Американски питбул териер
Публикувано: 16 February 2006 - 10:18 PM
Цитат
AAA i kazvate 4e ima malka gvava tai li?Ami se pak e na 2 meseca i polovina va6ti kato bqha na tolkos kva glava imaha?
по-малка, най-вероятно l) .Само един въпрос, за какво се ориентира към породата?за втори път питам.
п.п. никъде не се каза че главата е малка, беше друго
п.п.п. никой не ти оспорва кучето..то трябва за теб да номер едно, то трябва да бъде обичано и гледано, вие с кучето си дължите това преданост, любов и вярност
Публикувано: 16 February 2006 - 10:27 PM
Цитат
Ako poznavate Galio-boksa,prez nego sa minali okolo 300 pitbula.Kato mnogo si hvalite ki4etata,alate i se zbiite s negovite ku4eta.I ako znaete v dobri4 nai-silnoto ku4e TAKO e su6to kato moeto dog arjentino i pitbul.Ako iskate da si probvate ku4etata kajete 6te pitam Galio boksa. :)
Що не се гръмнеш.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 February 2006 - 10:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ето виж младо куче и пак каква глава има.Не казвам че е малка или голяма казвам че е НЕТИПИЧНА!
това припокрива мойто мнение за главата сори не бях прочел докато писах.
Загледай череп?Муцуна?ИЗРАЖЕНИЕ?Уши.Сравни двете снимки и ще видиш за какво иде реч?По добре да видиш отколкото да се напише нагледно е по-добре
дори и да не бях видял, това е!
ох.....не, спирам, че се нервирах.
Не може да е важен продукта, важно е произведнието, а поризведнеието, освен качествена продукция, с което си длъжен да се съобразиш, иска ред други неща, а Гальо бокса и хал хабер си няма , стига, спирам
Публикувано: 16 February 2006 - 11:34 PM
malkia-само да ти кажа незнам кой е този Борис Томов за който ми говориш,но този за който аз ти говоря каза това:Питбула е такава порода,тя няма стандарт-може да е 10 кг маже и да е 60 кг.Най-тежкия питбул ми е 50 кг,но имам и женски по 12-13 кг.
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.
Публикувано: 17 February 2006 - 06:53 AM
Немисля, че едно куче трябва да приема суплементи. Не и ако се гледа за домашен любимец, а ако е за спортни цели бих му давал. Това за
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.
Публикувано: 17 February 2006 - 02:02 PM
Всеки човек се променя. Може да незнам всичко за кучетата, но за суплементите знам достатъчно за да мога да говоря за тях с дни. Ако с нещо от думите ми не си съгласна кажи го, а не се опитвай да ме изкарваш НЕВЕЖ.
И защо си мислиш, че един човек като неразбира нищо от кучета неразбира и от нищо друго. Има теми на които си кръгла нула спрямо мен, както има и теми на които аз съм по неук спрямо теб. Всички се допълваме един друг, затова моля те не се опитвай да ми се караш за дето пиша във форума.
И защо си мислиш, че един човек като неразбира нищо от кучета неразбира и от нищо друго. Има теми на които си кръгла нула спрямо мен, както има и теми на които аз съм по неук спрямо теб. Всички се допълваме един друг, затова моля те не се опитвай да ми се караш за дето пиша във форума.

Вход

Горе
Цитиране +