Американски питбул териер
Публикувано: 20 January 2006 - 04:54 PM
Цитат
Цитат
споко, никой не е казал, че кучето ти е дебело.
Има масивни кости. Просто е по едро, от дебело до едро има разлика.
Това е така защото понякога някой отделни екземпляри се развиват по бързо от другите.Те са по податливи и на изкривявания и въобще с тях трябва да се внимава.Физиката на даденото куче е масивна но ако сега продължава да се прихранва ще възникнат проблеми тъй като костите още не са на 100% развити и може да стане бела.Трябва движение и умрена храна ако това се изпълни кучето ще бъде доста добре развито мога да се обзаложа с който и да било.Аз искам да чуя от другите какво ще кажат за главата като цяло :) че ми е любопитно ама аз явно не съм в час. b)
super cheers
колкото до главата..аз знам само, че ми харесва.
Позанвам едуин пит със същата/пдобна/ глава, и козина като кадифе.
Такава козина не бях виждал до тогава!
Публикувано: 20 January 2006 - 05:13 PM
Цитат
Е както се и очакваше-коментари от "много е готин" до "много е дебел" oleeee Много ясно че вкусове всякакви има...Иначе приемам градивна критика щото не се смятам за спец по всичко като някои тук super
Аз не съм казала, че е много дебел.. Не съм го виждала на живо, а снимката може да лъже.. Примерно от тази снимка на Бобо, публикувана някъде назад, не личи че е Дебелия, за който ви разказвам.. За това предпочетох да не заявявам твърдо. Интересното е, че те питах как и по колко се храните и дали се движите, а ти не видя това.. oleeee Видя "много е дебел"..
п.п. Аз нямам претенции да съм спец.. Просто споделям гледната си точка.
Публикувано: 20 January 2006 - 05:51 PM
Цитат
Ушите могат да се купират винаги -но защо ти е-вече не модерно и се смята по света за простащина.
АМИ АЗ НЕ ГЛЕДАМ ПИТ ЗАЩОТО Е МОДЕРНО А ТАКА СЕ СЛУЧИ ПЪК И ВИНАГИ СЪМ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ТАКИВА КУЧЕТА
И С УШИТЕ Е ТАКА
МНОГО ПОВЕЧЕ МЕ КЕФЯТ С ДОБРЕ КУПИРАНИ УШИ
А И НА ЖУК МУ СТОЯТ МАЛКО КАТО НА ЯГДТЕРИЕР
Публикувано: 20 January 2006 - 08:41 PM
Абе мисля 4е този Роби ще стане по-съразмерен и няма да изглежда такъв гигант като стане на 1-1,5г.Просто има още доста да се развива.
Но кг са му малко в пове4е, ако са около 21-22 за тази възраст, впредвид размерите ще е добре.Не трябва да се тъп4е, защото те могат да погълнат промишлени коли4ества.
Така има един стаф, дето беше супер висок на тази възраст и се си мислех, 4е има нещо не в ред в него.Но сега е ве4е на 1,3г и стана много хубав, съразмерен, с добри крайници и глава.Е малко е дебели4ък, но не го тренират достатъ4но.
Но кг са му малко в пове4е, ако са около 21-22 за тази възраст, впредвид размерите ще е добре.Не трябва да се тъп4е, защото те могат да погълнат промишлени коли4ества.
Така има един стаф, дето беше супер висок на тази възраст и се си мислех, 4е има нещо не в ред в него.Но сега е ве4е на 1,3г и стана много хубав, съразмерен, с добри крайници и глава.Е малко е дебели4ък, но не го тренират достатъ4но.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 20 January 2006 - 09:09 PM
Цитат
Цитат
споко, никой не е казал, че кучето ти е дебело.
Това е така защото понякога някой отделни екземпляри се развиват по бързо от другите.Те са по податливи и на изкривявания и въобще с тях трябва да се внимава.Физиката на даденото куче е масивна но ако сега продължава да се прихранва ще възникнат проблеми тъй като костите още не са на 100% развити и може да стане бела.Трябва движение и умрена храна ако това се изпълни кучето ще бъде доста добре развито мога да се обзаложа с който и да било.Аз искам да чуя от другите какво ще кажат за главата като цяло :) че ми е любопитно ама аз явно не съм в час. b)
Много вярно- за кг и костите.Наистина красива главица.Ама сте му усрали ушите за съжаление.Я кажи - струва ми се с обратна захапка- или пък се подвеждам от устните на тази снимка.
Не знам -какво ше стане - то, огромно бе!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 21 January 2006 - 12:10 PM
Цитат
MAD MAX
това твое куче ли е
страшно много прилича на моя Жук
разкажи за него на каква възраст е с какво го храниш, колко тежи и т.н.
а бе всичко си кажи r)
това твое куче ли е
страшно много прилича на моя Жук
разкажи за него на каква възраст е с какво го храниш, колко тежи и т.н.
а бе всичко си кажи r)
Не е мое куче. На един приятел е. На около 6 месеца е. Още е бебе. Казва се Бобо. За храненето писах на предната страница.. Страшно енергичен е. И много паметлив. Обожава хора. Като види някъде женска и привключва на поведение "Казанова", изведнъж става нежен и покровителен. Играе си с всякакви мъжкари, няма признаци за доминантност, подчинява се когато момента го изисква. Любимият му партньор за игра и бягане е един далматинец! Луд е по пръчки - да скача и да бяга.. Страшно любвеобилен е и трудно стои на едно място! b) Скоро ще отпътуват извън България и най-вероятно няма да го видя повече. За това пък ще искам снимки, да видим какъв красавец ще стане това дупе. l) Не зная килограми със сигурност.. На око 15-17 кг. Захапка - ножица, правилна. Хубави зъби.