Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4528 Потребителят е офлайн   Kamenagi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 16 November 2007 - 10:48 PM

Повечето кучета от снимките на Redy са доста хубави питове, вярно е, че са снимани малко тенденциозно, но опреелено ми харесват.

Иначе темата е не тиин чат, а направо детеска градина.  :blink:

#4529 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 November 2007 - 12:12 AM

реди, страшни колиби бе?
баахти яките колиби, мисля че е време да се пробваш в архитектурата, ми няма да е зле..просто те бива там.

#4530 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 12:13 AM

Иначе темата е не тиин чат, а направо детеска градина.  :blink:
[/quote]
дам

#4531 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 12:24 AM

Дам,нем ... ;D ;D боже и после кое било офф и кое било тиин чат,ми да що като гледам и вие не изоставате  ;D защо да не се позабавляваме тогава,та това е темата в която денонощно е купон  :OK: и възрастните заедно с  нас децата  :P :huh: :wub:

п.п до колкото видях,целия спор приключи,но явно вие държите да има още и още подобни коментари....и после темата не била бълвоч
User's Signature

Качена снимка

#4532 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 12:57 AM

Цитат

Дам,нем ... ;D ;D боже и после кое било офф и кое било тиин чат,ми да що като гледам и вие не изоставате  ;D защо да не се позабавляваме тогава,та това е темата в която денонощно е купон  :OK: и възрастните заедно с  нас децата  :P :huh: :wub:

п.п до колкото видях,целия спор приключи,но явно вие държите да има още и още подобни коментари....и после темата не била бълвоч

мацкооо ако това си отдолу на слайда си многооо хубава - спор няма.
Темата  есериозна и з жалост не е ника купонджийска, иначе аз нямам нищо против да си се забвляваме, но точно тук ли?
Не е з;е темата д ае разчупена, но помолете за спец.  форум.... хммм мисля че това не може да се случи, поне на този етап

#4533 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 02:07 AM

Тъй като съм решил наистина да опозная тази порода, имам няколко въпроса към вас и ще се радвам на всякакви компетентни отговори. Може ли някой да ми разясни някаква тъност конкретно за отглеждането па питче, защото знам, че като възнамерявам да си взема такова куче трябва да имам предвид, че то е съвсем специфична и уникална порода, която иска специални грижи. Също така ще може ли някой да ми препоръча профилирана и подходяща литература, но не на много сложен език, която би могла да отговори на многото въпроси на един начинаещ голям любител на питовете, решен сериозно да се занимава с тях? Защото в интернет има наистина разнооразна информация, но всяка противоречаща си с предходната. Нека това не обижда никой от хората тук и искам да знаете, че не подлагам познанията ви на съмнение, но искам да прочета нещо еднозначно и непротиворечиво, така да се каже А-Б-то за гледането на питбул.Поздрави!

#4534 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 11:48 AM

Виждам темата е както обикновено B) със сищите спорове ;D Ние преди няколко дена изкълчихме крак :'( та бяхме на антибиотици но вече сме по-добре. Скоро снимки на малкия палавник :yahoo:

#4535 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 02:20 AM

Цитат

реди, страшни колиби бе?
баахти яките колиби, мисля че е време да се пробваш в архитектурата, ми няма да е зле..просто те бива там.

Ква архитектура кви пет лева бе, за разлика от по-вечето тук дето ръцете са им ***** и един гвоздей не могат да забият, всички съм си ги правил сам и както казах целта е да са топли и сухи .
Но пак повтарям темата беше за типа АПБТ , макар че е глупаво да коментираме детските виждания на "мацките" както казваш ти ;D.
А Агалина както винаги мина по "тъча" на темата и пак старата песен на нов глас.
Како  ;)дай мнение за снимките, харесват ли ти или не .

:huh:
mод

#4536 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 05:18 AM

http://www.youtube.c...feature=related

;)

#4537 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 08:07 AM

Цитат

Dear Santa,
All I ask for is a hippopatamus ;D ;D ;D

Много добър клип. Този американски "стил" все едно е кръстоска между АПБТ и френски булдог... Като толкова ви кефи земете си домашно прасе ;D ;D

#4538 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 09:55 AM

Качена снимка

Искам да видя такава снимка със т.нар. американски стил куче B)

#4539 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 04:09 PM

@roughdog - Съжалявам, че не мога да ти помогна с препоръчване на книга, но и аз не съм попадала на подходяща. Пък и не мисля, че може да се напише настолен наръчник на тая тема ;) По-добре е да четеш от  повече места, различни мнения и да подбираш - никой не може да знае всичко, затова повече източници - повече инфо. Иначе основните неща накратко, писани неведнъж - социализация от малък (с хора и животни), следене на реакциите и спазване винаги на създадените от теб правила, за да не ти се качи на главата. Нека и друг да каже, ако знае подходяща книга все пак, на мен също ще ми е интересно.

@Miro_BSL - Американският стил си е ОК, може би имаш предвид комерсиалния едишън, от клипчето по-горе. Това и аз искам да го видя.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4540 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2007 - 04:43 PM

Insomnia, мерси за препоръките, аз питам за специализирана книга, защото вече толкоз неща прочетох, че постоянно се обърквам, тамън се убеда, че нещо е така и то се оказа, че не е. Например толкова са противоречиви менията, за това дали питовете са добри за куче пазач или не, че просто така може човек да се обърка, та да няма оправия. Чета на места, че били добри за такива, защото били своенравни и борбени по натура и не допускали чужд (човек, себеподобен или друго животно) да им припарат до територията, а на други места, че не били подходящи, поради вродената им привързаност към хората и по- скоро "ще го подлъжеш дори и без лакомство и то ще се заиграе с теб (цитат)" вместо да ти пази дома и че поради симпатията си към хора били подходящи за водичи на незрящи и т.н. Не че имам някакво имане в мазето, което се нуждае от 24-часов надзор, но просто искам да знам как кучето ще реагира на непознани, още повече, че вчера се натъкнах на разлепени из града съобщение, че се търси откраднат пит (макар че знам, че всичко си зависи от това как ще възпиташ кучето, но не искам то да реагира зле на всеки човек освен мен, припарил до него, а в същото време не искам и да е добър с всеки срешнат и така да се случи, че да ми го отмъкнат под носа). Та наистина, ако някой знае някаква добра и неоспорима литература, нека ми препоръча. Поздрави  :blink:

#4541 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 November 2007 - 12:49 PM

[quote author=redy link=topic=7922.msg300002#msg300002 date=1195345232]
[quote author=mitaksi link=topic=7922.msg299664#msg299664 date=1195251131]

А Агалина както винаги мина по "тъча" на темата и пак старата песен на нов глас.
Како  ;)дай мнение за снимките, харесват ли ти или не .

:huh:
[color="red"]mод[/color]
[/quote]
  Ми да - темата е все същата - само дето ТИ бегаш по тъча от нея...Та като пропуснем няколкото страници ,дето тук са изпълнени с кой какво харесвал - да вземем да се върнем към  старата тема - ето Малкият зовеше  за забрана на породата ,така му се искало ,че само "истинските фенове" да си чували питове, далеч от очите на простолюдието ...Ти к`во викаш за това? Не отговори също и за моето мнение за мазохизма и агресията (отговор на твое питане) ,  не отговори също и как виждаш бъдещето на т.нар.Порода ?Хептен па не отговори- защо му викаш Порода ?
п.п.За снимките вече писах, какиното, да го беше прочел.
п.п.п.И не забравяй ,че и аз съм на опашката за  чакащи за колбички - такивинки със знаменце отпред - моите кучета също трябва да се чувстват фешън откъм интериор и архитектура,  все пак .

roughdog, няма издадена в Бг литература ,която търсиш.Една книга се върти от години "За бойния булдог",  която АЗ лично намирам за тъпо преведена , събирана откъде ли не  и съшита с бели конци - освен това там се възхваляват бойните кучета и иде реч за тях и подготовката им за целта.insomnia  ти е дала правилен съвет.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4542 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 08:57 PM

Хмм, тамън реших, че ще се отвори интересна дискусия и redy се покри  :'( Та докато се накани да отговори аз да демонстрирам какво се прави при хубаво за сезона време:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

п.п.- Сори за качеството, който е снимал летящо куче с тригодишен телефон ще разбере.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4543 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2007 - 09:18 PM

Хора, вашите любимци ядат ли плодове?  :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4544 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 08:05 AM

Мойто яде краставици, домати, зеле, ябълки :rolleyes: ;D По къв е повод е въпроса ти?

А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)

#4545 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 08:44 AM

Ами питам, защото при шарпейте ги дискутират и казват че са вредни, а пък моя мъник грозде и ябълки много обича  ;D
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика  ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4546 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 02:11 PM

Ами за гроздето не знам, аз не бих посмяла да давам след като прочетох това, наречете го параноя ако искате. Иначе понякога давам ябълки, но внимавам и с тях, щото кучешкия стомах не е пригоден за плодове. Не ги давам самостоятелно, а смесени с извара, гранули, месо и т.н. и ги оставям десетина минути да потъмнеят - мисля, че така по-малко биха дразнили стомаха. А за зеленчуци - често с месото варя моркови и също смесвам с храната...
User's Signature

#4547 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 November 2007 - 02:16 PM

Цитат

Ами питам, защото при шарпейте ги дискутират и казват че са вредни, а пък моя мъник грозде и ябълки много обича  ;D
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика  ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:

А вие знаете,ли че Гроздето МОЖЕ ДА УБИЕ ВАШЕТО КУЧЕ??? :huh:Как може да давате на кучето си каквото ви скимне...Това е безотговорност...Жалко,че горкият добитък е оцелял при тез ваши постъпки... :huh:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема