Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#581 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 January 2006 - 02:57 PM

Цитат

Цитат

Какво искаш да знаеш?Всичко е ясно имаш хубав питбул!Който не го вижда негов проблем.....
поздрави

Да, благодаря ти. Искам да питам, зашо забога нападате всеки нов във този форум ?! Доидох с молба, и въпрос... Но след всичко това няма да пиша повече тук ! Има доста хора който си мислят, че много знят, но не е така ! Благодаря на БАГИРА и зайче^байче и на другите които ми помогнаха до толкова колкото могат.

П.С. Ако направя още снимки на Сет, ще се замисля дали да ги пусна !
П.С2. *Lilith не разбрах това за името на кучето ми убида ли беше или...? Всеки човек има право да си кръсти любимеца, така както му харесва и допада.

Успех

публикувай снимките на малкия сет да видим как расте, и не се отказвай...

#582 Потребителят е офлайн   Lilith Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 03:28 PM

Цитат

П.С2. *Lilith не разбрах това за името на кучето ми убида ли беше или...? Всеки човек има право да си кръсти любимеца, така както му харесва и допада.

Не! Напротив!
Сет обаче си е един доста страшен бог.

"Сет е Богът на разбойниците и стихиите, който веднъж годишно изпраща от пустинята суховеят, унищожаващ реколтата по поречието на Нил. Богът на битките. Противник на разумния живот.
Всеки, който е подвластен на Сет, е символ на страст, безкрайна сила и самоувереност."

Не мислиш ли и ти като мен? r)

#583 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 10 January 2006 - 03:41 PM

Цитат

Цитат

ЕЙ!Любимият ми цвят!!не е 4есто явление в БГ.От къде е този Бобо?кои са родителите?
пусни още снмики, плс super best

Имаме си синя -за осиновяване е . (love)

agalina
Пратихте ли обява към Нанко? Ако не - има ли възможност да направите снимка и да пуснем една обява? Нещо от рода на "подарява се". Все ще се намери някой, но разбира се вие ще избирате нов собственик - не дай си боже да попадне в ръцете на някое изродче, което ще я бие или ще я пуска на кварталните кучета за кеф...
Синя женска, без стопанин... Направо се скофтих, ако мога да ви помогна с нещо - разчитайте на мен. Но най-вероятно ще ми трябва снимка.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#584 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 04:18 PM

Цитат

Цитат

Не! Напротив!
Сет обаче си е един доста страшен бог.

"Сет е Богът на разбойниците и стихиите, който веднъж годишно изпраща от пустинята суховеят, унищожаващ реколтата по поречието на Нил. Богът на битките. Противник на разумния живот.
Всеки, който е подвластен на Сет, е символ на страст, безкрайна сила и самоувереност."

Не мислиш ли и ти като мен? r)

За първи път го чувам това! Кученцето не е кръстено на този Бог. Сет се казваше един от една сапунка. Майками предложи името и на мен много ми хареса.
А някой ме попита за снимки ->

SET 1
SET 2

(само тези имам) ще има и други за в бъдеще

#585 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 07:41 PM

Фурия, това с обявата си е нож с две остриета.Ето например снощи късно полу4авам маил от непознат:"Имаш ли малки питбули, искам да взема 2-3 на едро." bl)
Много ще е трудно с новите собственици, доказва се и с дългото търсене на такива.

Exact, хората, които са създали темата и които се интересуват от ставащото в нея си казаха мнението за твоето бебе.4акаме с нетърпение да пуснеш нови снимки, за да го видим какъв е станал малкия Сет! r) какво реши за ушите?

колкото до ЛИЛИТХ за пръв път пише тук и явно не се интересува много от породата, да не кажа въобще.Извинявайте, но добре изглеждащия пит за незнаещите изглежда слаб.И винаги трябва корема да е по-хлътнал от гръдния кош.Така познавах кога моето ку4е беше над нормата си, защото корема му беше наравно с гръдния кош и се клатеше, като ходи..... b) l) Много беше смешен.
Смятам, 4е за физиката си са добри, особено мъжкия.
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#586 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 09:08 PM

NONE
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#587 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 09:30 PM

super И аз същото го посъветвах, пък и като гледам ушите на родителите-няма смисъл да се купират. super
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#588 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 January 2006 - 09:34 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ЕЙ!Любимият ми цвят!!не е 4есто явление в БГ.От къде е този Бобо?кои са родителите?
пусни още снмики, плс super best

Имаме си синя -за осиновяване е . (love)

agalina
Пратихте ли обява към Нанко? Ако не - има ли възможност да направите снимка и да пуснем една обява? Нещо от рода на "подарява се". Все ще се намери някой, но разбира се вие ще избирате нов собственик - не дай си боже да попадне в ръцете на някое изродче, което ще я бие или ще я пуска на кварталните кучета за кеф...
Синя женска, без стопанин... Направо се скофтих, ако мога да ви помогна с нещо - разчитайте на мен. Но най-вероятно ще ми трябва снимка.

Благодаря за съчувствието-за мен е важно това..Аз не желая да разчитам на обяви.Вече многократно ми се е случвало с питоподобни.Багира знае.Обаждат се идват на среща вдъхващи доверие майка с дете -а зад завоя в автомобила чакат изродите -ако не става за бой -ще им е за спаринг- предпочитам евтаназия!
За това се научих да давам тези кучета на познати на познатите - да имам поглед.Ако стане....
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#589 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 10 January 2006 - 09:39 PM

да, разбирам Ви. Днес казах на Мими с йоркита за вашия случай, може и да се получи нещо, моля ви, дръжте ни в течение. Дано да му провърви на кучето.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#590 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 January 2006 - 09:44 PM

Цитат

Един атлет не може да бъде дебел и мазен........Къде сте видяли някой спортист дебел?Без сумото :)?

Някъде някой да е казал, че трябва да е мазен- какво ти става Malkia?Аз съм последният човек, който се кефи на дебели кучета.Думата беше за условията.Сигурна съм ,че и на теб видяното не ти хареса.
User's Signature

#591 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 January 2006 - 09:49 PM

Сет ,както и Лилит, са имена, от които настръхвам.Имена на страшни богове.На тия от онази страна... много ми харесва идеата. (love)
User's Signature

#592 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 10:12 PM

NONE
User's Signature

#593 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 10:35 PM

Еми не знам дали ще ме разберете, в смисал все още искам да ги купирам - не заради някаква "мода" или нещо такова, просто повече ми хареса с купирани уши. Иначе има още време. Ветеринаря каза че след третата ваксина евентуално ако ги режем - ще е тогава... Имам време да си помисля. А за кучето проблем ли е ? Има ли някакви странични ефекти или нещо което трябва да знам? Риск ? А това което каза БАГИРА за корема... не знам Сет като се нахрани и корема му изпъква МНОГО повече от гардите главата и т.н. Но той все още си е бебе :) айде щом имам снимки, ще ви пусна :)

#594 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2006 - 11:00 PM

NONE
User's Signature

#595 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2006 - 09:48 AM

Цитат

Еми не знам дали ще ме разберете, в смисал все още искам да ги купирам - не заради някаква "мода" или нещо такова, просто повече ми хареса с купирани уши. Иначе има още време. Ветеринаря каза че след третата ваксина евентуално ако ги режем - ще е тогава... Имам време да си помисля. А за кучето проблем ли е ? Има ли някакви странични ефекти или нещо което трябва да знам? Риск ? А това което каза БАГИРА за корема... не знам Сет като се нахрани и корема му изпъква МНОГО повече от гардите главата и т.н. Но той все още си е бебе :) айде щом имам снимки, ще ви пусна :)

еми мен ако питаш недей..но ти си решаваш...
При някои йучета има проблеми усложнения, инфекции..лично знам една женска стафка на 8 години до ден днещен има проблем..но то е до куче..

#596 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 January 2006 - 10:57 AM

До лекар е.
User's Signature

#597 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2006 - 01:09 PM

Цитат

До лекар е.

възможно е да е до хирурга да

#598 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2006 - 08:25 PM

Това питбул ли е ?
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#599 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 January 2006 - 08:31 PM

Цитат

Това шега ли е?
User's Signature

#600 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2006 - 09:10 PM

Не,не е .Сваляла съм снимката от един сайт,за съжаление не помня кой,и там пишеше че е пит. bl) И реших да питам.
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни