни източници, че не бездомните, натирени и скитащи кучета са толкова опасни, колкото "цивилизованите" и "културните".
Всичко опира до човека. Той стои в основата на всяко зло. И ако има истински Човеци (а аз виждам, че има) тук из форумите, тяхно призвание е да променят мнението на масите за кучетата убийци.
Публикувано: 13 July 2006 - 09:11 PM
поздрави

Публикувано: 13 July 2006 - 09:22 PM
Цитат
поздрави
ХА веднага се сетих за твоя вкус.Обаче защо ти не си разбрал от толко писане за моя...ми гледах главата на 3тия- обаче виж муцуната и съотношенията С главата - не може да е пит!
Поздрави.Драго ми е да си бъбря с теб.

Публикувано: 13 July 2006 - 09:53 PM
Публикувано: 13 July 2006 - 09:57 PM
Цитат
От раз я поазнах. леле колко съм надобрял pic#16
Лесно е! Едно е кучето, от раз браво Екзакт, това е пучително!
Публикувано: 13 July 2006 - 10:03 PM
А сега - понеже и на мен ми писна - пишем си по темата и хоп- петковите...После започват дивотии...Приятели ,които пишат тук и се интересуват НАИСТИНА от темата ми пишат, че вече не им се влиза заради глупости.Казват ни - игнорирайте го.О.К.- ми хората се дразнят.Същото нещо със същия човек - И В други теми.
Ми да си пишат петковите.

Публикувано: 13 July 2006 - 10:08 PM
Цитат
А сега - понеже и на мен ми писна - пишем си по темата и хоп- петковите...После започват дивотии...Приятели ,които пишат тук и се интересуват НАИСТИНА от темата ми пишат, че вече не им се влиза заради глупости.Казват ни - игнорирайте го.О.К.- хората се дразнят.Същото нещо със същия човек - И В други теми.
Ми да си пишат петковите.
Що не се откажете да пишете и тука?
Нали вече при АСТ не пишете!