Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4428 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 November 2007 - 02:05 PM

Аз не мога да разбера какво наливаме вода в идиотизма ,наречен "породозабранителни закони".Тези недоклатени безумни актове натвориха по света толкова ,нещастия за хора и ,животни, че едва ли има друг ,подобен геноцид !И след като всичко това стана, сега пък започнаха да се осъзнават същите умници, че е било грешка- съдят правителства, отпадат на места забраните  и изобщо кинолози и любители заедно започнаха мощно движение срещу BSL.Знаете вероятно техният призив : PUNISH THE DEED,NOT THE BREED !  - стои над всички сайтове за АСТ, БТ ,СБТ, АПБТ и т.н. Защото истината е ,че Породата не  е виновна ,която и да е тя ,а Деянието - ако ги няма боевете, няма да има кой да подхранва мелницата за пари, лудостта да имаш куче-убиец, така примамлива за пубери и откачени хора ,развъждането по гейм ,затвърждаващо една безумна  и примитивна дейност ,която тези хора наричат традиция.
Просто е - ако ги забранят за отглеждане - виждате какво каза човека горе- ще си имат само те.Нещата с тези кучета ще останат в ръцете на кримките - тайно ,тихо и много кърваво животните ще се бият и ще им носят пари.Това ли искаме ??
Не е ли по-ефективно онези да ги грози затвор ,мерките рестриктивни да включват забрана за притежание на тези кучета от непълнолетни ,зависими и хора с крими досиета, кучета да се отглеждат при всички мерки за сигурност, като добре защитен от бягства дом, повод и намордник на обществени места, изпит за послушание и т.н.?
Защото тези кучета са част от живота на милиони обичащи ги хора, които ги ценят и искат да ги има .Защото точно тези животни са в пъти по-безопасни за хора от други ,защото не някакви инциденти са виновни за лошият имидж - такива стават с кого ли не - виновни са онези, за които те са просто стока - еднодевки, които живеят, за да умират заради джоба им. Всеки ден стават ужасни неща с други кучета - 3 кучета убиват момиче, те са НОК ,а и 2те от тях посещават екстериорни изложби -това в Севлиево;  5 БОК ; всички екстериорни  ;нападат момиче и едва не го убиват в Банкя ; безпризорен ам булдог изпохапва  жестоко девойката в Студ.град ; кучето овчарско  на известен Бг депутат го е нахапало така ,че човекът  ходи с бастун и бинтован като нежив фараон  и т.н...  ..това което се сещам, ей така на прима виста ( отделно се сещам за статистиките за фатални инциденти причинени от кучета - ми 60 % от тях са от кучета -наречени  общо лупоидни - в т.ч.НОК- кръстоски с тях и подобни) - ма никой журналист не пише да забранят тези породи и слава Богу, но пишат за питове и подобни, щото са чували те ,че тези кучета са зверове и участват в боеве, че затова са били създадени....Та- ЗАБРАНЕТЕ ДЕЯНИЕТО, НЕ ПОРОДАТА!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4429 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2007 - 02:18 AM

Ето и една снимка от мен дано ви хареса ... :wub:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#4430 Потребителят е офлайн   Kamenagi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 12 November 2007 - 10:23 AM

На някой може и да му харесват такива кучета, но това не е пит. Повече ми прилича на прасе, такъв угоен....

#4431 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 11:04 AM

Цитат

На някой може и да му харесват такива кучета, но това не е пит. Повече ми прилича на прасе, такъв угоен....
Ами незнам може и да е по дебеличък,но на мен много ми хареса украската му и очите въпреки че изобщо не съм наясно допустимо ли е да бъде с почти сини очи ...бих казала че на мен бултериерите и догото такива каквито са белички ми приличат на прасета ама ... :P всеки си има вкус
User's Signature

Качена снимка

#4432 Потребителят е офлайн   Kamenagi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 12 November 2007 - 12:53 PM

Цитат

Цитат

Ами незнам може и да е по дебеличък,но на мен много ми хареса украската му и очите въпреки че изобщо не съм наясно допустимо ли е да бъде с почти сини очи ...бих казала че на мен бултериерите и догото такива каквито са белички ми приличат на прасета ама ... :P всеки си има вкус

Не става дума за окраска, а за структурата на кучето. Това просто не е пит.

