Американски питбул териер
Публикувано: 16 February 2006 - 10:18 PM
Цитат
AAA i kazvate 4e ima malka gvava tai li?Ami se pak e na 2 meseca i polovina va6ti kato bqha na tolkos kva glava imaha?
по-малка, най-вероятно l) .Само един въпрос, за какво се ориентира към породата?за втори път питам.
п.п. никъде не се каза че главата е малка, беше друго
п.п.п. никой не ти оспорва кучето..то трябва за теб да номер едно, то трябва да бъде обичано и гледано, вие с кучето си дължите това преданост, любов и вярност
Публикувано: 16 February 2006 - 10:27 PM
Цитат
Ako poznavate Galio-boksa,prez nego sa minali okolo 300 pitbula.Kato mnogo si hvalite ki4etata,alate i se zbiite s negovite ku4eta.I ako znaete v dobri4 nai-silnoto ku4e TAKO e su6to kato moeto dog arjentino i pitbul.Ako iskate da si probvate ku4etata kajete 6te pitam Galio boksa. :)
Що не се гръмнеш.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 February 2006 - 10:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ето виж младо куче и пак каква глава има.Не казвам че е малка или голяма казвам че е НЕТИПИЧНА!
това припокрива мойто мнение за главата сори не бях прочел докато писах.
Загледай череп?Муцуна?ИЗРАЖЕНИЕ?Уши.Сравни двете снимки и ще видиш за какво иде реч?По добре да видиш отколкото да се напише нагледно е по-добре
дори и да не бях видял, това е!
ох.....не, спирам, че се нервирах.
Не може да е важен продукта, важно е произведнието, а поризведнеието, освен качествена продукция, с което си длъжен да се съобразиш, иска ред други неща, а Гальо бокса и хал хабер си няма , стига, спирам
Публикувано: 16 February 2006 - 11:34 PM
malkia-само да ти кажа незнам кой е този Борис Томов за който ми говориш,но този за който аз ти говоря каза това:Питбула е такава порода,тя няма стандарт-може да е 10 кг маже и да е 60 кг.Най-тежкия питбул ми е 50 кг,но имам и женски по 12-13 кг.
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.
Публикувано: 17 February 2006 - 06:53 AM
Немисля, че едно куче трябва да приема суплементи. Не и ако се гледа за домашен любимец, а ако е за спортни цели бих му давал. Това за
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.
Публикувано: 17 February 2006 - 02:02 PM
Всеки човек се променя. Може да незнам всичко за кучетата, но за суплементите знам достатъчно за да мога да говоря за тях с дни. Ако с нещо от думите ми не си съгласна кажи го, а не се опитвай да ме изкарваш НЕВЕЖ.
И защо си мислиш, че един човек като неразбира нищо от кучета неразбира и от нищо друго. Има теми на които си кръгла нула спрямо мен, както има и теми на които аз съм по неук спрямо теб. Всички се допълваме един друг, затова моля те не се опитвай да ми се караш за дето пиша във форума.
И защо си мислиш, че един човек като неразбира нищо от кучета неразбира и от нищо друго. Има теми на които си кръгла нула спрямо мен, както има и теми на които аз съм по неук спрямо теб. Всички се допълваме един друг, затова моля те не се опитвай да ми се караш за дето пиша във форума.