Цитат
окей Колби и компания са развъждали с цел- шампиони на ринга, аз не отричам тяхното ..но в днешни дни какво правим?
Има питове дущици..има и по лоши с животни , като мойто куче...е ?
твоето куче е това което ти искаш.Аз не мога да ти казвам как да си гледаш кучето нито ти да ми казваш как да гледам моите.Лошото е че се стига до едно положение в което гледа куче от порода питбул а всъщност дали е такова?Много добре знаем какво е питбула и какви качества има.Дали твоето куче ще е такова или само ще носи името питбул?Трябва да се запазят тези качества на това куче защото е класи над другите това е куче спортист.
Колби и ко. са гледа едно време кучета сега на днешно време такива хора се броят на пръсти.Колби и ко. са отглеждали за да създадат перфектния боец перфектното тяло перфектната психика перфектния спортист.Това са правили Колби и ко.
Днешно време всичко това е изкривено защото всичко това е фактор за залози.Има хора който просто са пристрастени към хазарта.Тук намира място и перфектния боец.Какво очакваш?На днешно време имаш ли пари си жив и здрав нямаш ли пари мреш в тинята.Защо се удудваш?
В днешни дни нищо не правим.В днешно време ролята играят брийдърите който борят защото са повече защото притежават повече кучета.Лошото е че всичко това е за пари.Аз да правя нещо и ти да правиш нещо това е НИЩО ние сме капка в морето.Хубавото е че с всичко това има и хора които знаят какво правят и най вече знаят кое как и защо да го направят.Това е.
Характера на питбула е като гума.Огъва се постояно.Винаги казвам едно изречение кучето е такова каквото ние искаме.Ако аз реша да е звяр ти не можеш да ме разубедиш нито аз да те разубедя че твоето е мекица.Това е.Трябва отговорни и запознати хора да гледат това куче.Хора който знаят какво да го правят и как да го правят.Твоето куче е добро защото ти така го искаш?Ако беше паднало в комшията съдбата му може би е щяла да бъде друга.Чат ли си?Човека е огромния фактор който играе роля тук.