#4433 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 01:31 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Не става дума за окраска, а за структурата на кучето. Това просто не е пит.
А какво е според теб,кокер ли? :blink: И да както казах може кучето да е по едро,но на мен ми харесва  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4434 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 03:16 PM

И на мен ми харесва!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#4435 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 03:22 PM

.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  h.jpg_thumb (88.69K)
    Брой сваляния: 66
  • Прикачен файл  h.jpg (52.72K)
    Брой сваляния: 64

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4436 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 03:24 PM

Това ку4е също е много хубаво, но не е ли малко по-слабо отколкото трябва?  :rolleyes: :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4437 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 03:34 PM

Цитат

Това ку4е също е много хубаво, но не е ли малко по-слабо отколкото трябва?  :rolleyes: :blink:
Да определено дебеличкия вариянт по ми харесва и на мен  ;D :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4438 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 November 2007 - 03:42 PM

Това куче не е слабо, а има много малък гръден кош.
Относно синеокото куче:

Цитат

General Appearance The American Pit Bull Terrier is a medium-sized, solidly built, short-coated dog with smooth, well-defined musculature. This breed is both powerful and athletic. The body is just slightly longer than tall, but bitches may be somewhat longer in body than dogs. The length of the front leg (measured from point of elbow to the ground) is approximately equal to one-half of the dog's height at the withers. The head is of medium length, with a broad, flat skull, and a wide, deep muzzle. Ears are small to medium in size, high set, and may be natural or cropped. The relatively short tail is set low, thick at the base and tapers to a point. The American Pit Bull Terrier comes in all colors and color patterns. This breed combines strength and athleticism with grace and agility and should never appear bulky or muscle-bound or fine-boned and rangy.

APBT breed standard UKC
User's Signature

Качена снимка

#4439 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 04:11 PM

Без значение в стандарт или не,това куче лично за мен е много красиво и определено доста от тукашните питбули не могат да му стъпят на малкия пръст .... да не говорим че може снимката да е обработвана,но и да е няма значение на мен резултата ми харесва  :blink: ;) тялото му е пропорционално а не като някой хилави питове с големи глави-това е мое мнение де ... всеки има право на вкус  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4440 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 04:39 PM

kunigan, усещам как ще ни нападнат сега, но подкрепям твоето мнение. Аз не харесвам слаби ку4ета по принцип (все пак имам мопс ;D), а и този наистина е много красив!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4441 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 04:44 PM

Цитат

kunigan, усещам как ще ни нападнат сега, но подкрепям твоето мнение. Аз не харесвам слаби ку4ета по принцип (все пак имам мопс ;D), а и този наистина е много красив!  :blink:
И да ни нападнат и да не ни,все едно ;D фактите са си факти ... на хубавото не можеш да кажеш грозно,личи си че кучо е гледан добре  ;)
А относно мопситата  ;D знам и аз все пак имам чау чау,обожавам дундави кученца с обли форми  ;D :wub: ;)
User's Signature

Качена снимка

#4442 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 07:38 PM

За мен това е перфектният питбул, ако ще си изразяваме мнението.  :blink: И също така- по- слабото от двете показани по-горе ми се нрави повече, защото е по- атлетично, което 100% ще го прави по- пъргаво. Наистина не изглежда чак толкова внушително на външен вид, но структурата зависи и от това за какво се ползва кучето. Но според мен винаги мускулестото и по- изваяно и атлетично куче е по- издръжливо и по- добре изглеждащо от по- охраненето.  ;) Но наистина всеки си има право на избор. То е кат при жените, едни обичат руси, други черни (макар че мисля че всеки предпочита слабите пред едрите  :blink: ) Поздрави!

Прикачени файлове

#4443 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 07:43 PM

Цитат

За мен това е перфектният питбул, ако ще си изразяваме мнението.  :blink: И също така- по- слабото от двете показани по-горе ми се нрави повече, защото е по- атлетично, което 100% ще го прави по- пъргаво. Наистина не изглежда чак толкова внушително на външен вид, но структурата зависи и от това за какво се ползва кучето. Но според мен винаги мускулестото и по- изваяно и атлетично куче е по- издръжливо и по- добре изглеждащо от по- охраненето.  ;) Но наистина всеки си има право на избор. То е кат при жените, едни обичат руси, други черни (макар че мисля че всеки предпочита слабите пред едрите  :blink: ) Поздрави!
Хе  хее хех ;D прав си за жените обаче,а относно кучовците наистина всеки има право на вкус и избор,аз и в интерес на истината като черно бялото куче не съм виждала в Бг ;)
User's Signature

Качена снимка

#4444 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 08:16 PM

Този питбул,където си пуснала Ели ми прилича малко на леля ми,смисъл по окраска.И той е доста демебеличък,е не толкова,но доста едър.А и това нс снимката,не ми приличат на сланинки,че да го сравнявате с прасето иле че не е пит,какво искате да кажете,че болонка или пудел ли? ;DПрекрасен е е на външен вид!А мога да кажа,че тук има доста слаби питбули,не знам на какво приличат,телцето им е толкова слабо и ребрата им се виждат,а главите им големи,не защото наистина са им големи,а защото изглеждат огромни сравнение със тялото.И определено не е защото им е малък гръдният кош ;)

#4445 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 08:55 PM

:palec:
User's Signature

Качена снимка

#4446 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip