Цитат
Американски питбул териер
Публикувано: 16 November 2007 - 01:05 PM
Цитат
Цитат
Аз съм в ред , но ти май не си в час с много работи :wub:.
П.П. Торментор , аре кажи де миролюбиво ли е черно-бялото ;D
Публикувано: 16 November 2007 - 01:14 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Аз съм в ред , но ти май не си в час с много работи :wub:.
П.П. Торментор , аре кажи де миролюбиво ли е черно-бялото ;D

Публикувано: 16 November 2007 - 02:13 PM
колко е дружелюбен, игрив и приятелски настроен този
"някогашен" мой много добър приятел и любимец - ОЛИВЪР !!!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Публикувано: 16 November 2007 - 04:10 PM
Изкушавам се да попитам кой е производителя на колибата и синджира на "миролюбивия" Оливър, че да поръчам и за моите - да бъдат и те добре гледани, няма да се излагаме, я! Пък и ако реди бъде така добър да каже откъде да си намеря такова знаме за отпред, за да бъде комфорта пълен? :rolleyes:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 16 November 2007 - 04:48 PM
Цитат
Изкушавам се да попитам кой е производителя на колибата и синджира на "миролюбивия" Оливър, че да поръчам и за моите - да бъдат и те добре гледани, няма да се излагаме, я! Пък и ако реди бъде така добър да каже откъде да си намеря такова знаме за отпред, за да бъде комфорта пълен? :rolleyes:
Ееее сега на колиби ли ще се обиждаме ;D, тази не си знае годините, преди 13-14г. съм си я правил сам и още я бива , но защо не показа тази колиба

By deimi at 2007-10-10
или пък тази

By deimi at 2007-10-25
а и това дето си го показала е тенденциозно, целящо единствено да ме компроментира пред драгите съфорумци :'(...... а ето същата колиба със знамето от друг ракурс , може да не е красива, но е функционална и топла, а това е най-важното!!!

By deimi, shot with FE170,X760 at 2007-10-25
не е толкова зле нали ;)
, но все пак темата беше за типа куче , който ни се харесва или по-точно как трябва да изглежда един пит, нека неприязънта на някои дами към не се излива под формата на злоба във форума , а им предлагам лична среща , да ми дойдат на гости да разгледат кучетата ми , а може и ...още нещо както казваше Катето Евро :wub:.
Инсомния-съгражданко ;), все пак би ми било интересно да чуя твоя коментар за кучетата които съм постнал аз и мелезите , които причисляват към АПБТ :rolleyes: някои любителки на плюшените играчки тук :blink:.
Чакам коментара ти, харесват ли ти кучетата на снимките постнати от мен.
Публикувано: 16 November 2007 - 05:48 PM
п.п- незнам защо реши, че сме съграждани :rolleyes:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 16 November 2007 - 06:03 PM
п..п мен ли визираш,като любител на плюшени играчки само не разбрах :zaek: и още нещо, много лично ги приемате коментарите и то от хора какво вие казахте които не разбират нищо от породата ;) :blink:

Публикувано: 16 November 2007 - 06:40 PM
Ма както и да е де - важно е да се обичат всички.С риск да развалим общия кеф - ма чудя се за какво иде реч тук ?Примерно в няколко страници четем как на kunigan и харесвали дебелички кучета, а пък стандарта бил заяждане ; после четем милите дружески колегиални спортменски задявки за екстериора на "миролюбивите" кучета, сакън да не кажем за белезите ..а черешката в тортата е колибката на "миролюбите", ..която сравнена с другите колибички на redy - тез де - функционалните и топлите - е остаряла, но още я бива..
Какво стана с раздумкитe за забраните ,за бъдещото на хайваните, за милите въпроси на митко-реди за агресивността ,за т`ва как той да не е ненормален да си вписва породата на питовете в документите им и изобщо тийн чат ли ще е темата или чат на спортмени?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 November 2007 - 07:09 PM
Съжалявам ако заради мен,темата се е превърнала в тийн чат,просто това е единствената тема в която хората са негативно настроени,готови за нападки и винаги за нещо се спори,трябва да има сеир на всяка цена ...особено когато се включи потребител,които по един или друг начин няма нищо общо с породата,но би му било интересно да научи повече...така или иначе това не става.Можете сами на себе си да се сърдите,че цялата тема ви е един бълвоч и смях...
Аз не съм писала с намерение да обидя някой с нещо или да влизам в безмислинни спорове,но просто явно е неизбежно.

Публикувано: 16 November 2007 - 07:38 PM
А сега сериозно - темата не е нито бълвоч ,нито повод за смях ,дето викаш.Сериозно е и е страшно.

Публикувано: 16 November 2007 - 08:33 PM
Цитат

Публикувано: 16 November 2007 - 08:57 PM
Цитат
А сега сериозно - темата не е нито бълвоч ,нито повод за смях ,дето викаш.Сериозно е и е страшно.

Публикувано: 16 November 2007 - 09:36 PM
Цитат