Американски питбул териер
Публикувано: 26 November 2007 - 04:04 PM

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 26 November 2007 - 04:09 PM
Цитат
Цитат
И не ме нападайте само с думи- " Като сам се определяш за начинаещ, защо искаш такова куче?!" :(
Не те нападам ,човеко.Просто понякога прекалявам ,извинявай .То е защото съм се нагледала на такива гадости с тези кучета ,от които може да ти побелее косата ,честно.Просто няма други такива мъченици като питовете...Реагирах така защото писа "красиво"..пък това е критерий особен ,знаеш..то и най-добри да са родителите може и да не стане малкото нещо особено, па и като се има предвид всичките измислени тук родословия и далавери с питовете ...мани.Както и да е - не ми се сърди.Пожелавам ти от сърце да намериш своето куче и да се обичате.
п.п.Бездомната стафка от горния линк се оказа открадната и вече е при своя истински стопанин.Спасено куче - едно от нещата ,които ме карат да се чувствам добре..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 November 2007 - 04:21 PM
А късмет и от нас, ние сме далечко от Пловдив за да препоръчаме кучило, но дано найстина си намериш куче с което да се обичате и уважавате!
А и внимавай с това изискване за родословие- когато питах за бяло и зелено такова, казаха че за питове няма, тъй като не са признати като порода в България, но някой твърдят че кучетата им са американски и от там с родословие- доколко е така всеки сам си преценява и оценява.
А за красотата нашия мъник го взехме с две рани на гърба, и сега излекуван и поотраснал искам да ти кажа че поне за мен е по- хубав от братята и сестрите си! Въпреки че на 2 месеца не беше най- привлекателното кученце. Та за това не го избирай по красота, а от което ти трепне сърцето! И пак късмет и дано скоро се похмалиш с новото кутре!
Публикувано: 02 December 2007 - 08:57 PM
Публикувано: 02 December 2007 - 09:15 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 03 December 2007 - 09:52 AM
Цитат
Чудесно нещо!Всъщност - почти няма сайт за пит и стаф кучета ,особено в американските , (не говоря тук за сайтовете на отрепките с боевете) където да няма тема за намиране на дом ,за помощ и за съпричастие.Няма и как да е иначе - ако обичаш своето невероятно куче ,не може да не ти пука за такива като него, които са в беда или бездомни, или ..Те имат същите очи ,същите лигльовци са и ужасно се нуждаят от ласка и внимание .И най - вече - от живот...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 December 2007 - 12:58 PM
Организираните кучешки боеве трябва да се следят и наказват по- строго от закона, още повече че често са съпроводени и с други престъпления- това е факт. А тук за съжаление дори клипчета си качват в нета без да се безпокоят!
За това и дано да се гласува закона за защита на животните от матрелтиране и да започнат да наказват виновните!
А е хубаво когато се осиновява куче да се следи в следващите месеца в какви условия живее и да се правят досиета на осиновителите както е при децата и когато се види че осиновяването не отговаря на поне минимални изисквания за добър живот на кучето то да се отнема от собственика!
Публикувано: 03 December 2007 - 01:48 PM
Цитат
;D pravilno dadena informaciq MyrooO :P Samo deto o6te nqma 3 meseca , no e blizo de B)
6i6ko(SEITYN) go vzeh na 32 dena,mn vazpriem4iv - ve4e znae nqkoi komandii :->)
And mn blagodarq za gotinite komentar4eta i MN se radvam,4e haresahte moq 6i6ko :yahoo:

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 04 December 2007 - 08:51 AM
Надявам се никой да не се обиди, не го казвам с лошо, а защото много съм търсила по въпроса и това до което стигнах като извод е, че пит в България може да има родословие единствено ако е от Америка. Ако греша ще се радвам да споделите информация тук :wub:, но моля нека бъда подробна за да станея ясен въпроса на всички! Мерси :wub: