Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1661 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 May 2006 - 02:43 PM

Цитат

Не е за Нок братко- за българските овчарки каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Но както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И Iliev, беше прав...

както и дее говора попринцип сорка че не сьм зацепил
А как вьрват нещата с Онтарио?

#1662 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 May 2006 - 02:45 PM

Цитат

Цитат

Не е за Нок братко- за българските овчарки каракачанки или там вече не знам как им се казва- да се обиди някой.Но както беше казъл Малкия- явно не съм по модата...
И Iliev, беше прав...

както и дее говора попринцип сорка че не сьм зацепил
А как вьрват нещата с Онтарио?

На първо дело са.Не е добре.Ще чакаме.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1663 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:45 PM

Агалина защо се очудваш?Аз вече много трудно мога да се впечатля от нещо такова просто вече претръпнах т.е не претръпнах направо се удървих.
Нека незабравяме че живо върви в друга насока.Вече всичко е различно не е било какво е било преди.Преди кучето е било в полза на човека и далеч не са гледали кое е по барнато кое с ква фризура е гледали са качествата гледали са дали им върши работа.На днешно време всичко това е малко искривено.Сега се гледа опаковката а вътре под нея кво има не е важно нали хваща окото.
Същото е и при нас.Защото едно врем мачове е имало но на днешно време мачовете са къде къде по изкривени.В крайна сметка това куче произлиза точно от борбите но едно време са гледали и какво ще покаже как се справя.Ако е окей развъждат гледат такива кучета ако не е просто не ги гледат.Е да ама сега на днешно време има един фактор парите и когато тоя фактор е намесен повярвай ми много хора се променят.Какво би било станало за някакъв си поздер там аз съм заложил 5бона той ще ме дъни я до последно в клетката па квото стане ко умре умре ебал сум го не ми струва 5бона.Всичко е искривено.Шашава работа.
User's Signature

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.

#1664 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:48 PM

А за питбула и хората хапани от него какво да говоря.Имало програми за ротвайлера селекции ала бала ебал съм ви селекциите и със селекции и без селекции нахапани хора има.Проблем не е в мен не е и в теб.Проблема е глобален.Нека си вървят със селекциите кое с кое.Дразня се.Никой не застана срещу мен когато казах че съм готов да изляза срещу всеки един който гледа от въпросните породи и ще го смажа ще го размажа като хлебарка на земята с факти че питбула няма това желание да хапи хора няма и това желание да е пазач.Никой не излезе.Е съжалявам аз на сило не мога да придърпам никой.Как да е.Нали аз и ти и той сме добре нека кучето да мре бе. a)
User's Signature

#1665 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:48 PM

Цитат

Агалина защо се очудваш?Аз вече много трудно мога да се впечатля от нещо такова просто вече претръпнах т.е не претръпнах направо се удървих.
Нека незабравяме че живо върви в друга насока.Вече всичко е различно не е било какво е било преди.Преди кучето е било в полза на човека и далеч не са гледали кое е по барнато кое с ква фризура е гледали са качествата гледали са дали им върши работа.На днешно време всичко това е малко искривено.Сега се гледа опаковката а вътре под нея кво има не е важно нали хваща окото.
Същото е и при нас.Защото едно врем мачове е имало но на днешно време мачовете са къде къде по изкривени.В крайна сметка това куче произлиза точно от борбите но едно време са гледали и какво ще покаже как се справя.Ако е окей развъждат гледат такива кучета ако не е просто не ги гледат.Е да ама сега на днешно време има един фактор парите и когато тоя фактор е намесен повярвай ми много хора се променят.Какво би било станало за някакъв си поздер там аз съм заложил 5бона той ще ме дъни я до последно в клетката па квото стане ко умре умре ебал сум го не ми струва 5бона.Всичко е искривено.Шашава работа.

malkia наистина е така е разбизасе има и още такива хора които си хващат кучетата и ги збиват да видат как ще се справат но са си само те 2-мата и без пари ама са малко
РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ ПРИЯТЕЛЮ l)

#1666 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:50 PM

Цитат

А за питбула и хората хапани от него какво да говоря.Имало програми за ротвайлера селекции ала бала ебал съм ви селекциите и със селекции и без селекции нахапани хора има.Проблем не е в мен не е и в теб.Проблема е глобален.Нека си вървят със селекциите кое с кое.Дразня се.Никой не застана срещу мен когато казах че съм готов да изляза срещу всеки един който гледа от въпросните породи и ще го смажа ще го размажа като хлебарка на земята с факти че питбула няма това желание да хапи хора няма и това желание да е пазач.Никой не излезе.Е съжалявам аз на сило не мога да придърпам никой.Как да е.Нали аз и ти и той сме добре нека кучето да мре бе. a)

Няма го Колби вече ...
поздрави
и не се ядосваи заради некви тапаци че ако те загубим пак ще е мн тежко по спокоино l)

#1667 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:53 PM

Цитат

Цитат

Няма го Колби вече ...
поздрави
и не се ядосваи заради некви тапаци че ако те загубим пак ще е мн тежко по спокоино l)

Хора като Колби вече няма това е факт.Това е истината.За жалост е така.Има хора който имат някакви подобни каузи но това е просто капка в морето.Много фактори играят срещу тези кучета.Срещу вятъра трудно се бяга.Повярвай ми.Нека незабравяме че преди всичко питбула е спортист!Спортист на който много други кучета могат да завиждат!Факт!Неоспорим!И физически и психически това куче е класи над много други!
User's Signature

#1668 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 02:53 PM

Знаех ,че ще се появиш- много ми е кеф, братко!
Май трябва да се учудваме, че още можем да се учудваме...
За сега - забранено е претръпването! не и на теб и на мен!
Поздрави! И да си здрав.
User's Signature

#1669 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:54 PM

agalina milo ne s roga i ne tuka 6toto 6e izleze 4e sum ti ocapal temata po4wa6 da mi lazi6 po nervite vse me pra6ta6 da ti pi6a na ls a ti ........iz foruma uvajavam go i u4astnicite v ne go za towa te molia da si iztrie6 toia golemia post ili da go premesti6
molia
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1670 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:55 PM

Цитат

Знаех ,че ще се появиш- много ми е кеф, братко!
Май трябва да се учудваме, че още можем да се учудваме...
За сега - забранено е претръпването! не и на теб и на мен!
Поздрави! И да си здрав.

Аз с притръпването какво да ти кажа.Вече не виждам какво може да ме учиди освен ако нещо извънземно стане като например да се погледне с друго око на породата.Просто много съм видял много съм прочел и вече не се очудвам от глупостите на хората.Какво да кажа.Некомпетентни хора които просто си нямат и грам представа къде подяволите се намират.Абдали отвсякъде.Зомбита навсякъде.
поздрави
worthy
User's Signature

#1671 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:56 PM

Цитат

има и още такива хора които си хващат кучетата и ги збиват да видат как ще се справат но са си само те 2-мата и без пари ама са малко

ама аз това не го разбирам туу

#1672 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 02:59 PM

Цитат

agalina milo ne s roga i ne tuka 6toto 6e izleze 4e sum ti ocapal temata po4wa6 da mi lazi6 po nervite vse me pra6ta6 da ti pi6a na ls a ti ........iz foruma uvajavam go i u4astnicite v ne go za towa te molia da si iztrie6 toia golemia post ili da go premesti6
molia

приятельо
какво да ти кажа въпроса не опира до нас защото ние сме наясно.Поне мога да говоря от името на хората който са в този форум.Няма какво на нас да ни обесняваш на нас ни е пределно ясно какво се иска и какво трябва да се направи.Въпроса е че понякога срещу вятъра много трудно се върви а повярвай ми тук вятъра е много силен.Аз не мога да тръгна по улицата и да обеснявам на всеки един зомбиран педал че питбула е еди какво си куче при условие че по вестници и телевизори ругаят това куче при условие че като се чуе питбул се опира до неговата слава като звяр?Така че братко на нас ни е пределно ясно само че както ти казах срещу вятъра трудно се върви.
поздрави
User's Signature

#1673 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:00 PM

Цитат

Цитат

има и още такива хора които си хващат кучетата и ги збиват да видат как ще се справат но са си само те 2-мата и без пари ама са малко

еми смисьл тестуват си кучетата без пари без нищо така за породата и после запазват кучето ако е добро и развьждат това имам предвид такива хора се броят на прьсти наистина но има така предполагам де
поздрави

#1674 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:02 PM

Цитат

molia

Не чета послания на маймуница- но в този случай - опитах.Моля те за пореден път - не ми се занимава с теб- какво още искаш....Защо се намесваш там където не разбираш.Вече те помолих ако имаш нещо към мен да пишеш на лични.МОЛЯ ТЕ ПЕТКО МОЛЯ ТЕ - бе човеко - пиша на български език - бе моля те- не искам разправии с теб! oo
User's Signature

#1675 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:02 PM

Цитат

Цитат

Цитат

еми смисьл тестуват си кучетата без пари без нищо така за породата и после запазват кучето ако е добро и развьждат това имам предвид такива хора се броят на прьсти наистина но има така предполагам де
поздрави

има, има....даже имам познати аз такива...обаче не разбирам теста...
Лично аз няма да си пусна кучето на никакъв подобен тест!
Поздрави!

#1676 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:03 PM

Цитат

Цитат

Ти може да не го разбираш но има хора който целят да запазят старото куче.Има комплексни тестове но повярвай ми това което можеш да видиш в ринга дори и 5-10мин да е е наистина много.Можеш да дадеш много като видиш кучето в екстремум като го видиш като е натоварено.Дишане,сърце, хапане издръжливост,поносимост на болка,интелигентност и ред други това е питбула.Това е кеото са прави хора като Колби Гарнър и ред други.Въпрос на селекция!Мислиш ли че едно ловдийско куче което го тестват на свиня не понася болка и поражение?Важно е да не се прекалява важно е да знаеш какво искаш и как да го постигнеш.Затова казах че днешно време всичко е много изкривено.
поздрави
User's Signature

#1677 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:05 PM

Цитат

molia

аи спри се we човек не се ли разбрахте стига даваи на ЛС не моиш да се покажеш че си голям неможеш и да впечатлиш наи много да ядосаш моляти се ...
Всеки има равни права не е сьздаден форома да се заяждат хората 1 с друг аи малко уважение кьм сьздателя тои сьс сигурност е прекрасен човек за да сьздаде тоя фором
поздрави

#1678 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:07 PM

окей Колби и компания са развъждали с цел- шампиони на ринга, аз не отричам тяхното ..но в днешни дни какво правим?
Има питове дущици..има и по лоши с животни , като мойто куче...е ?

#1679 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 May 2006 - 03:11 PM

Цитат

Цитат

molia

приятельо
какво да ти кажа въпроса не опира до нас защото ние сме наясно.Поне мога да говоря от името на хората който са в този форум.Няма какво на нас да ни обесняваш на нас ни е пределно ясно какво се иска и какво трябва да се направи.Въпроса е че понякога срещу вятъра много трудно се върви а повярвай ми тук вятъра е много силен.Аз не мога да тръгна по улицата и да обеснявам на всеки един зомбиран педал че питбула е еди какво си куче при условие че по вестници и телевизори ругаят това куче при условие че като се чуе питбул се опира до неговата слава като звяр?Така че братко на нас ни е пределно ясно само че както ти казах срещу вятъра трудно се върви.
поздрави

обичам да си наоколо и за мен е чест, malkia.
User's Signature

#1680 Потребителят е офлайн   malkia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2006 - 03:17 PM

Цитат

окей Колби и компания са развъждали с цел- шампиони на ринга, аз не отричам тяхното ..но в днешни дни какво правим?
Има питове дущици..има и по лоши с животни , като мойто куче...е ?

твоето куче е това което ти искаш.Аз не мога да ти казвам как да си гледаш кучето нито ти да ми казваш как да гледам моите.Лошото е че се стига до едно положение в което гледа куче от порода питбул а всъщност дали е такова?Много добре знаем какво е питбула и какви качества има.Дали твоето куче ще е такова или само ще носи името питбул?Трябва да се запазят тези качества на това куче защото е класи над другите това е куче спортист.
Колби и ко. са гледа едно време кучета сега на днешно време такива хора се броят на пръсти.Колби и ко. са отглеждали за да създадат перфектния боец перфектното тяло перфектната психика перфектния спортист.Това са правили Колби и ко.
Днешно време всичко това е изкривено защото всичко това е фактор за залози.Има хора който просто са пристрастени към хазарта.Тук намира място и перфектния боец.Какво очакваш?На днешно време имаш ли пари си жив и здрав нямаш ли пари мреш в тинята.Защо се удудваш?
В днешни дни нищо не правим.В днешно време ролята играят брийдърите който борят защото са повече защото притежават повече кучета.Лошото е че всичко това е за пари.Аз да правя нещо и ти да правиш нещо това е НИЩО ние сме капка в морето.Хубавото е че с всичко това има и хора които знаят какво правят и най вече знаят кое как и защо да го направят.Това е.
Характера на питбула е като гума.Огъва се постояно.Винаги казвам едно изречение кучето е такова каквото ние искаме.Ако аз реша да е звяр ти не можеш да ме разубедиш нито аз да те разубедя че твоето е мекица.Това е.Трябва отговорни и запознати хора да гледат това куче.Хора който знаят какво да го правят и как да го правят.Твоето куче е добро защото ти така го искаш?Ако беше паднало в комшията съдбата му може би е щяла да бъде друга.Чат ли си?Човека е огромния фактор който играе роля тук.
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни