Публикувано: 15 November 2007 - 10:04 AM
..............без коментар съм,кучето не е слабо,но не изглежда и здраво,особено главата,очичките му не изглеждат добре.Това куче или е пускано да се бие или не е виждал вет.Може ли да попитам нещо,аз ще намеря е такива нашийници и ще ви ги сложа,а пък вие ще кажете дали ви отива или пък ви обива,а може би направо неможете да дишате.Но кой ли го пита кучето :--никой!Понякога трябва да се интересуват хората дали на кучето му е добре,и какво желае то!И друго да кажа,толкова е развалена породата и не само тази да не кажа почти всички,че никой не го забелязва.И за Всичко е ВИНОВЕН ЧОВЕКЪТ,от не добро гледане,от не добро развъждане със съседтската мивкарка(за която пак човекът е позволил създаването).Ако всеки си гледа добре,кучето,подбира женското или мъжкото за разплод и ги дава после на добри хора,които ще е сигурен,че ще се грижат за него,а не да кажат аууу немога да се грижа за него,много яде и иска много разходки и разходи,и къде се озовава кучето на УЛИЦАТА!Ето че не всеки си гледа кучето добре,ако го правеше,замислте се,нямаше да има бездомни кучета(непородисти),защото ето тея кучета да не съм ги раждала аз и да ги хвърля като боклук-НЕ,тези кучета все се получили от няква порода куче,и с друго,което не е породисто,никой няма да ги купи,човекът неможе да ги гледа,няма на кой да ги даде и ето до кофата.Половината ще умрат,другите може би ще оживеят и така с времето се е стигнало до тук!Така че моля замислете се върху последните ми няколко изречения :blink:Никой не ви казва,как да си гледате кучета,но се замислйте преди да го вземете и дали наистина ще го гледате или ще се озоът на улицата.И не става въпрос на кой какво му по-харесва,а дали единият вариянт е гледан с любов и грижи(как изглежда) или другият(БГ) е гледан е така,я да му даде да яде,я не,а за вода да не говорим.Аууу а за любов за кво му,то е куче :angry:за бой са такива хора!Дано най-накрая има и тука Зоополиция,както в Америка,тогава ще има доста осъдени,няма да има бездомни и болни кучета по улицата,всеки ще си гледа кучето добре и с Любов ;)надявам се наистина да го прочетете,нищо че е толкова дълго.Дълго,но изчерпателно ;)До скоро и надявам се спора да спре,защото както каза къниган 90% от страниците са караници,дано вече не е така,да има помирие и да гледаме за породата,отколкото как ни по-харесва :blink: