Цитат
Цитат
А пък и съм далеч от мисълта,че правилния вариянт е да се забрани пита,но какво друго може да се направи :(
След като си "далеч от мисълта", защо тогава предлагаш такива глупости??? Значи ще забраняваме пита, а твойта НОК, дето напада всичко на 4 крака няма да я закачаме, защото тя не е роден убиец??? Извинявай, ама пишеш супер глупости, въртиш се като пате в кълчища и накрая се фръцваш, когато ти го кажат. Може да се работи в посока вкарването на топло на определени хора. Това ще помогне много повече от забраните.
П.С. В контекста на твоите писания... Това на аватара ти ли си? Щото ако си ти, аз може би мисля, че изглеждащите като теб са доста простовати, супер лигави, тресящи карантиите си под звуците на чалгата, наричани от хората с не особено приятни имена, като силиконки, мутреси, парцали и т.н. Обаче съм достатъчно възпитан да не казвам, че си такава, защото първо не съм убеден че си и второ е адски тъпо да слагаш всичко, независимо каквото и да е под общ знаменател.
Ако обичаш си мери приказките,относно външния ми вид или изобщо като цяло за мен самата,защото не ме познаваш.Да аз съм това на аватара,някакъв проблем ли има?
Тук говорим за кучета,не за това как изглежда човек визуално.Не ме интенресува ти какво мислиш за еди кой си тип хора,само мога да кажа,че да определяш някой по това как изглежда е глупаво и го правят само възможно най-ограничените хора.Не знам в какво се изразява възпитанието ти при положение,че ти каза това което мислиш в прав текст за нищо не си си замълчал, това
П.С мисля беше напълно излишно.
Явно не си ме разбрал,аз нищо на никого не предлагам.Нямам правата да кажа на някого какво да се забрани и какво не,за това си има други хора.Но имам право да изкажа собсвеното си мнение,независимо,че на теб това не ти изнася.С обиди и хаплив език,няма да го промениш ама въобще.
Тая тема отдавна е един бълвоч,тук важи в пълна сила "стопанина прилича на кучето си" ...когато влезне някой с различно от вашето мнение,следват злобни забележки,километрични постове и нито един опит за нормално човешко отношение и контактуване,нито един опит да се обясни нормално на тези с които са с грешни преднстави за "пита",че той не е това за което го мислят.
Напротив вместо да сте единни и да работите задружно за запазването на породата и върху това хората да погледнат с други очи на нея,вие ще се изпотрепете по между си в спорове,лицемерие и рогатни ..... кой прав и кой крив.Може да се сърдите само и единствено на вас самите за това положение в което се намирате в момента.Може да търсите злобата и агресията в другите породи като нок,рот и т.н но проблема не е с тях,а с ВАШАТА ПОРОДА ....така,че гледайте си вашата паница не надничайте в чуждата и не търсете под вола теле,много е лесно да метнеш вината на друга порода само защото вашата се отглежда предимно от селяндурчета или разни пишлегарчета със свлечени гащи и кърпа на главата и има лоша слава.
А относно моя НОК,няма какво да си изсмукваш от пръстите разни тъпизми и да ми оригиналничиш.
Ясно казах,че НЕ ГО КРИЯ,че е биткаджия и умишленно го споделих тук ..защото агресията може да се прояви във всяко едно куче,без порода или пък породисто.Не знам от къде го измисли това,че искам пита да се забрани,пък НОК да не ги закачат за нищо ...не е така и ако го мислех нямаше изобщо да казвам какво е моето куче :huh: Мисли малко ...преди да пишеш!