Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4548 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 November 2007 - 02:17 PM

Цитат

Мойто яде краставици, домати, зеле, ябълки :rolleyes: ;D По къв е повод е въпроса ти?

А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)

Вие не знаете,ли че зелето е ВРЕДНО И не трябва да се дава...???
:huh:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4549 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 November 2007 - 02:30 PM

Уважаема аудитория, тук не говорим за хранене като, храната да се състои изцяло от плода, говорим за някви минимални количества които се повтарят през месец може би... Не сме хранили с кофа грозде, а с няколко зърна и съм сигурен, че това няма да убие кучето ми.

#4550 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 04:19 PM

Е много ясно, че става дума за малко. На изядени два грозда от мен Макси си измолва 5-6 зрънца, а от ябълките с гризене беше успял да си хапне кората на ябълката в кръг, като малко дете само по средата  ;D,
и найстина не виждам какво горко им в това че "добитъка" ми е оцелял!  :o
Първо не си възприемам кучето като "добитък", второ със сигурност живее много по- добре от много български пит були, най- малкото не му се налага да се бие със свои събратя, освен че е обичан и глезен, и трето в интерес на истината съм виждала много кучета доживели преклона възраст, които наистина са били всеядни от гледна точка на плодове и зеленчуци зеленчуците.
А също когато питаме за мнение не го правим за да ни съжалявате "добитъка" че е "оцелял", а за да споделите мнение и съвет, все пак никой не се е родил научен и затова се и пита и обменя информация! Ако имате желание да го направите заповядайте, ако целите поредния спор, заяждане или кавга в темата извинете, че изобщо отворих дума! :huh:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4551 Потребителят е офлайн   odin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 07:05 PM

данчо оня ден си взе куче и стана много компетентен.чак взе и акъл да даваш на хора които гледат кучета преди ти да си роден покажи малко уважение поне ама като знам от кои се учиш и на кои подражаваш,а и гледай си кралицата много красиво бебе е ама дано порасне повече от 35 см че сам виждал наживо женски от тая майка и бяха трагични с изправени уши и тук е форум за питове стафовете са другаде там си пиши каквито си искаш глупости то друго и не се пише аи чао догодина те чакам по ринговете

#4552 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2007 - 09:40 PM

Така...ДА започвам тогава :blink:
Първо...не съм искал да обидя никой...Просто си има храни,които не са за препоръчване и даване...Кучето не е ВСЕЯДНО животно...не е КОФА ЗА БОКЛУК...Има си гранулирани храни от преди ''панти'' века измислени от хора-за хора...ако вие си мислтите,че като давате ''5,6 зрънца или чепки'' грозде помагате...Жестоко се лъжете...
След туй...не е поредният спор...Защо не дадете и кокосови орехи,колбаси,луканки,семки???И на тях ще се радва пита...Нищо не отказва...Защо не му давате?
Защото никое куче не яде кокосови орехи...може би?Защото в колбасите и луканките има толкова мн подправки и тем подобни,от които кучето могат да му се случат хиляди неща...Семки...?Вредни са...макар,че ще ги дъвче с щастие...
Защо не давате Вафла??Не много само 1,2 парченца???Защо???Защото и вие знаете че е вредна...Не са хубави тези ''експерименти''...Като цяло зеленчуци и плодове със семки не са изобщо полезни за кучета...Семките имам предвид...

Към г-н Odin...БЕЗ КОМЕНТАР...
Защо толкова много се занимавате с моята личност?? :huh:От къде знаете,че от вчера съм си взел куче???? :huh:От вчера си взех ПОРЕДНОТО куче за което имам големи амбиций...Ако си мислите че знаете много повече неща от мен и имате опит,само защото СТЕ РОДЕН,ОТ ПРЕДИ АЗ ДА СЪМ РОДЕН.... ;D...Толкова много породи съм ''притежавал'' макар и за кратко...Че,малко или много знам какво говоря...
За ''майката''...И аз виждам,Archi of Valdy mor,Anubis Junior of Valdy mor,Adolf of Valdy mor и още ...,който са в пъти по-класни от вашата кучка с РОЗОВОТО... ;)
Айде наздраве и поздрави...
П.с:НИКОГА не бъркам форумите и местата в които пиша...
Уча се само от най-добрите... ;)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4553 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 11:44 PM

За съвета, аз благодаря! За него исках и мнение.
Но тона признайте си беше груб и убиден.
Макар и собственичка на пит, съм жена и по- чуствителна, поради което ми правят впечатления неща като тона и изразните средства, на които вие може би не обръщате внимания.
За това и направих забележка.
За подправките знам че не са полезни, за сладкото също- за това и не давам на кутрето, но за плодовете и зеленчуците, найстина за първи път става дума (въпреки че това не ми е първото куче), за това и зададох въпроса.
Вярвайте ми в България има много хора, които гледат домашни любимци без да разбират и да четат постояно книги. Първото ми куче сме го гледали близо 10 години без никакво обучение, без наличието на огромната информираност която цари днес и си живя щастливо, обичано и доволно.
Сега искама да дам още повече на пита си и затова се интересувам. Съжалявам, че по някои теми откриавам "топлата вода", но нали всеки трябва да я открие някога! А мисля, че форума е точно за да си помагаме със съвети и да се радваме взаймно на любимците си, а не място да си мерим знанията и силата!
Лека вечер и се порадвайте на съкровищата си и отнас с Макс  :wub:
User's Signature

#4554 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 04:35 PM

Качена снимка

B) B) :->)

#4555 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 09:25 PM

Към fireogi ,
С уважение,съжалявам,ако така съм прозвучал,мнението ми не е породено от агресия,а от това,че ми е интересно как с ''радост'' споделяте какви ВСЕВЪЗМОЖНИ неща ядат вашите кучета...Грозде,Домати...т.н...Всички с Семки са ВРЕДНИ...Смокините също...Абе кучетата не са всеядни...има си храни,има си точно фиксирани продукти и т.н...Не трябва да експериментираме с кучетата си...И не трябва да сравняваме ''еди-кое си'' живяло до 10/5 години,и яло каквото му дадем...Не е така.То и на село има кучета който от сух хляб друго не са виждали,и те оцеляват,но ако искате вашите кучета да са здрави,енергични,красиви и ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ-обичайте ГИ!Правете го за тях...Грижете се по максимално добрият начин-според бюджета ви...Те го заслужават!

ПоздраВИ!
Качена снимка
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4556 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 08:57 AM

За специалната храна никой не успорва- храним се с Роял Канин и кучешки консерви, едва ли някой ще каже нещо против тях.  :blink:
Найстина преди да се повдигне въпроса за гроздето не съм нито чувала, нито предполагала, че плодовете със семена и зеленчуците могат да са токсични!  :rolleyes:
А чак с радост да споделяме, едва ли, но найстина се интересуваме и споделяме. А и колкото и да е страно за по- неопитни така да се каже кучкари (въпреки че не ми е първо куче, не бих казала че съм запозната дотолкова с подробности като тези, за да се нарека опитна), кучето в един момент получава човечен облик и става част от семейството, поради което и няма чудно, че се отнасяме с него като с човек. Показахте ми че това е грешка и си взимам белешка. :blink:
И вижте колко по- конструктивен и бързо действащ е по- добронамерения тон и бих казала дори поучителен. :blink:
А за кучето от снимката поздрави, страхотно е поне за мен!
Предполагам че сега е по- голямо като гледам дата, пуснете по- нови снимки ако имате :blink:
User's Signature

#4557 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 08:11 PM

Търся да закупя малко мъжко американско питбул териерче! От Пловдив съм предпочотам ако има предложения, те да са от моя град и областта. Не претендират за кой знае какво родословие, просто искам малкото да е от красиви, здрави и добре гледани родители. Ако някой може да ми удовлетвори това изискване нека пише тук или на скайп: koko03_30, e-mail: koko03_30@yahoo.com и нека си остави контакти за обратна връзка. Гарантирам, че малкото ще бъде гледано с много любов, обгръщано с грижи и внимание. Моля само за сериозни предложения! Поздрави и благодаря предварително, ако някой реши да ми отговори  :)

#4558 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 November 2007 - 11:14 AM

Понякога като да чета такива  неща след които подлудявам
Искат добри родители - по некви си критерии Искат красиви здрави  и прочее
Искат илюзии

Нямааокива неща
В огромната си  част  - да не кажа  цялата - в Бг родословята на питовете са лъжа!!!!
С това нещо се занимават хора които се хранят от боевете
  Живеят от смъртта на кучетата- мръсни прости мекотели- тез смръдльовци се изхранват от живота на кучет!!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4559 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM

Човекът сигурно не знае това, agalina. По-цивилизовано и нормално от това, което е написал - здраве му кажи. Дано някой от вас да може да го насочи към правилното кутре.

roughdog, успех в търсенето, само не бързай - намери си най-подходящото за теб кутренце. 
User's Signature

Качена снимка

#4560 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM

agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!

#4561 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 01:35 PM

Качена снимка

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#4562 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 November 2007 - 07:35 PM

Цитат

agalina, извинявай за интимния въпорос, обаче ти коя си да спираш хората да си взимат куче? Мое си е решението и аз си имам свои изисквания! За да те успокоя и аз няма да ползвам кучето за битки, защото и аз съм твърдо против това да отделя цялото си внимание на кучето, да порастне здраво и силно и да го пусна в битка, където излагам живота му на риск. Той ще е част от мен, а аз няма да мога да изтърпя да гладам как страда и прави нещо по чужва заповед, дори и да не го иска. А що се отнася до претенциите, които съм изявил- те са от скромни по- скромни! Нима като човек си взима куче не иска да му гарантират, че родителите са гледани добре, че са им давани всични необходими грижи и най- вече това да си личи на външен вид. Все пак благодаря, че ме накара да ти кажа тези неща, за да разбереш, че няма да съм поредния затрил пита си, а ще си го гледам и обичам. Така че въпреки отпита ти да ме откажеш да го взема, аз ще го взема. И пак мерси, че ме амбицираш, защото на когото и да кажа, че искам такова куче и той се пише за спец ми казва "откажи се", е няма да се откажа, благодаря, че още повече ме надъхвате да се справя добре!!! А и нямам никави лоши намерения, няма да го малтретирам, няма да го пускам да погубва това, което съм му дал с много грижи. Продължавам да търся, ако някой иска и може да ми помогне, ще се радва. Insult благодаря ти за подкрепата и за това, че защитаваш правото на всеки на свободно решение, защото виждам, че май има хора, които не го правят. Поздрави и всичко хубаво на всеки, който желае едно малко кученце да си намери нов дом с любящи стопани!

Хубаво.А ти  защо искаш пит?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4563 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 November 2007 - 08:29 PM

roughdog, Един питбул, който се нуждае от обич и грижа...
User's Signature

Качена снимка

#4564 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 09:51 PM

agalina първо защото цял живот гледам животни и съм свикнал с тях, макар че много твърдят, че питбулът не е обикновено животни, нито обикновено дори куче. Съгласен съм с това- необикновен и уникален е, но не е недостижим и неразбираем, нали така? А щом мисля, че мога да го гледам и след като съм влюбен в породата и съм убеден, че мога да се грижа за него качествено и да му осигуря необходими и добри условия за живот, където да се чувства щастлив, защо да нямам и аз питбул? Защо на всичко трябва да се гледа от лошата страна, аз нямам кой знае какви претенции за кучето, не искам да е с уникално родословие или непобедим шампион в измислени състезания, искам да е най- вече здраво и красиво, а и като успея да си намеря такова, задължително ще искам да поддържам връзка с хората, които са ми го предоставили, за да мога да им разказвам какви проблеми срещам, как се развива и расте животното. Е, след като мисля, че имам достатъчно кураж, възможности и условия да се занимавам с оглеждането на такова куче, защо да не го правя?

#4565 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 10:26 PM

Цитат

:o :o Инсулт,много красиво куче,не мога да повярвам,че е останало без дом ....
Животинката е много красива,много ми харесва....дано скоро намери своя нов дом,но не се и съмнявам просто е страхотна душичка,веднага те грабва с този благ поглед  :blink:
roughdog наистина ако толкова много искаш питче,мисля,че това е много подходящо кученце ....отдалеч си личи,че ще ти се отблагодари с много любов и ще ти дари много радост....помисли си,според мен няма да сбъркаш  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4566 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 11:21 PM

Това е страшно красива женска... :'(Жалко,че е попаднала на такива хора...които да я ''втасат'' до такова полужение... :'( :huh:
Дано някои сме смели...
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4567 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 01:09 AM

Цитат

Наистина много красива женска, иска обаче изключително всеотдайни и постоянни грижи, не е за всеки и за начинаещи. За нея според мен се изисква много специален подход, защото сигурно е сериозно травмирана психически. За мен да поемеш отговорност за такова животно е много благородно деяние, но трябва да не се рискува, не трябва да се оставя в неопитно ръце. И не ме нападайте само с думи- " Като сам се определяш за начинаещ, защо искаш такова куче?!" Е ще ви избегна въпроса и ще кажа, че има определено разлика дали ще вземеш малко кученце или едногодишно изоставено на улицата безпризорно и отритнато като ненужен парцал. Това е все едно да осиновиш дете на зряла възраст- изисква се специализиран подох и много силен характер от страна на стопанина и най- важното според мен- опит. И аз наистина и желая много и само приятни моменти с новите и стопани, защото тя го е заслужила. Дано някой я обича, толкова силно, колкото силно тя е страдала...  :(

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни